• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da geldi basıma

Kızlar o kadar icim sıkılıyor ki sanki bütün dertler beni buluyor ya. Zaten zor bir geçmişim ve düzelmeye çalıştığım bir hayatım var.

Gecmiste cok kotu seyler yasadım hele ki ask konusunda cok battım. Neyse ki sonunda beni oldugum gibi seven sayan adam gibi birini buldum.

Bunda da benim ailemin ona karşı kotu düşünceleri ortaya cikti (önceki konumdan biliyorsunuz cimri oldugunu zengin olmadıgını, bana yalan söylediğini düşünüyorlar)

Tam bu dertlerle uğraşırken osguzar bir arkadasım beni bir falciya götürmek istedi. Dinim gereği de kişilik olarakta oldukça sacma bulduğum bir olaydı fal olayı. Istemedim isim olmaz dedim.

Basladi bu sefer "ya iste bak ben altı ay once ona gittim bana bir kağıt yazdı verdi. Bunu altı ay sonra ac dedi. Ve açtığım da birde baktım ki hemen hemen cogu seyi bilmiş " demeye. Inanmadım. Orali olmadım. Baskalarını ornek gösterince ciddi olarak faceten yazdım kızlara var mı boyle birsey diye. Hepsi evet o adam biliyo herseyi dediler.

Bunun ustune insanın basına ne gelirse meraktan olan olay basıma patladı. Nefsime yenik düştüm. Kalktık gittik. Adamın karşısına gectım. (Adam para da almıyor bu arada kişileri kendi seciyor beğenmediğine bakmiyormus)

Beni gördü masaya geldi ve ilk söylediği sey "madem cok meraklisin söyleyeyim senin bahtın hic iyi degıl çok acılar çekeceksin simdi ki kişiyle de evlenmeyeceksin evlensende bosanacaksiniz ve hayat boyu acı çekeceksin sen kotu cok kotu" dedi

Sinirlerim kalktı adama saymaya başladım. Yeterince acı cektim ben ne saçmalıyorsun sen falan diye bağırdım. Zor disari çıkardı beni arkadasım. Ve öğleden beri alt ust olmus durumdayim. Moralim sıfır. Napacagim ben ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım böyle insanlara itibar etme. Fla baktırmak çok günah neden yaptın işte bunun için günah çünkü insan geleceğinde ne oldugunu bilirse hep bunu düşünmekrten yaşamayaz ki kafayı yer sen de şimdi o durumdasın.Konua gelince bence adam sallamış o nedemek öyle evlenmiceksin evlensen de boşancaksın çok saçma baksana evlenip evlenmiceğin konusunda kesin bi yargısı yok uyduruyor

Kızlar o kadar icim sıkılıyor ki sanki bütün dertler beni buluyor ya. Zaten zor bir geçmişim ve düzelmeye çalıştığım bir hayatım var.

Gecmiste cok kotu seyler yasadım hele ki ask konusunda cok battım. Neyse ki sonunda beni oldugum gibi seven sayan adam gibi birini buldum.

Bunda da benim ailemin ona karşı kotu düşünceleri ortaya cikti (önceki konumdan biliyorsunuz cimri oldugunu zengin olmadıgını, bana yalan söylediğini düşünüyorlar)

Tam bu dertlerle uğraşırken osguzar bir arkadasım beni bir falciya götürmek istedi. Dinim gereği de kişilik olarakta oldukça sacma bulduğum bir olaydı fal olayı. Istemedim isim olmaz dedim.

Basladi bu sefer "ya iste bak ben altı ay once ona gittim bana bir kağıt yazdı verdi. Bunu altı ay sonra ac dedi. Ve açtığım da birde baktım ki hemen hemen cogu seyi bilmiş " demeye. Inanmadım. Orali olmadım. Baskalarını ornek gösterince ciddi olarak faceten yazdım kızlara var mı boyle birsey diye. Hepsi evet o adam biliyo herseyi dediler.

