Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bu da benim salon takımım kızlarrrr

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

reserbe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2009
436
0
116
Ardahan
kızlar biz nişanı bozduk. ailesi yüzünden. herşeyimiz alınmıştı. ama buraya kadarmış rica etsem benim konularımı kaldırabilirmisiniz.

Eklentiler

• $Ortam_Kar...webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 143
Son düzenleme:
klasik ama hoş evini yerleştirince cok daha şık duracağına eminim resimde pek belli olmuyor
güle güle sağlıkla kullan

60 kişi bakmış iyi ya da kötü 2 kişi yorum yazmış.. teşekkürler arkadaşlar ilginiz için kaldırıyorum....

duygularıma tercüman olmuşsun arkadaşım,bende kaldırmıştım ama ben senin daha önceki mobilya resimlerini görmüştüm,allah mutlulukla oturmayı nasip etsin,eminim bunlarda diğerleri gibi çok hoştu,her nekadar göremesemde

arkadaşlar yapmayın. ben yeni katılan bir üyeyim ama şimdi sen kızdığın için kaldırmışsın. birbirimizi yakından tanıyıp, zevklerimizi paylaşabilirdik. bırak sen yorum yapmayanları önemli olan senin mutluluğun. evinde huzurluysan mutluysan boşver yorumu morumu. (morumu biraz garip oldu ama :))))))

hoşgeldin canım aramıza.haklısın canım sana katılıyorum önemli olan benim beğenmem mutlu olmam....zemuszemus

gerçekten çok şık çok ağır yemek odanla tam uyumlu olmuş,çok beğendim canım güle güle kullanınopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…