bu da benim yarım yamalak evim:)

Çok güzel fakat masa ve sandalyeler mutfak için uygun sanki.

spor bir ev döşemek istedim ağır hantal eşyalar olmasın dedim.. masayı ve sandalyeleri gördüğümde aşık oldum.. bir dekorasyon dergisinde gördüğüm odanın aynısını döşedim minik değişikliklerle içime de sindi bilmiyorum, herkesin aldığı ve klişeleşmiş o deri sandalyelerden almak istemedim. böyle birşey çıktı ortaya arkadaşım:)

Gergi tavan istiyorum ya.

evet gerçekten çok güzel oluyor ben de isterdim ama bu ledli sistemde boşluğunu dolduruyor ama evi alınca insan neredeyse sistemde hiç bir değişiklik yapamıyor... bir tablo alıp üstüne spot koymak istedim.. duvar kağıdı çıkacak duvar delinecek kapatılacak tekrar duvar kağıdı döşencek falan derken kaldı.... gerçekten zormuş evde değişiklik yapmak yapısal olarak.

Duvar aynasını nereden aldınız, tam aradıgim gibi.çok güzel, sticker degil sanırım.

ikeadan aldık. 4 lü 4 lü satılıyor. aralarda boşluk bırakarak duvara sabitledik. ayna gibiler ama mikalar. aynadan hiç bir farkı yok memnunum bende.

evin çok güzel tatlım allah huzurla oturmayınasip etsin

teşekkür ederm asencim:) senin yuvanı da görmeyi çok isterim:13:

eviniz gayet modern ve ferah gözüküyor gergi tavan ve duvara monte edilen ayna görünümlü objeler odaya çok hoş bir derinlik katmış. Sağlıkla, güle güle oturun evinizde :)

güle güle oturun.her şey çok güzel yalnız salondaki masa ve sandalyeleri mutfakta kullansan daha uygun gibi.

güle güle sağlıkla mutlulukla otur evinde
yalnız bi şey soracaktım turkuaz koltuklarını ve tv ünitesini bende ikea da çok beğenmiştim ama kullanışı kalitesi konusunda tereddüde düştüm memnunmusunuz özellikte tv ünitesinden ben alacaktım ama etraftaki kişilerden olumsuz yorumlar aldım malzeme kalitesi husunda ama benim hala gözüm var ikea ürünlerinde ..

çok güzel evin özellikler salonuna bayıldım :)

Şimdiden çok hoş görünüyor, mutlulukla oturun

çok hoş çok modern tez zamanda dönüp mutlulukla oturursunuz inşallah

tam halni merak ediyorum şuan bile cok hoş görünüyor mutluluklar:)

eviniz gayet modern ve ferah gözüküyor gergi tavan ve duvara monte edilen ayna görünümlü objeler odaya çok hoş bir derinlik katmış. Sağlıkla, güle güle oturun evinizde :)

çok çok teşekkür ederim yorumlarınız beni çok mutlu ediyor
güle güle oturun.her şey çok güzel yalnız salondaki masa ve sandalyeleri mutfakta kullansan daha uygun gibi.

salonun boş halinde masanın fotoğrafı olduğu için gözünüze küçük görünmüş olabili ancak mutfağıma sığmıyor masa, mutfağım çok büyük olduğu halde...

açıkçası koltuk aşırı rahat spor tarzınız varsa ve koltuğa gömülmek istiyorsanız tavsiye ederim. gayet de sağlam test ettim onaylıyorum tv ünitesinin içine spotlar koyduk öyle güzel oldu ki. tv ünitesi modüler zaten ne kadar sağlamdır bilmiyorum monte ettik kaldı öyle ama bir parçası mı kırıldı direk gidip sadece o parçayı alabiliyorsunuz biz de ona güvendik. ama yatakodasını kesinlikle ikeadan almayın... yatak dayanmaz yani... doğtaşı öneririm model ve sağlamlık açsından ki yatak odasında şart. bizim yatağımız bu

Kardeşim ikeadan köşe takımını oturma odası için almıstı.ilk senesinde altı çöktü.mutfak masa sandalyeyi ise mutfagnda kullanyor ondan memnun.

koltuk konusunda bilmiyorum bizim 2 tanıdığımız var ikea koltuklarından kullanan. gayet memnunlar ama acaba biraz da şans işimi... bakalım kullanıp görücez olmadı bidaha ikeadan almayız

güle güle oturun salonunuza bayıldım tamamlanmış halini merak ettim dogrusu :)

inşallah yerleşeyim içine tamamlanınca koyacağım mutlaka çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…