Bunun ustune insanın basına ne gelirse meraktan olan olay basıma patladı. Nefsime yenik düştüm. Kalktık gittik. Adamın karşısına gectım. (Adam para da almıyor bu arada kişileri kendi seciyor beğenmediğine bakmiyormus)

Beni gördü masaya geldi ve ilk söylediği sey "madem cok meraklisin söyleyeyim senin bahtın hic iyi degıl çok acılar çekeceksin simdi ki kişiyle de evlenmeyeceksin evlensende bosanacaksiniz ve hayat boyu acı çekeceksin sen kotu cok kotu" dedi

Sinirlerim kalktı adama saymaya başladım. Yeterince acı cektim ben ne saçmalıyorsun sen falan diye bağırdım. Zor disari çıkardı beni arkadasım. Ve öğleden beri alt ust olmus durumdayim. Moralim sıfır. Napacagim ben ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Senin kaderini Allah'tan başka kimse bilemez. O da sana akıl, fikir ve irade vermiş. Yani saçma sapan insanlara gidip kaderini görmeye çalışma. Zaten bu tip insanlara inanırsan dedikleri olur çünkü enerjini, inancını o yöne aktarırsın. Hani derler ya iyi düşün iyi olsun diye. Çok doğru... Senin tek yapacağın aklını, mantığını kullanmak, kalbinin sesini dinlemek ve bu doğrultuda hareket etmek. Gerisini zaten bilemezsin, kimse bilemez. Yaşamadan göremezsin. O yüzden o adamı da, söylediklerini de bir an önce aklından çıkar.

Falla büyüyle pastayla börekle :27:hayat yaşanmaz.:1:.falcıyı annenlerin ayarlamadığını nerden biliyorsun ki :emir_bebek::emir_bebek:

Fala gelecek ogrenmek icin gitmekten vaz gecin evet o insanlarin pizitif enerjileri var bizden daha fazla hissediyolar ama yanlis yonlendiriliyoruz ben de tam bir fal meraklisiyim baktirmadigim falci kalmadi diyebilirim yurt icinde yurtdisinda iken bile ama sonuc olarak sunu anladim simdi servet dokmuyorum fala 1 kisiyle anlastim haftada 1 falima bakiyor enerjisi super motive ediyo yonlendiriyo onlemler almami soylu gaftalik burc analizlerimi yapio kootu hissettikce arayip danisa biliyorum ve gizli ilimler bilgisi var siz de boyle biriyle aylik anlasip yasam kocu edine bilirsiniz boylelikle falcilara baglanip kalmicaksinz ben mutluyum bundan ve artik falci aramiyorum kose bucak deneyin derim yasam kocunuz varken kendinizi daha guvende hissediyosunuz helede iyi fal bakan biriyse ustelik uc paralara yapmiyo bunu istanbulda 2000 3000 oduyolarken ben 500 600 arasi anlastim bazilarinin 1 su falina verdigi para ;) hayatinizi zorlastirmayin kizlar sevgiler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Falcıya gideceğinize açın biraz kuran okuyun o kriterlere göre yaşarsanız hiç bişi olmaz :) fala inanma ama falsızda kalma :52:

Kezzapla çamaşır suyunu karıştırıp tıkalı yere biraz dökün çok değil tabi diğer lavabo açıcı ürünlerden çok daha etkili.

Bu işler parasız başlar zaten çünkü devamında öyle şeyler soyleyecek ki siz parayı akitmak zorunda kalacaksınız.
Örneğin, eski sevgililerinden biri sana büyü yaptırmış cozulmezse evlenemezsin. Al su kağıdı yak, al bu suyu iç gibi. Musluk suyunu 200 e ustunde ne yazdığı belli olmayan kağıtları 50 ye okuttu mu tamamdır.

Itimat etmeyin kaderinizi bilemezler ne olacağını tahmin bile edemezler. Ekseri genç kız görünce bir sevdiğin var senin diye başlar ve ruh haline göre bir taradtan tutturur giderler.

Icine doğuyormus da hismis de. O kadar kuvvetli hisleri varsa yer altından bir kaç küp altın çıkarsın da sinekli evde yaşamasın.

Kader gelecek Allah'in bildiği şeyler. Bu ilim kimseye verilmez başka.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X