Bu da oldu..beyaz ışığı gördüm

Babanızı üzmemek için çocuğunuzun hayatını mahvedeceksiniz. El kadar bebenin maruz kaldığı ortama bak, yazık.

Önceliğiniz yavrunuz olmalı ya. Çığlık çığlığa ağlamış; sırf bir daha bunu yaşamasın diye bırakmalıydınız o adamı bu sabah.

Yorumları okumadım ama Allah bağışlarda iki kız evladım var ve eşleri onlara böyle yapsa ölüm döşeğinde olsamda boşanmasına değil ama o adam!la aynı evde olmasına üzülürdüm.
Geçmiş olsun darp raporu alın en azından dursun

1 .si o beyaz isik dedigin beyin sarsilmasindan kaynaklaniyo.. dua et ki ucuz kurtulmusun..

Ne demek istediginizi cok iyi anladim. evet ihtimal. ben babami kendimden cok seviyorum belki de.o benim herseyim. su hasta haliyle evladinin acisini görmesini istemiyorum. tedavi bittikten sonra da nuks eder diye korkuyorum.
Evladının cenazesine gelme ihtimalini göze alıyorsun farkında değilsin
O evde durma harekete geç

hastaneye git hem bir baktır hemde darp raporu al elinde bulunsun

Bosanmasan bile git muhakkak darp raporunu al arkadasim sakin ihmal etme belki ilerde bi cesaret bosanirsan elinde kanitin olur en azindan uzaklastirma karari olur. Lutfen ihmal etme.

Dayağın açıklaması affedilir bi yönü yok bana kalırsa ama babam rahatsız diyorsun o zaman bu süreç içinde ayrılmayı göze alamiyorsan en azindan bu süre babanlarin yanına git sen hastasin yanında olmak istiyorum de sonra da bu adamın icabına bak

Bu yasananlardan sonra elbette ki kocami seviyorum diyemiyorum. darp raporunun suresi alti aymis ayrıca karakoldan aliniyormus. Bugün disari cikacak gucu kendimde bulamadim beynim resmen zonkluyordu. annemlerle konustum babamin kan degerleri kotu cikmis o yuzden kemo alamamis moralleri cok bozuktu. tabiki bi sey demedim onlara.
Az önce geldi eve o sahis. Özür diledi agladi kendimden utanıyorum dedi sabah evden cikarken sanki herkes biliuomus gibi utanarak ciktim dedi karaktersizim dedi kendimi kontrol edemedim dedi ne dersen yspacam dedi bende ofke kontrolu konusunda destek al dedim kabul etti. tabiki de barismadim o kadar kolay degil tabiki de oyle hemen unutup bi sey olmamis gibi davranacak degilim. ama pisman ve cozum icin adim atip tedavi olmayi kabul etti bu da bi sey degil mi.

Moralinizi bozmak istemem ama "Düzelicem, tedavi görücem" deyip de aynı hareketlerine devam eden çok fazla koca var. Önemli olan icraata geçirmesi. Hemen bir çift terapistinden randevu alın madem öyle. İşin içine dayak girince sıkıntılı oluyor çünkü bir yapan hep yapıyor.

Babaniza duyurmadan bir aksiyon alsaniz? Darp raporu alip evden uzaklastirabilirsiniz mesela, arayip ailenize soyler mi boyle birsey yapsaniz? Babanizin hastaligindan dolayi bisey diyemiyorum ama, yaptigi seye de kayitsiz kalmayin lutfen.

Ne demek istediginizi cok iyi anladim. evet ihtimal. ben babami kendimden cok seviyorum belki de.o benim herseyim. su hasta haliyle evladinin acisini görmesini istemiyorum. tedavi bittikten sonra da nuks eder diye korkuyorum.

Bakın bu hayatı babanızın hastalığına göre şekillendiremezsiniz.Çok haklısınız kıyamıyorsunuz.Ama o ş........z

size kıyarsa babanız ne olacak o zaman.Bakın bir tiyatrocu meşhur hatırlarsınız spor salonunda ayağı kaydı düştü

ve bitti.Yıllardır bitkisel hayatta.Siz kafanıza ağır darbe alıyorsunuz.O itme vurma kuvvetiyle düşüp başka bir

yerde kafanızı vurabilirsiniz.Sizin acilen o adamdan uzaklaşmanız lazım.Babanızın hastalığının gidişatını

bilemezsiniz.Artık tedavi yöntemleri o kadar aştı ki yıllarca yaşıyor insanlar.Her geçen gün artarak insanlar

ara tedaviler kontrollerle normal ömrünü sürüyor.Ya size birşey olursa bir de sizinle mi uğraşacaklar.?

