bu da benim yarım yamalak evim:)

Evin muhteşem hangi şehirde ve ne kadara aldınız evi

öncelikle çok teşekkür edrim.

evimiz istanbul beykentte havuzlu saunalı spor salonlu hamam ve saunalı güzel bir sitede. 2 artı 1 bir ev 110 metrekare bahçe katı (allahtan merkezi ısıtma ısınıyor hemen ).. kocamanda bir terasımız var kendmize ait. biz 4 ay önce 210 bine aldık. yan tarafımızdaki bizimkinden daha küçük olan bahçe katı daireyi geçen ay 250 bine sattılar. değerine değer katan bir yer beykent.

Cok tesekkur ederim babaklm alsesurlar gelince ve esyalari tamamlayinca nasil olacak.. olabildigince az esya istiyorum umarim bu sadeligi koruyabilirim.:))

Ben de sadeligi cok seviyorum, az ve öz :) Bir de yatak odasi perdemiz nerdeyse bire bir ayni,
sanirim zevklerimiz baya bi örtüsüyor :)
Bu arada oturma oda masana bayiliyorum, gidip gelip ikea´da ona bakiyorum, fakat alcakligindan dolayi almak nasip olmadi:)

Son düzenleme:
Salon harika :) MasAllah gule gule oturun evinizde. Sormasi ayip kac m2? Temizligi ile bas edebikecekmisiniz yoksa yardimciniz mi var?

Dusundugum kadar buyuk degilmis demek ki ya :) Ben salonu gorunce soyle bi 150m2 karelik bir ev hayal ettim İstanbulda ev almak cok pahaliya patliyor gercekten. Biz 3+1 115m2 160 bine aldik kocaeliden.. Amaaa olsun onemli olan suan size ait bir yuvanizin olmasi Rabbim odeme kolayligi versin agiz tadiyla oturun insaAllah :) Temizligide isinmasi da cok kolay olur

Bende cok begendım guzelım evde tadını cıkaramamıssınız ama neyse
unıtenede cok bıttım dıyebılırım
yaptırdınızmı acaba ozel olarak

evet salon masamız benimde çok içime sindi kibar fiyatıda uygun sandalyeleri pahalı ama masa onu dengeliyor gibi gibi:) o masayı aldım mı sandalyelerini de almak lazım sanırm.

ev 2 artı bir.. salon çok büyük değil aslında sadece az eşya var tek koltuk var bir de açık renkler kullanınca ferah durdu. 110 mtrekare 2 artı bir ev için geniş oluyor 3 artı bir olsa odaları küçük küçük olurdu sanırm. evimizin borcunu eşimin ailesi ödüyor çok şükür. ısınması da temizliği de kolay dediğininz gibi.:)
Bende cok begendım guzelım evde tadını cıkaramamıssınız ama neyse
unıtenede cok bıttım dıyebılırım
yaptırdınızmı acaba ozel olarak

çok teşekkür ederim. ünitemiz ikeadan. modüler tamamen parçalarını şeklini kendiniz oluşturuyrsunuz rengi parlaklığı vs.. tv ünitesinin alt kısmında da beyaz cam olacak ama henüz kestirmedik onu. o da gelince biraz daha şık durur umarım.:)

eviniz emin olun ki bu hali ile bile çok güzel
güle güle iyi günlerde oturun inş
bayıldım bende

çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına..

eviniz çok güzel gerçekten. eksik dediğiniz haliyle bile fethediyo insanı tamamlanmasa da olur huzurla oturmak nasip etsin rabbim

Kalsın böyle çok huzurlu dinlendirici bi hali var :) herşeyini çok beğendim sağlıkla sıhatle huzurla oturun inşallah.

Son düzenleme:
geniş ,ferah ve spor çok beğendim. sağlıkla aşkla oturun

ama elektrik faturasına dikkat edin tavan aydınlatma feci etkiliyor huzurunuz daim olsun

geniş ,ferah ve spor çok beğendim. sağlıkla aşkla oturun

ama elektrik faturasına dikkat edin tavan aydınlatma feci etkiliyor huzurunuz daim olsun

Kalsın böyle çok huzurlu dinlendirici bi hali var :) herşeyini çok beğendim sağlıkla sıhatle huzurla oturun inşallah.

sağolun:) bir kaç aydır anca 2 haftada 1 uğramışızdır.. az kullandığımız için henüz can yakacak kadar fatura gelmedi ama dediğiniz gibi dikkat etmek lazım. otururken sadece ledleri açıyoruz spotları açmak yerine. içinde yaşamadığım için en az sizin kadar yabancıyım aslında evime...

Son düzenleme:
evinizi bu haliyle bile çokk beğendim.
salon harika tülleri çok hoş,
yemek masanız ve sandelyeleride harika
koltuklarınız rengi tam benlik bayılıyorum bu tarz bu renkte ki kontuklara
en kısa zamanda mutlu yaşamayı nasip etsin allahım sizlere

çok teşekkür ederim turkuaz rengi bir anda geldi aklımıza da bizim.. bir baktık her yerde turkuaz eşyalara aksesuarlara falan bakıyoruz:) böyle oldu içime de sindi çok şükür. teşekkürler tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…