- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi Once_upon_a_time
-
hayırlı olsun:) salondaki en dikkat çekici nokta genelde tv ünitesinin bulunduğu kısım oluyor.. eminim çok güzel olacaktır. deiğim gibi modüler en azından.. sıkılınca sadece kapakları atıp yenilerini takabilir yada parça ekleyip çıkarabiliyosunuz. hayırlı olsun:))Gittik gördük begendik önümüzdeki hafta aylardır düşündüğüm unite hayalimi gerçekleştirmek için ideal
sanırım sizin kapaklar parlak cila bizede bu şekilde gerekli dolap nasıl olur dıye dusunuyordum ıkeada acık dolap olarak gorduk sızde oyle gormussunuzdur mat kapak ama sımdı tekrar sıze bakınca olması gerekenın bu oldugunu anladım :)
1200 tl gıbı bır fıyata gelecek kapaklar degısınce bırde konsol almayı dusunuyoruz su yandakı dolap kapakları dızaynından olacak bakalım nasıl olacak
evin eksik hali bile harika çok moder huzur verici gözüküyor.güle güle oturun şimdiden..
Süpeeeerrr herşey.
Çok beğendim sade ve ferah uzun mutlu yıllarda oturun inşallah.
gerçekten sade ve çok şık bir görüntüye ulaşmışsınız. iyi günlerde ve sağlık huzur ve aşkla oturmanız dileğiyle.. ne kadar şanslısınız eşinizin ailesi çok bonkörmüş. kıymetlerini bilin.
Göründüğü kadarıyla çok güzel tatlımmmmmmm
merhaba arkadaşlar,
4-5 ay önce evimizi aldık eşyaları almaya başladık ki atamam çıktı... evi öylece bırakıp gelmek zorunda kaldık. şuan elektronik eşyalar aksesuarlar tamamen eksik. mutfak küçük odam boş.. bu sene atandığım yerde kalmak zorundayız çünkü. ama yinede ben de evimi sizinle paylaşmak istedim. umarım tamamlayınca da paylaşmak nasip olur. buyrun efendim:
Eki Görüntüle 893970
Eki Görüntüle 893971
salonumun taslak hali..:)
Eki Görüntüle 893972
turkuaz tüllerim:)
Eki Görüntüle 893974
yatakodam
Eki Görüntüle 893975
mutfağım
iyiki yarım yamalakmiş :)
çok teşekkür ederim ev böyleydi aldığımızda da. bizim evimiz örnek daireymiş.. diğer dairelerde bu tavan yok bir kaç yerinde.. o yönden şanslıyız sanırm:)Çok güzel eviniz tavan aydınlatmalarına bayıldım güle güle oturun.
muhakkak bekliyorum fotoğrafları ben de:))En yakın zamanda kurulmus halını gostermem lazım :)
çok teşekkürler...Cok guzel masallah
hiçte yarım yamalak gözükmüyor hayırlı olsun
merhaba arkadaşlar,
4-5 ay önce evimizi aldık eşyaları almaya başladık ki atamam çıktı... evi öylece bırakıp gelmek zorunda kaldık. şuan elektronik eşyalar aksesuarlar tamamen eksik. mutfak küçük odam boş.. bu sene atandığım yerde kalmak zorundayız çünkü. ama yinede ben de evimi sizinle paylaşmak istedim. umarım tamamlayınca da paylaşmak nasip olur. buyrun efendim:
Eki Görüntüle 893970
Eki Görüntüle 893971
Eki Görüntüle 893972
Eki Görüntüle 893974
yatakodam
Eki Görüntüle 893975
mutfağım
yemek odanı cok ıyı secmıssın eskıden bufe gumusluk konsol bı suru sacma sapan sey vardı evın genıs onları almayarak basarlı bı secım yapmıssın
evet dediğiniz gibi ekstra hiç bir eşya istemedim.. çok eşyalı evler üstüme üstüme geliyor sanki.. ev aslında çok geniş bir ev değil. 110 metrekare ama kullanışlı yapmışlar odaları az ve açık renk eşyayla daha bir ferah göründü.. sağolun tekrar.:))
merhaba arkadaşlar,
Eki Görüntüle 893970
Eki Görüntüle 893971
Eki Görüntüle 893972
Eki Görüntüle 893974
yatakodam
Eki Görüntüle 893975
mutfağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?