Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bu da benim salon takımım kızlarrrr

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
koltukların çok güzel ve çok şık ama gerçekten misafir geldiğinde diken üstüde olacaksın(en azından ben öle olurdum) :çok üzgünüm:

koltukların çok güzel ve çok şık ama gerçekten misafir geldiğinde diken üstüde olacaksın(en azından ben öle olurdum) :çok üzgünüm:

teşekkür ederim canım. evet herkes öyle diyor temizliği konusunda ama çok beğendik.hayalim hep beyaz koltuklardı aldık işte.opuyorumnanaktan

canim koltuk takimlarina bayildim inanki
modelide rengide harika
rabbim tamamina erdirsin insallah
güle güle oturmak nasip olsun can arkadasim

temızlıgı zor olcak bıde cok klasık olmus bence
ama eve yerlesınce guzel durabılır
ıyı gunlerde kullanın

cnm koltuklar çok güzellll sadece orta sehpasını begenmedim ...üzerlerinde mutlu günler yaşarsın hiççç hüzün göz yaşı dökmessin inşş:)

şık ama bence fazla beyaz ınan bana cok zorlanırsın temızlerken bende turuncu ve yesıl bı koltuk takımı var ve ben bıle cok zorlanıyorum kı senın kı beyaz ama zevk senın zevkın tabıkı gule gule kullan

cnm koltuklar çok güzellll sadece orta sehpasını begenmedim ...üzerlerinde mutlu günler yaşarsın hiççç hüzün göz yaşı dökmessin inşş:)

teşekkürler canım. ortadaki puf zaten. fuarda böyle dizayn etmişler öyle resim çektim. pufu orta sehbası olarak kullanmayacağım zaten.opuyorumnanaktan

haklısın biraz zor olacak ama bu salon koltuğu olacak zaten sürekli oturulmayacak. oturma odama daha koyu renk koltuklar aldım sürekli oturulacağı için. teşekkürler yorumun içinopuyorumnanaktan

çok güzel canım .bence çok modern duracak evinde
son zamanlarda bu tarz takımlar moda ..yerimseniben
ama ben ilk bakınca ayy leke falan olursa diye düşündüm...kaydirigubbakcemile3
güle güle kullan inşallah...
Şeniz

çok teşekkürler canım. evet temizliği benim de gözüümü korkutuyor.opuyorumnanaktan

çok beğendim güle güle otur bende beyaza bayılırım artık herşeyin kolayı var temizlemeninde dert etme çok çok şık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…