bu da benim yarım yamalak evim:)

Gittik gördük begendik önümüzdeki hafta aylardır düşündüğüm unite hayalimi gerçekleştirmek için ideal
sanırım sizin kapaklar parlak cila bizede bu şekilde gerekli dolap nasıl olur dıye dusunuyordum ıkeada acık dolap olarak gorduk sızde oyle gormussunuzdur mat kapak ama sımdı tekrar sıze bakınca olması gerekenın bu oldugunu anladım :)
1200 tl gıbı bır fıyata gelecek kapaklar degısınce bırde konsol almayı dusunuyoruz su yandakı dolap kapakları dızaynından olacak bakalım nasıl olacak

hayırlı olsun:) salondaki en dikkat çekici nokta genelde tv ünitesinin bulunduğu kısım oluyor.. eminim çok güzel olacaktır. deiğim gibi modüler en azından.. sıkılınca sadece kapakları atıp yenilerini takabilir yada parça ekleyip çıkarabiliyosunuz. hayırlı olsun:))
evin eksik hali bile harika çok moder huzur verici gözüküyor.güle güle oturun şimdiden..

çok çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için

gerçekten sade ve çok şık bir görüntüye ulaşmışsınız. iyi günlerde ve sağlık huzur ve aşkla oturmanız dileğiyle.. ne kadar şanslısınız eşinizin ailesi çok bonkörmüş. kıymetlerini bilin.

Süpeeeerrr herşey.
Çok beğendim sade ve ferah uzun mutlu yıllarda oturun inşallah.

çok teşekkürler güzel yorumunuz ve dilekleriniz için:)

Sağolun haklısınız şanslıyım o konuda çok.. Allah uzun ömür versin hepsine.. darısı isteyen herkesin başına inşallah.

En yakın zamanda kurulmus halını gostermem lazım :)

iyiki yarım yamalakmiş :)

Çok güzel eviniz tavan aydınlatmalarına bayıldım güle güle oturun.
çok teşekkür ederim ev böyleydi aldığımızda da. bizim evimiz örnek daireymiş.. diğer dairelerde bu tavan yok bir kaç yerinde.. o yönden şanslıyız sanırm:)
En yakın zamanda kurulmus halını gostermem lazım :)
muhakkak bekliyorum fotoğrafları ben de:))
Cok guzel masallah
çok teşekkürler...
hiçte yarım yamalak gözükmüyor hayırlı olsun

teşekkür ederim işte bir salonumuz tamam gibi.. diğer yerler boş hep ama yavaş yavaş doluyor.. içinde yaşansa böyle de yaşanır gerçi:)

yemek odanı cok ıyı secmıssın eskıden bufe gumusluk konsol bı suru sacma sapan sey vardı evın genıs onları almayarak basarlı bı secım yapmıssın

yemek odanı cok ıyı secmıssın eskıden bufe gumusluk konsol bı suru sacma sapan sey vardı evın genıs onları almayarak basarlı bı secım yapmıssın

evet dediğiniz gibi ekstra hiç bir eşya istemedim.. çok eşyalı evler üstüme üstüme geliyor sanki.. ev aslında çok geniş bir ev değil. 110 metrekare ama kullanışlı yapmışlar odaları az ve açık renk eşyayla daha bir ferah göründü.. sağolun tekrar.:))

yenı ev doseyenler tıka basa dolduruyor gercı aılelerle fılan alıswerıse cıkınca bole oluyır guzel tasarımlar begenmıssınız

benım mutfama cok benzıyor bız salonda yemek yıoyoruz

mutfak dolablarının karsısına tezgah yaptırdım karsılıklı dolap belıme kadar aynı renk dolaplarl cok kullanıslı oluyor

salon takımını guzel secmıssın tüller harika rahatlatıcı

l koltuk nerden aldınız yemek odanızda ole cok guzel

sanırım bufenız konsolunuz yok bende almadım dedıgım gbı bufe yerıne mutfa dolap yaptırdım almamanız ıyı olmus ferah gostermıs
evınız genınıs

inanır mısınız evinizi görünce şok geçirdim. neden mi? çünkü bizim salonumuz için almayı düşündüğümüz, listelediğimiz eşyaları gördüm :))

tabii bir kaç farkla.. turkuaz köşe, orta sehpa, masa, sandalye(ben füme değil de şeffaf olanı seçmiştim), halı fikrimiz tamamen birebir aynı. ben duvar ünitesi yerine, duvara asılı bir alt modul tercih edicem ve o duvarı doğal taş kaplama yaptırıcam. ve yine duvara asılı sade bir konsol(ikeada görmüşsünüzdür) üstüne de değişik bir ayna kullanmayı tasarladım. tülleri ise ya turkuaz düşünmüştüm ya da kullanım kolaylığı açısından krem zebra stor. fon perdeleri ise beyaz üstü minik mavi ve kahve çiçekli düşündüm.

bu köşenin şöyle de bir artısı var; başka bir renk kılıf alıp yaz kış farklı kullanılabilir. ben yine bunu siyah düşündüm ancak yemek odası vs. beyaz olacağından ve siyah beyaz evlerden gına geldiğinden acaba masa, orta sehpa vs. antik meşe mi alsam hem siyaha hem de turkuaza uyumlu olur diye düşünüyorum. siyah kılıfı geçirdiğimde ise turkuaz için olan fon perdeleri çıkarırım, onun yerine tek stor kalır.

bu kadar uzun yazdım, sizden fikir de alayım diye :)) madem zevklerimiz aynı.

sağlıkla ve mutlulukla oturun güzel evinizde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…