• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da geldi basıma

Cikolataseven

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
401
32
48
İstanbul
Kızlar o kadar icim sıkılıyor ki sanki bütün dertler beni buluyor ya. Zaten zor bir geçmişim ve düzelmeye çalıştığım bir hayatım var.

Gecmiste cok kotu seyler yasadım hele ki ask konusunda cok battım. Neyse ki sonunda beni oldugum gibi seven sayan adam gibi birini buldum.

Bunda da benim ailemin ona karşı kotu düşünceleri ortaya cikti (önceki konumdan biliyorsunuz cimri oldugunu zengin olmadıgını, bana yalan söylediğini düşünüyorlar)

Tam bu dertlerle uğraşırken osguzar bir arkadasım beni bir falciya götürmek istedi. Dinim gereği de kişilik olarakta oldukça sacma bulduğum bir olaydı fal olayı. Istemedim isim olmaz dedim.

Basladi bu sefer "ya iste bak ben altı ay once ona gittim bana bir kağıt yazdı verdi. Bunu altı ay sonra ac dedi. Ve açtığım da birde baktım ki hemen hemen cogu seyi bilmiş " demeye. Inanmadım. Orali olmadım. Baskalarını ornek gösterince ciddi olarak faceten yazdım kızlara var mı boyle birsey diye. Hepsi evet o adam biliyo herseyi dediler.

Bunun ustune insanın basına ne gelirse meraktan olan olay basıma patladı. Nefsime yenik düştüm. Kalktık gittik. Adamın karşısına gectım. (Adam para da almıyor bu arada kişileri kendi seciyor beğenmediğine bakmiyormus)

Beni gördü masaya geldi ve ilk söylediği sey "madem cok meraklisin söyleyeyim senin bahtın hic iyi degıl çok acılar çekeceksin simdi ki kişiyle de evlenmeyeceksin evlensende bosanacaksiniz ve hayat boyu acı çekeceksin sen kotu cok kotu" dedi

Sinirlerim kalktı adama saymaya başladım. Yeterince acı cektim ben ne saçmalıyorsun sen falan diye bağırdım. Zor disari çıkardı beni arkadasım. Ve öğleden beri alt ust olmus durumdayim. Moralim sıfır. Napacagim ben ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnanma canım ya. Sırf bu yüzden falcıya gitmek istemiyorum senin gibi etkilenirim diye. O yüzden hiç takma kafana elin adamına bakıpta hayatınıda düşünme her şeyi Allah bilir onun ne yazdığını ondan başka kimse bilemez içini ferah tut. Ama falcıyı merak etmedim desem de yalan olur :)

fala bende inanmıyorum. .
Hayırlısı diyen biriyim. .
Hayatta hep birşeyler öğreniyoruz. .
Daha neler bakalım. .
Oluruna bırak. .

Bana da denk gelmişti böyle birşey sonradan anladım ki derdi kurşun dökmekmiş 600 tl ye :) en fazla yıldızın düşmüştür sen unut onu.

Geçmiş olsun ama 1. si gaybı Allahtan başkası bilemez, 2. si ne belli arkadaşların ayarlamadığı o adamı? Nasibinde ne varsa onu yaşarsın..

Son düzenleyen: Moderatör:
İnanma canım ya. Sırf bu yüzden falcıya gitmek istemiyorum senin gibi etkilenirim diye. O yüzden hiç takma kafana elin adamına bakıpta hayatınıda düşünme her şeyi Allah bilir onun ne yazdığını ondan başka kimse bilemez içini ferah tut. Ama falcıyı merak etmedim desem de yalan olur :)

Ya hep bu merak iste hep bu merak. Alt ust etti beni. Deli olucam en sonunda. Artık akıl hastanesinden yazarım sizlere bol bol 😂

Bana da denk gelmişti böyle birşey sonradan anladım ki derdi kurşun dökmekmiş 600 tl ye :) en fazla yıldızın düşmüştür sen unut onu.

Ya bu adam hic para almıyormuş ama. Benim bulunduğum yer kucuk bir sehir. Ve haliyle ismi çıkan taniniyo. Adamın tipide Tekin degildi zaten. Ben ona kızdığımda da söyledim. Cinlerin bile olsa cinler bile gaybi bilemez vicdansiz mısın sen dedim. Ama tek söylediği his bu dedi soğuk soğuk ya.

Geçmiş olsun ama 1. si gaybı Allahtan başkası bilemez, 2. si ne belli arkadaşların ayarlamadığı o adamı? Nasibinde ne varsa onu yaşarsın..

Yok alakaları olmaz ya inanın hani su an ben isimin projesi sebebiyle baska kucuk bir sehirdeyim. Ne arkadaslarım cok samimi dostum olan insanlar. Nede ailem burayla alakalı insanlar. Adam zaten koyde yaşıyor dagın basında. Evi bile sinek icinde.

çok saçma geliyor bana fal baktırmak.falcının dediği şeylere göre hayatını mı değiştireceksinki falcıya gidiyorsun.bulunduğum şehirdede namı almış başını yürümüş bir falcı varmış.herkes anlatıyor.asla merak etmiyorum çünkü o tip insanlardan korkuyorum..

inanma..geleceği Allah'tan başka kimse bilemez.

