Bu da oldu !

Gerçekten yapabilirim calisip çocuğuma ve kendime bakabilirim cok çektim cok calistim her isyerinden cikisimda patronlarım gitme dedi cunku orda da isleri ustlenirdim caliskanim ama iste destek istiyorum su an hissiz bi kadinim acim yok tek derdim kızım konuşması büyümesi beni anlamasi onunla mutlu olmak evlendigimden beri mutlu olmadim hic mi diye sorarsan bi elin bes parmağını gecmrz.
Çok üzüldüm en çokda kızın için olan derdine üzüldüm.Üzülme konuşur sen kizinla ilgilen onlarsiz daha mutlu okur kizin.Kendini şu hayatta kendi ailende dahil hiç kimseye ezdirme.Güçlü durmuşsun zaten çocuklugundan beri kocan ve annesi kimki.Elalemi boşver ailen kucak acmazsa çek git işe gir.Kizinida kreşe verince daha çabuk konuşur.Evliyken kizina hayri olmamis adami ne yapacaksin.Dilerim Allahtan kızın için boşa üzülmüş ol

Yazılanların hepsini okudum bugün cuma rabbim eşini de annesini de bildiği gibi yapsın Allahlarından bulsunlar.....
Naptın darp raporunu aldın mı?
Herşeyi olduğu gibi anlat rabbim yardımcın olsun....

Darp raporu alın. Annesi sizi tehdit ederse çocuğunuzu almakla vs elimde bana attığın tokadın delili var,hadi bakalım bende seni mahkemeye veriyorum deyin bakalım ne oluyor?
Asla alttan almayın artık.
Belli ki ayrılmayacaksınız. Öyle hissettim,o eve dönmeyin döneceksenizde.
Ayrılmak en doğru adım olur tartışmasız . Bunlara layık değilsiniz.

Konu sahibi ne yaptınız??
Basiretiniz mi bağlandı da yaşadıklarınızı görüp idrak edemiyorsunuz?
Ne demek kaynamışım vurması?Önce ben o kocayı arar çabuk eve gel der,hemen arkasından da polisi arayıp bir güzel o anasından şikayetçi olurdum o dakika.
Ama siz küsüp annenize gitmişsiniz Sanırım.Kocanizin haberi bile yok annesinin ne yaptığından.O dakika o evde olay çıkartmanız lazımdı.
Ayyy aklım almıyor,kucağımda çocuğumla kaynanam bana tokat atacak!!
Bırakın kaynanayi kendi annenizin bile böyle birşey yapmaya hakkı yok size.Koskocaman kadınsınız,
Lütfen uykudan uyanın ve yaşadığınız durumun farkına varın biran önce olurmu ???

Çok üzüldüm en çokda kızın için olan derdine üzüldüm.Üzülme konuşur sen kizinla ilgilen onlarsiz daha mutlu okur kizin.Kendini şu hayatta kendi ailende dahil hiç kimseye ezdirme.Güçlü durmuşsun zaten çocuklugundan beri kocan ve annesi kimki.Elalemi boşver ailen kucak acmazsa çek git işe gir.Kizinida kreşe verince daha çabuk konuşur.Evliyken kizina hayri olmamis adami ne yapacaksin.Dilerim Allahtan kızın için boşa üzülmüş ol

İnsallah kizim cok akilli sadece bi ksc kelime disinda konusmaz kaynanam surekli cizgu film acar doktor bugun acma kitap filan al dedu bakalım tabi ki donmedim ve donmicem darp raporu aldim

Konu sahibi ne yaptınız??
Basiretiniz mi bağlandı da yaşadıklarınızı görüp idrak edemiyorsunuz?
Ne demek kaynamışım vurması?Önce ben o kocayı arar çabuk eve gel der,hemen arkasından da polisi arayıp bir güzel o anasından şikayetçi olurdum o dakika.
Ama siz küsüp annenize gitmişsiniz Sanırım.Kocanizin haberi bile yok annesinin ne yaptığından.O dakika o evde olay çıkartmanız lazımdı.
Ayyy aklım almıyor,kucağımda çocuğumla kaynanam bana tokat atacak!!
Bırakın kaynanayi kendi annenizin bile böyle birşey yapmaya hakkı yok size.Koskocaman kadınsınız,
Lütfen uykudan uyanın ve yaşadığınız durumun farkına varın biran önce olurmu ???

Basiretim baglandi o an ne yapacağımı şaşırdım raporu aldim annemdeyim kizimi avm e goturduk eglensin diye annemin goxleri doldu ben seni getiremedim kizim onlar adam yer dedi kizimi torunumu gezmeye getiremedim bi kwz dedi

Darp raporu alın. Annesi sizi tehdit ederse çocuğunuzu almakla vs elimde bana attığın tokadın delili var,hadi bakalım bende seni mahkemeye veriyorum deyin bakalım ne oluyor?
Asla alttan almayın artık.
Belli ki ayrılmayacaksınız. Öyle hissettim,o eve dönmeyin döneceksenizde.
Ayrılmak en doğru adım olur tartışmasız . Bunlara layık değilsiniz.

Raporu aldım kocam akillanmaz biliyorum sadece bakalım o acacak mi davayi eminim acmaz ustune perde cek gel der yani. Gitmem ama umrumda degil kimse cocugum burada daha mutlu babasının göstermediği ilginin kat kat fazlasini dayıları gösteriyor. Ah ah neler cektim yıllardır sonu boyle mi oalcakti dun hissizdim bugun butun yasadiklarim bana tek tek geliyor aklim hata veriyor

Bir tarafta kayınvalide gelinine küfür ediyor ama diğer tarafta sizin anneniz hala oğlum diyor. Aradaki farka bak.

Eşim annemi seviyor aslinda ama annesi dolduruyor hep. Ve annem hic saygisini bozmadı esime ama esim annesi kardeşi hep laf sokarlar gulecek biseu bulurlar. Patavatsız insanlar.

Patakladi resmen kufuru birak iki uc ay once re agzina s.ctigim demişti
Rapor almanız iyi olmuş. Böyle bir aileyle birarada yaşanmaz, gerçi eşiniz de sizi kısıtlıyormuş. Ayrı eve geçseniz bile düzelecek gibi gözükmüyor.

Rapor almanız iyi olmuş. Böyle bir aileyle birarada yaşanmaz, gerçi eşiniz de sizi kısıtlıyormuş. Ayrı eve geçseniz bile düzelecek gibi gözükmüyor.
Kendime yasanacak alan birakmazsa zaten ayri ev olsa da donmeyecegim zaten arrik kaynanami gormek istemiyorum. Onlar akrabalarina gittiginde giderdim yalniz klamasin geliniyim torunuyum ogluyum diye esim gitmek istemezdi ben zorlardim dayilariyla teyzesiyle pek iyi degildir anne tsrafini sevmez benim akrabalarimi da sevmeidgi gibi annesi yuxunden sogudu bixim tarsftan hep doldurfu cougu hep

Back
X