- 20 Ekim 2009
- 4.522
- 5.211
- 723
- Konu Sahibi Once_upon_a_time
-
bayıldım :) allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah...
Çok güzel fakat masa ve sandalyeler mutfak için uygun sanki.
Gergi tavan istiyorum ya.
Duvar aynasını nereden aldınız, tam aradıgim gibi.çok güzel, sticker degil sanırım.
evin çok güzel tatlım allah huzurla oturmayınasip etsin
merhaba arkadaşlar,
4-5 ay önce evimizi aldık eşyaları almaya başladık ki atamam çıktı... evi öylece bırakıp gelmek zorunda kaldık. şuan elektronik eşyalar aksesuarlar tamamen eksik. mutfak küçük odam boş.. bu sene atandığım yerde kalmak zorundayız çünkü. ama yinede ben de evimi sizinle paylaşmak istedim. umarım tamamlayınca da paylaşmak nasip olur. buyrun efendim:
Eki Görüntüle 893970
Eki Görüntüle 893971
salonumun taslak hali..:)
Eki Görüntüle 893972
turkuaz tüllerim:)
Eki Görüntüle 893974
yatakodam
Eki Görüntüle 893975
mutfağım
çok güzel evin özellikler salonuna bayıldım :)
Şimdiden çok hoş görünüyor, mutlulukla oturun
çok hoş çok modern tez zamanda dönüp mutlulukla oturursunuz inşallah
tam halni merak ediyorum şuan bile cok hoş görünüyor mutluluklar:)
eviniz gayet modern ve ferah gözüküyor gergi tavan ve duvara monte edilen ayna görünümlü objeler odaya çok hoş bir derinlik katmış. Sağlıkla, güle güle oturun evinizde :)
güle güle oturun.her şey çok güzel yalnız salondaki masa ve sandalyeleri mutfakta kullansan daha uygun gibi.
güle güle sağlıkla mutlulukla otur evinde
yalnız bi şey soracaktım turkuaz koltuklarını ve tv ünitesini bende ikea da çok beğenmiştim ama kullanışı kalitesi konusunda tereddüde düştüm memnunmusunuz özellikte tv ünitesinden ben alacaktım ama etraftaki kişilerden olumsuz yorumlar aldım malzeme kalitesi husunda ama benim hala gözüm var ikea ürünlerinde ..
Kardeşim ikeadan köşe takımını oturma odası için almıstı.ilk senesinde altı çöktü.mutfak masa sandalyeyi ise mutfagnda kullanyor ondan memnun.
güle güle oturun salonunuza bayıldım tamamlanmış halini merak ettim dogrusu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?