Tiksiniyorum cinli minli takılan birde utanmadan kendine hacı hoca diyenlerden.. Onlar cini çarpar ya..Kesinlikle kötü niyetli kişiler böyle işlerle uğraşır, takma kafana..

çok saçma geliyor bana fal baktırmak.falcının dediği şeylere göre hayatını mı değiştireceksinki falcıya gidiyorsun.bulunduğum şehirdede namı almış başını yürümüş bir falcı varmış.herkes anlatıyor.asla merak etmiyorum çünkü o tip insanlardan korkuyorum..

inanma..geleceği Allah'tan başka kimse bilemez.

Haklısınız merakimin kurbanı oldum. Insan ne yaparsa kendine yapıyor iste

Tiksiniyorum cinli minli takılan birde utanmadan kendine hacı hoca diyenlerden.. Onlar cini çarpar ya..Kesinlikle kötü niyetli kişiler böyle işlerle uğraşır, takma kafana..

Bende tiksiniyorum inanın hayat boyu tiksindim üstelik en en en koyu sekilde kahve fincanını evde bile kapattırmayan bir kizken gördüğünüz üzere sonum bu oldu

herkes kendi çukuruna hazırlık yapar bu işlerde.. Üzülme, beşer şaşar işte:1: bol bol felak, nas, ayetel kürsi oku canım.. Vesveseye kaptırma kendini..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ve siz de buna inanıp kendinizi üzdünüz öyle mi?
Dinimiz geleceği hiçbir insanoğlunun göremeyeceğini söylüyor.
Fallar da falcılar da hepsi birer safsata.
Yaradandan başkası bilemez ve de çizemez bizin kaderimizi, geleceğimizi..
Zaten inanmıyormuşsunuz.
Bir daha asla kimsenin kandırmasına gelip de böyle işlere kalkışmayın bence.
Dua okuyun. Sabredin. Çabalayın.
Hayatınızı güzelleştirmek de, berbat etmek de sizin ellerinizde.
O, bu dedi diye olmaz.

madem falcılar herşeyi biliyor neden kendi ölümlerini engelleyemiyorlar hayret doğrusu........ eğer ona inanır bunalıma girersen allah sana falcının dediklerini yaşatır kafandan at tövbe et bol bol dua et bak nasıl ferahlıcaksın. fala inanmak şirktir haşa lütfen çok tehlikeli. falcı büyücü allah lanetlemiştir bu tür insanları sakın sakın inanma ve birdaha gitme........

Hiç takılma böyle şeylere . Ama ne cesaret adamın dağın başındaki evine gittin ben olsam korkardım sanırım .
Allah güzel kaderler yazsın bol bol dua edebilirsin .
Sonuçta kaderimize yön vermek elimizde .

Ve siz de buna inanıp kendinizi üzdünüz öyle mi?
Dinimiz geleceği hiçbir insanoğlunun göremeyeceğini söylüyor.
Fallar da falcılar da hepsi birer safsata.
Yaradandan başkası bilemez ve de çizemez bizin kaderimizi, geleceğimizi..
Zaten inanmıyormuşsunuz.
Bir daha asla kimsenin kandırmasına gelip de böyle işlere kalkışmayın bence.
Dua okuyun. Sabredin. Çabalayın.
Hayatınızı güzelleştirmek de, berbat etmek de sizin ellerinizde.
O, bu dedi diye olmaz.

Sagolun guzel kardeşim. İnan inanmaktan degıl bu. Sinirim boşaldı bir nevi. En zayıf zamanlarimdayim belki de bu yuzden. Içimden bir ses yaşadıklarım yuzunden hep "bahtın kötü" derdi bana. Adam da bunu dile getirince boyle oldum zaten

Hiç takılma böyle şeylere . Ama ne cesaret adamın dağın başındaki evine gittin ben olsam korkardım sanırım .
Allah güzel kaderler yazsın bol bol dua edebilirsin .
Sonuçta kaderimize yön vermek elimizde .

Dagın basında ama tek gitsem bende sağlam korkardim o ayrı :D yanımda ki arkadasım daha once gittiği icin belki de o cahil cesareti geldi bana.

madem falcılar herşeyi biliyor neden kendi ölümlerini engelleyemiyorlar hayret doğrusu........ eğer ona inanır bunalıma girersen allah sana falcının dediklerini yaşatır kafandan at tövbe et bol bol dua et bak nasıl ferahlıcaksın. fala inanmak şirktir haşa lütfen çok tehlikeli. falcı büyücü allah lanetlemiştir bu tür insanları sakın sakın inanma ve birdaha gitme........

Arkadasıma sonrasında yol boyu bunu söyledim. Cok kızmıştım cunku. O da bana bu adamın oyle ben bilirim ben ederim edasinda olmadıgını icinden geçenleri söylediğini soyledi. Dedigim gibi kendi iç sesim de hep "bahtın kotu" dediği icin bana adamın söylemesi böylesine deli etti

Back
X