bu da hmyrali'nin diyet günlüğü

günlükçüm bugün kaçamak yaptım 4dilim fıstıklı sarma tatlısı yedim
ama onun ardından çok yürüdüm valla bak Nişan için erkek arkadaşımla bişeyler baktım çok yoruldumm

Tebrik ederim ALLAH tamamına erdirsin inşallah :))

yavruş sen neler yapıyosun bakalım anlatmıyorsuun hiç....

yavruş sen neler yapıyosun bakalım anlatmıyorsuun hiç....

canım vallahi Allah nazarlardan sakınsın benim ki şu an çok iyi gidiyor bu hafta hiç kaçamağım olmadı kendi kendime söz verdim kaçamak yapmayacağım artık diye
dün tartıda 62.4, 62.2 falan çıkıyordum bugün kahvaltıdan sonra tartıldım 61.8 çıkıyorum inanamadım defalarca tartıldım hep aynı
bakalım ne olacak

evet günlükçüm bugün

sabah kahvaltısında:
1haşlanmış yumurta,2tane y.zeytin, 1dlm çavdar ekmeği, domates, salatalık ve 1bardak açık şekersiz çay

arada koca bir bardak tarçınlı yeşil çay

öğle yemeğinde:
4kaşık patlıcan yemeği, 2kaşık pilav, 2kaşık yoğurt, bol kıvırcık salatası yedim

Maşallah Ayyy mükemmel yaa hadi hadi görcen ellileri az kaldı.... pes etmek yook.... gözüm üzerinde bak... peşinden bende gelcem zaten bu pek inandırıcı olmadı ama olsun

günlükçüm dün bir tane dondurma yedim ama akşam yemeği yemedim
rejime devam ediyorum inşallah kuğu gibi bi gelin olacağım

vereceğim kiloların yarısı gitti çok şükür kalan 6-7 kiloyuda verdim mi bu iş tamam
gelsin 36-38 beden kıyafetler amannn

Tebrik ederim canım yaa maaşallahın var ne güzel kilo veriyorsun sakın bozma ama bakk Hep böyle devammmm

Tebrik ederim canım yaa maaşallahın var ne güzel kilo veriyorsun sakın bozma ama bakk Hep böyle devammmm

ayy canım epey bozdum ben rejimi
yenilmemesi gereken her şeyden çokça yedim kendime dün çeki düzen verip yeniden canla başla kilolarla savaşa koyuldum
tartı yeniden 62yi gösterdi haftaya çarşamba için kendime 60.5 hedef koydum

Merhaba :) diyert gunlugunuzu tamamen okudum ve kilo vermede cok basarili oldugunuzu dusundum. Martta diyete baslamissiniz ve en son nisanda yazmissiniz ve son durumu merak ettim. Ben 170 boyunda ve 70 kiloyum ve henuz 17 yasindayim bu durum cok uzuyo beni diyetisyene de gidemiyorum annem gerek yok iyisin diyor ama ben cok rahatsizim kilolarimdan. Sizin uyguladiginiz listeyi ben de uygulasam faydasi olur mu acaba? Ve ne zaman surede 10 kilo verdinuz? Benim de 10 kilo fazlam var simdiden tesekkurleer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…