Bu da oldu !

Altınları bozdurduk borc diye diye ve ayriyetten benim bi ceyregim vardı kaynanamin da bizim dugun takilari ondaydi bi grami kalbolmustu diye esim ebndeki çeyreği aldi bakti inanabiliyomusunuz.
Hala altın maltın diyon bacım kaynanandan dayak yemişin iyi değilsin sen

Dun annemle konusmuslar parkta annem gitmis onun yanina iki gundur parkta oturup burayı izliyor neyse iste demis ki esim annemi cildirtmis annem kizima vurmaz. Annesi vurmadim demis. İste ayni eve gidersem gidermisim gitmezsem kizini vericekmis bosanacakmisim ?

Yazdiklarini ss aldim telefona kaydettim her gun okuyacagim cok haklisin sma kocam adam degil son yazdigimi okur musun annemle konusmuslar

Darp raporu aldım mı??????????
Hemen darp raporu al.

Kusura bakmayın da sizin abiniz ne güne duruyor ? Hadi pısırık kocanız zaten annesinin tarafında, abiniz kardeşine atılan bu tokatların hesabını niye sormuyor ? Sizin annenizle görüşmenize engel olan adamı neden ayağının altına almıyor ? Bu tip sorunlarda kadını kendi ailesinden başka kimse koruyamaz. Aileniz size sahip çıkacak. Nokta.

Bilmiyorum ne dusunuyor . O da burda kalmami istemez gitmemi ister.

Valla oradan kovulana kadar gitmeyin sonuçta ailenizin yani.ailen çokta üstüne gelirse ozaman kızımida alır sığınma evine giderim izimide kaybettiririm birdaha beni bulmazsınız de.
Elin adamı ve anasının kahrını çekip kölelik edeceginize,kendi ailenizle biraz mücadele edersiniz sonunda mutlaka kabullenirler.
Çocuğunuz 3 yaşında gayette kreş yaşi gelmiş.ustelik konuşması ve kendine güveni olabilmesi için kreşe zaten vermeniz gerekiyor.
Bulunduğunuz ilin belediye,kaymakamlık,valilik tam bilemiyorum ama başvurursanız size ücretsiz kreş imkanı sağlanacaktır.Sizde bir ise girip çalıştığınız taktirde zaten ailenize yükünüz olmaz.
Ama ne olursa olsun çocukla tehdit etseler bile dönmeyin!Çocuğunuzu asla alamazlar.Hic bir mahkeme de vermez zaten kucuk cocugu.Keske cocugunuzada darp raporu alsaydınız.Bence şikayetçi olun ve şikayet dilekçenizede kayinvalidenizin kucağınızda çocuk varken vurduğunu ve çocuğa da geldiğini,ve kullandığı o.. kelimesini de size söylediğini belirterek dilekçenize yazdirin.

Bilmiyorum ne dusunuyor . O da burda kalmami istemez gitmemi ister.
Ailenizin resmen ödü kopuyor onların başına kalacaksınız diye. Anneniz de eşinizin peşinden koşuyor adeta. Eşiniz sizin geri dönceğinizden çaresiz olduğunuzdan gayet emin. Bu yüzden sizi getirmek için en ufak b i r adım bile atmayacak. Üzgünüm ama gerçekler bunlar. Sizi de çok kararlı görmedim. En ufak bir ışık görseniz koşa koşa gideceksiniz ve tüm yapılanları sineye çekceksiniz.

Ailemin farkindayim esim geldi konustuk annemden ayrilamam ama sana daha farkli olurum seni seviyorum aşkım çocuğumuz icin yapma dedi bende actim agzimi yumdum goxumu o eve donmem annei gormicem bize vuran elleri kirilsin sen nasil namusuna bunu yapan birine anne dersin dedim. Yok illa ayni evde duralım kardesim gidicek annem kimle kalcak filan dedim son sozum evi ayir ise gircem cocuk krese oyle yoksa gelmem zaten hic mutlu hzuurlu degilimd edim. Annem ise hala arayi yaapmaya calisiyor bakalim konusuyolar annemle bi saat oluyor gelsin bakayim annem ne diyecek. Gerci farkli bisey beklemiyroum ama

ben olsam o tokat darbesıyle kosa kosa karakola gıder kayınvalıdem sıddet uyguladı kucagımda cocugum vardı ona da vurdu der sıkayet ederdım

azcık ayaklarınız yere saglam bassın

ben olsam o tokat darbesıyle kosa kosa karakola gıder kayınvalıdem sıddet uyguladı kucagımda cocugum vardı ona da vurdu der sıkayet ederdım

azcık ayaklarınız yere saglam bassın
O an iki gun sokta idim. Simdi kendime geliyorum ve rapor aldim eşim birlikte oturalim yoksa cocugu alirim bosanalim diyo. Dedim bosanalim o eve donmeyecegim dedim. Eğer mahkeme olursa raporu kullanacagim hatta elimin kolumun resmini cektim. İlla da don annemle oturalim zaten kardesim taşınıp gider evlenirse anneme kim bakcak diyo. Dedim annen senin namusuna laf atiyo dovuyo cocugunu da sen yine de kalkıp annem diyosun. Donmicem dedim defalarca ikna etmeye calisti seviyorum dedi direttim ve diretecegim bosanirim gözüm kara umrumda değil bugun gorunce uzulmedim degil ama hala annem demesi sana annemi cildirtma demesi beni bezdirdi iyice. Hele bu saaten sonra hicc umrumda degil.

Bosan gitsin.. Ailen destekcin ise...

Destekcim desem bilmem aradayim diyemiyorum da aslinda. Ama is bosanmaya gelirse yapacak biseyleri klamaz. Kardesim cok destek oluyor. Ve bosanmak en kolayı cidden zoruma giden onun hala annem demesi. Onu ayiracagim annesinden yoksa icim rahat etmez. Dedim sen benim evimi ayir annende kal umrumda değil eve gelme dedim. Diyo o zaman aen burda kal niye geliyosun. Dedim sende anneme giderim diyosun pazar gunleri annende ne isin avr eve geelmr kal iste dedim. Ben cocugumu istedigim gibi buyutmek istiyor filan dedim. Anneci iste baskasi olsa coktan silmisti annesini ama bu adam ne desem bilmiyorum boylee

Benimde esim ayni bok bende anamin evine geldim.. Hepsinin cani cehenneme pislikler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…