Işık görmek nedir ya o h....n nasıl vuruyor ?Kum torbası mısınız siz?

Bir an evvel uzaklaşın kurtulun.

Konuyu baştan sona okudum. İnsan bi anda ne yapıcanı bilemiyo gerçekten. Seni çok iyi anlıyorum. Bi yanda egitimin bi yanda evladın bi yanda ailen en sonda kendini düşünüp ne yapıcam diyosun haklısın bacım. Allah yardımcın olsun. Ama muhakkak doktora git bi muayene ol. Eşinle muhattap olma gözlemle sürekli.

Hayır değildi. O bahaneleri sunanların buyuk bir cogunlugu iş sahibide olsa emin olun bosanmayacak hatunlardı zaten. Bahane bitmez.
Cocugum kucuk
Cocugum babasina duskun
Babasi cocugu gostermez
Annem uzulur, bilnem kim kalpten gider
Param yok vsvsvs Ama demez ki benim cesaretim yok!

Kariyerli, çalısan kadını, sürekli saygi goren, kocasi kul köle olan, en ufak seyde bosanip gidebilen kadın olarak lanse ediyorsunuz. Calismayan kadinlari hep ezik gösterme cabasina giriyorsunuz. Amma bu konu sahibi bir ilk degil.

Cok guzel kariyeri, cok iyi bir is hayati olup kocasindan, kayinvalidesin dayak yiyenler var bizzat buradada cooook var. Öyle zirt diyede bosanamiyor hepsi.

Boşanan her kadın 4-4lük şartlarda, elinde bir tomar parayla boşanmıyor. Gerçekten bosanmak isteyen bahane bulmaz "ne yapabiliriz" diye fikir üretir. Ortaya tek bir bahane atip ayni seyi sayiklayip durmaz.
Aslinda egitimli kadinlarda cok fazla siddete maruz kaliyor ve susuyorlar bunun bi nedenide utanc, kendine yedirememek cesaretsizlik. Hersey kariyer degil.

Kim demişki her okuyan ahlaklı iyi insan olur diye ? okadar çok rast geldiki bana okumuş adam olamamış ve ahlakdan bir haber insanlar benim için ahlaklımı değilmi bu önemli yoksa sürüyle okumuş kendini birşey sanan şımarık ahlaksızlar piyasada...

bir kere mi vurdu bu noktaya nasil geldiniz lihusalik bunaltmis siz de onu bunaltmis olabilir misiniz yanlis anlasilmasin dayagin savunmasini yapmiyorum sadece dayagi meyilli bir insan midir onu anlamaya calisiyorum

seninle hemfikirim ancak kadınlara verilen "okuyun, meslek sahibi olun, ekonomik özgürlüğünüz olsun" nasihatları havada kalıyor.
okuduk, iş güç sahibi olduk ama hala şiddet görüyor ve susuyorsak, çözüm ne?

Polis bu tarz suçlarda şikayet arar diye biliyorum ama öyle olmasa bile mutlaka alın eşiniz iki gün sonra pişman olup size kendine affettirmeye çalışacak unutmayın yaşadığınız şeyi tekrar yaşayabilirsiniz sizin canınız önemli bebeğiniz önemli ailenize duyurmadan evden bile ayrılabilirsiniz yada tedaviye destek diye yanlarına gidebilirsiniz ama anne baba şüphelenir illaki siz evden bir şekilde uzaklaşmaya çalışın. Polis bırakın eşinizi alsın götürsün gözü korksun bu siz yaymazsanız duyulmaz.
Allah acil şifalar versin diliyorum umarım çabuk atlatırsınız

Okumanin, meslek sahibi olnanin, calismanin karsisinda degilim ben. Eğitim, iş bunlar bir basamaktır. Ama ozguvenli, cesaretli değilsek ve o basamağı kullanmayi bilmiyorsak, basamagin olmasi koca bir hiçtir. Köle gibi calisip maaş kartı kocasinda duranlar var.

Çözüm toplumun algisını değiştirmek ama bizim toplumun algisi değişmez bu konuda boşanmak ayıp,nişan atmak ayıp,dul kalmak kötü el alem ne der kafası çok yaygın ben bile boşanma sürecine girince neler düşündüm şu an tekrar deniyoruz eşimle ama kafamda şu var bu kez de bazı şeyler istediğim gibi gitmezse bir dakka dusunmeyecegim çünkü bu hayatın tekrarı yok iyi yaşamak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…