maşallah canım yaaa 1ayda 4kilo çok iyi
inşallah böyle devam edersin
vallahi ben hayal kurmaktan bi hal oluyorum yaz için bu yaz nişanım varda
inşallah yaza hem zayıf hemde nişanlı olacağım çok heyecan verici bu benim için
Tebrik ederim ALLAH tamamına erdirsin inşallah :))
ayyyy bu ay 3.800gram verdim mutluyum gerçekten
Çok iyi gerçekten tebrikler sakın kendini salmadan devam. Vücut hazır alışmışken ver gitsin :))
Çok iyi gerçekten tebrikler sakın kendini salmadan devam. Vücut hazır alışmışken ver gitsin :))
yavruş sen neler yapıyosun bakalım anlatmıyorsuun hiç....
canım vallahi Allah nazarlardan sakınsınbenim ki şu an çok iyi gidiyor bu hafta hiç kaçamağım olmadı kendi kendime söz verdim kaçamak yapmayacağım artık diye
dün tartıda 62.4, 62.2 falan çıkıyordum bugün kahvaltıdan sonra tartıldım 61.8 çıkıyorum inanamadım defalarca tartıldım hep aynı
bakalım ne olacak
MaşallahAyyy mükemmel yaa hadi hadi görcen ellileri az kaldı.... pes etmek yook.... gözüm üzerinde bak... peşinden bende gelcem zaten bu pek inandırıcı olmadı ama olsun
Tebrik ederim canım yaa maaşallahın var ne güzel kilo veriyorsun sakın bozma ama bakkcanım vallahi Allah nazarlardan sakınsınbenim ki şu an çok iyi gidiyor bu hafta hiç kaçamağım olmadı kendi kendime söz verdim kaçamak yapmayacağım artık diye
dün tartıda 62.4, 62.2 falan çıkıyordum bugün kahvaltıdan sonra tartıldım 61.8 çıkıyorum inanamadım defalarca tartıldım hep aynı
bakalım ne olacak
Tebrik ederim canım yaa maaşallahın var ne güzel kilo veriyorsun sakın bozma ama bakkHep böyle devammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?