Bu da geldi basıma

Dagın basında ama tek gitsem bende sağlam korkardim o ayrı yanımda ki arkadasım daha once gittiği icin belki de o cahil cesareti geldi bana.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Belkide böyle bir korkuyu yaşaman gerekiyordu . Aklını kötü şeylerden temizlemen lazım . Sürekli bunu düşünüp kendine eziyet etme sakın .

yok ya ne bilsin o da sen ben gibi insan
saçma saçma triplere tavırlara girip korkutuyolar kendilerince

yok ya ne bilsin o da sen ben gibi insan
saçma saçma triplere tavırlara girip korkutuyolar kendilerince

Ya isin garibi kotu konuştuğu tek kişi de benim biliyor musunuz? Diger kızlara sordum tekrar ben dönünce. Birine cocuğunun adetini söylemiş. Digerine esinin is durumuyla ilgili birsey. Bir baskasına babasının hastalığı konusunda iyileşme muhabbeti. Yanımdaki kıza da bir cocukla tanısıp nisanlanacagini söylemiş. Bir tek bana fala bile bakmadan yüzümden konuşmuş sanırım ya

O kadar şey biliyorsa önce kendini kurtarsın

belki sana gıcıklık yapmak istemiştir kimbilir neden öyle bir şey yaptı ama böyle şeyler gerçek değil
falcı dediğimiz insanlar sadece insanların yüzlerini hal ve hareketlerini iyi tanımlayan insanlar
bir de çoğu ağzından laf alarak yapar zaten
bir insanın geleceği bilmesi mantıklı olabilir mi
bilime aykırı

İnancli biriyim diyorsun fal baktirmanin gunahini da biliyorsun dur. Bence hemen tövbe et ve hayirlisi olması için bol bol dua et. Duanin kaderi değiştirdiğini duymuştum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Değişebilir kader var degisemeyen kader var. Ama bu adamın söylediğine göre ikisindende batmış durumdayim :)

Saka bir yana gercekten tovbe mı ettim. Duamı okudum. Kendime de cok kızıyorum Allah affetsin beni. Ama bütün moralim alt ust hala

hepimiz acı çekiyoruz bir de o açıdan bak boşver

Iste hep bunları düşünüp kendimi telkin etmeye çalışıyorum bende. Ama sonra hemen diger iç sesim diyor ki ya niye gıcık olsun naptin ki konuşmadın bile sadece yeni selam verdin selamını almadan yapıştırdi cevabı diyo. Ki iliskimi de söylemedim kendisine. Konuşamadım ki zaten basında.

Ya normal olan insan öyle yapmaz zaten bu hataya bende düştüm hayatımda pek yolunda gitmiyor bir şeyler. Yok 2 evlilik yapcan mutsuz olcab kötü çok kötü falan. Bir şeyleri bildiklerini iddia edenler hep normalin altında insanlar. benim geleceğim o insanlara mı kaldı

bilmem bence olabilir şahsen ben bir kere otobüste yanımdaki teyzeye gerçek mesleğimi söylemek istemedim dert anlatmasın diye işletme mezunuyum işsizim dedim bir kıllığım da yoktu ama uğraşmak istemedim

belki o da uğraşmak istemiyodur

Sende mı gittin yoksa benim gibi. Cikti mı bari dedikleri. Ya gerizekali kafam benim ya. Ne diye aldım basıma bu belayı ya

allah seni sınıyor aslında canım şeytanda vesvese veriyor senin yapman gereken bu olayı unutmak ve hayatına devam etmek. arkadaş insanı ipe götürür çok doğru bence o arkadaşına da söyle böyle konulardan uzak dursun seninde aklına girmesin vesvese yapma duaya sarıl en güzeli allah sığınmak ve teslim olmak. allah tan başka koruyup kollayanımız varmı ki dua et ve unut..........

Hahahaha cok hossun ya güldüm buna. Ins teyze gibi görmüştür beni ya ne diim. Çenem de düşük belki onu hissetti adam

Allah razı olsun. Zaten tek gücüm tek dayanağım dualar ve allahım. Ondan baska kimsem yok

Adam senin yüzünden istemeden oraya gittiğini anlamıştır , aklınca sence intikam almaya çalışmış bence ya da şunu şunu yaparsam kısmetin açılır deyip para koparma niyetindeydi. Boş ver takma sakın sallıyorlar işte .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…