Bu da burdaki son konum.. esimle son kez gorustuk..

Senon esin tam bir serefsizmir kusura balmada hem seni cagiriyor hem yaptigi bir sey yok. Hala annemde ailemde yigenlerim. Bu adam kendisine köle ariyor baska birsey degil.

Umarim hakkinda hayirlisi olur bebegini aldirmak mi istiyorsun?

o çocuğa babasının neden annesinin ve kendisinin değil de halasının ve onun çocuklarının yanında olduğunu nasıl açıklamayı planlıyorsunuz peki?
adama dicek lafim cokta yormam kendimi yani kv aradiginda nazerala tamam buyursun gelsinler onlar benimde ailem dese koca olacak adam belki arayi duzektecekti.zaten nazerala barismanin sinyallerini vermis haftaya gelsinler diye..oncelik hep ailesi olmus. ee oyle olmayinca kardesim gelmiyorsa aldir cocugu istemiyorum.valla onlarin keyiflerine gore cocuga omur bicmiycem.zamani gelince dogruyu soyleyip bu sebeplerden babanla ayrildik derim.ancak adam baba olmayi ayrilsakta basarabilirse anlasamadik ayrildik derim cocugumun psikolojisi herseyden onemli..adam adam olsa bu hallere gelmez bile..varsin ailesiyle mutlu olsun gerci olamiycakta..nazeralada insallah yavrusuyla cok mutlu olsun..

ben de diyorum ki, kardeşi gelecekmiş, karısı demiş ki sonra gelsin. kavga küfür kıyamet.

bu kadın sevilmediğini hissetmiş mi? hissetmiş. yanında olması gereken adam kardeşinin yanına gitmiş mi? gitmiş. konu sahibi kocasının hayatında asla en önemli olamamış.

bu adam birkaç yıl sonra örnek veriyorum, çocuğuna diyecek ki hazırlan seni almaya gelicem, bu çocuk hazırlanıp bekleyecek. ve eğer kardeşinin çocuklarının bi ihtiyacı olursa, gelmeyecek.

anlatabiliyor muyum bilemiyorum, o çocuğun alacağı yarayı tahmin edebiliyor musunuz?

"babaannem halamın çocuklarını beni sevdiğinden daha çok sevdi" demek başka bi şey, o çok acıtmıyor. "kocam kardeşini hep benim önüme koydu" acıtıyor. ama "babam halamın çocuklarını beni sevdiğinden daha çok sevdi" çok çok acıtıyor. hiç kimsenin bi çocuğa bunu yaşatmaya hakkı yok.

canini almaya da hakki yok.

Aman be kaybetti seni iyi oldu ona bin pişman olacak ama sen yeni bir hayat kuracaksın artık bırak değmez

Ben şurada son birkaç konusunu takip ediyorum konu sahibinin, evlendiğinden beri kocası böyleymiş. Yani alttan alsa gel barışalım dese de adam illa bir arıza çıkarıp çekip gidiyor. Kadının taviz vermesi yetmiyor, adam illa bir huzursuzluk çıkarıp kalkıp gidiyor. Adam uzlaşılamaz bir tip, kişiliği bozuk. Ben de çocuğu aldırması taraftarıyım kendi fikrimce, çünkü bir çocuk bazı huylarını babadan alır. Ayrıca çocuk yüzünden ömür boyu bu adamla muhatap olacak, kayınvalidesi ve görümcesi ile bile muhatap olacak. Yakasından düşmezler çünkü! Bunlar çocuğu annelerine karşı dolduracaklar, kimbilir neler öğretecekler. Ayrıca konu sahibi eşine hala âşık, o adamı tekrar evlendirecekler, konu sahibi buraya yeni konu açacak. Hiç kıskanmasa, boşverse bile üvey annesi olacak çocuğun, bu üç kişiye bir de üvey anne eklenecek, acaba çocuğum gittiğinde nasıl muamele görüyor? Bunların hepsi bir sorun hanımefendi, doğurmak iyi güzel de. Ayrıca daha 25 yaşında, hayatının başında. Yine sevecek, yine evlenecek bu kadın. Hadi yaşı geçmiş olsa dese ki ben bir daha nasıl hamile kalayım, tamam. Ama 25 ya 25. Neler çıkar önüne...

İyi ki gitmişsiniz, konuşmuşsunuz.

Adamda düzelme olmayacağına dair bir kanıtınız daha var.

Hayırlısı olsun.

Konu hassas bir konu arkadaşlar. Konu sahibimiz hamile. Kurduğunuz cümlelere dikkat edin. Herkes fikrini tabiki söyler ama bunu tartışma ortamında çevirerek , vicdan yaptıran cümleler kurmaya gerek yok. Hamileyken insan biliyorsunuz ki daha duygusal oluyor.
Hayat sizin , çocuk sizin artıları-eksileri dusunup hem kendiniz hem de çocuğunuz için en doğru kararı alacaginizdan eminim. Bence kimse çocukla ilgili daha yorum yapmasin. ( Ki ben de yaptım) okudukça ağlıyorum , konu sahibini düşünemiyorum.

Daha dogmadan babasını kaybeden cocuklar oluyor. ya da yaşını doldurmadan yetim kalan yavrucaklar. Hatta annesını kaybedenler. Ana rahmıne dusmus cocugun ileridrki kaderını cızıp ona gore yasam ya da ölüm kararını vermrk kimseye düşmez. Anneye bile....

işte onlara diyorsun ki "annen baban seni seviyordu ama şimdi yoklar". "baban halanın çocuklarına babalık yapıyor"un açıklaması ölümün açıklanmasından daha zor bence. ama bence.

işte onlara diyorsun ki "annen baban seni seviyordu ama şimdi yoklar". "baban halanın çocuklarına babalık yapıyor"un açıklaması ölümün açıklanmasından daha zor bence. ama bence.
Sırf babası sevmeyecek veyahut annesi sevmeyecek veyahut kötü bir ortam olduğundan mütevellit bir çift boşanacak diye rahme düşmüş bir canı atan bir kalbi ''düşünüyorum ,yapamaz''kisvesi altında sonlandırmak insanlığa aykırıdır.İnancınız nedir bilemem ama Allah'ın verdiği canı siz a-la-maz-sı-nız...iki artı iki dört bu kadar basittir...Siz aldırabilirsiniz(basitleştirilmiş hali siz canlı kalbi atan 80 alemden biri olan ana rahminde yaşayan bir bebeğin katili olabilirsiniz TÜRKÇESİ)

Derdim sizle tartışmak değil ama cidden samimiyetle şu soruma yanıt verin..siz hiç anne karnındaki bebeğin kürtaj görüntülerini izlediniz mi???..o canın rahim içinde ne kadar korktuğunu (evet evet daha mercimek kadarken bile) nasıl o neşter parçasından kaçtığını bir köşeye nasıl büzüştüğünü biliyor musunuz..teknoloji daha rahimdeki bebeğin sesini duyacak formata gelmedi belki ama nasıl çığlıklar attığını biliyor musunuz.?.
benim gözümde ha Halep'teki ölen bebekler ha anne karnında öldürülen bebekler ikiside canice sonlandırılan bir hayat bir farkı yok..

Belki siz babası olmayacak bana yük olacak diye düşündüğünüz için keyfi yok edebilirsiniz , ama bir başkasını bu konuda cesaretlendirmeyin lütfen..

Not:derdim cidden polemik değil ama muhtemelen tekte değilsiniz fakat şu an sizi gördüğüm için sizin yorumunuz üzerinden sitem etmek istedim..yapmayın,bakamayacaksanız da gerçekten bebek hasretiyle yanıp tutuşan , bir bebeğin sorumluluğunu üstlenebilecek ,Allah korkusu olan bir aileye verin evladınızı..Rabbin verdiği HAK hayatı nasibince yaşasın.

Allah konu sahıbının yardımcısı olsun. Güçlü olup evladına mutlu bir hayat sunar ınsallah. Allah onu bu hale dusuren o adamı da ailesıyle , o cok sevdıgı aılesıyle oyle bır sınava tabii tutsun ki, kafasını vuracak taş arayıp dursun.

hiç kürtaj görüntüsü izlemedim.
siz cevap verin, sizin en sevdiğiniz hiç başkasını size tercih etti mi? sizin hakkınız olan ilgiyi sevgiyi başkasına verdi mi? sizce bu daha dayanılır bi acı mı? bunu yapan babanız olsaydı nasıl bi insan olurdunuz?

o adamlar ailesiyle sınansın zaten, allahtan tek isteğim bu. yaktığı yerden yansın herkes.

konu sahibi bebeğini aldırmıyor sanırım.
eşinden ayrılacakmıymış ben anlayamadım.
kürtaj konusunu burada tartışmak yersiz ve kırıcı oluyor arkadaşlar.
herkesin kendine has bir fikri var bu konuda.
herkesinki kendinde kalsa daha iyi:))

konu sahibi daha önceki konularda bebeğini aldırmak istediğini belirtmiş.

eşini ve ailesini Allah a havale ediyorum......
benım eşim de ailesi için ölecek neredeyse..alsınlar o kayınvalideler oğullarını bir yerlerine sksunlar...çok kızdım cok

ben söyleyim sevdiğim beni başkasına tercih etse teee bunu başından beri yapsa zaten önlemimi alırdım,ha önlemimi almayıp rahmime bir bebek düştüyse banane yeaaa sevdiğim beni sevmiyor sapkınca ablasını ve onun çocuklarını seviyor ablasına olan sapkın sevgisi için eniştesini bile öldürmeyi düşünüyor ve onun sperminden olan benim rahmimde olan kendi evladına bela okuyorsa zaten karaktersiz şerefsiz erkek olduğunu sanan erkeklikten nasibini bile almamış bir asalağı koca diye ben yanımda tutmam ve onun için evladıma kıyamam,böyle kanı bozuk şerefi bozuk haysiyetsiz bir pislik te zaten doğacak çocuğum üzerinde hak falan iddia etmez,doğacak diye korkuyor adi şerefsiz zaten (ağzımdan çıkacak küfürler ciddi süzgeçten geçiyor siz düşünün)
bu onun değil benim çocuğumdur onu nasipse doğurup hakkıyla büyütmek te benim işimdir Allah bana yol gösterir.
işte yollar ayrılacağı için böyle bir babada olmayacak sorun yok...

ben sizin sorunuza hakkıyla cevap verebilmişimdir inşaallah,sizde psikolojiniz bozulmayacaksa lütfen bir kürtaj videosu izleyin..o zaman aşkmış sevgiymiş ,hakedilmiş sevgiymiş bunlar eminim sizin içinde geri planda kalacak..ben kalbi duran bebeğimi kürtaj ettirirken bile mafoldum..sırf kocam beni sevmiyor diye canlı kanlı kalbi atan bebeğimi aldırdığımı düşünemiyorum..Rabbim sağlık versin yeterki.

kocanız sizi sevmiyor diye değil, babasının ailesinden hiç kimse o çocuğu sevmeyecek diye. sorumu yanlış anlamışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…