Bu davranışa ne denir

nerdeyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
2.652
1.139
133
Ankara
Şehir dışından annemler geldi , evli olduğum kişi !!! bir defa yanlarında beş dakika oturmadı , annem hoşgeldln diyor annemin yüzüne bakmadan hoşbulduk ... Sonra etrafa bakıyor , işten gece on onbir gibi geliyor , annemler o gelmeden odalarına geçiyorlar artık , rahatsız etmeyelim diyor annem , karşılaştıkları Zaman da yüzüne bakmadan iyiyim ya da hoşbuldum deyip işine bakıyor şahsiyet, çok kibar bir şekilde sordum germe beni cevabını aldım , sonra büyük kavga , sonra bana bintürlü bela okumalar ... Annem aşırı sessiz biri babam zaten hasta bilinci yerinde değil , annemler gidene kadar hiç mi muhatap olmayacak , bana bela okudu ya , sadece yüzüne hiç bakmıyorsun dan sonra bu kadar büyük bi kavga ettik , bir de yanlarında hiç oturmadın ya da bir yemeği birlikte yemedik desem öldürürdü beni galiba , nefret ediyorum ondan , ne yapacağımı bilmiyorum

Bu davranışa okuuuuuz denır ınsanlıktan nasıbını almamıs denır yabani denır ... denır de denır yanı sende onun aılesıne aynı davran bakalım napacak hoduk !!! ya ne kalaslar var ya ne atıp bişi hıc mı terbıye edep yok

Eşin ailenizi neden sevmiyor sizce sorun ne?

Derdi ne adamin? Niye yapiyo? Hep mi boyleydi?

evlilik süreci nasıldı? bir araya geldiklerinde bu şekilde miydi

İstemediğini çok açık belli etmiş odun eşiniz. Annen adına üzüldüm ya kadın o gelmeden odaya çekiliyormuş rahatsız etmeyelim diye. Yazık kadıncağıza geldiğine pişman olmuştur
Bence siz de onun ailesine öyle dawranın anlasın terbiyesiZ

Canım onun ailesi gelince tıpkısının aynısını yap bak bidaha yapıyor mu.benim eşim annemler geldiklerinde sürekli telefonla oynardı (kabul babam sıkıcı bi adam yani muhabbet konusu hep aynı ama saygısızlık gelirdi bana bu hareket) sinirlenirdim ama aynı şeyi yapmaya devam ederdi.sonraaaa annesi ve babası bize gelince aynısını yaptım.babasıda eşime demişki ; biz muhabbete geliyorz karın elinde telefon ayıp demiş.eşim eve bir hışım geldi.bundan sonra dikkatli ol biraz üzülmüşler dedi.bende dedimki ; nezaman sen benim ailem geldiğinde yapmayı bırakırsan bende ozaman bırakıcam işine gelirse dedim.o gün bugündür eşim babamla muhabbet eder

Aileniz size sık sık geliyorsa veya geldiklerinde çok uzun kalıyorlarsa bıkmış olabilir. Bunların hiçbiri değilse konuşmaya çalısmak yerine onun ailesine aynı tavrı sergileyin.
İlk defa geliyorlar , bir ay kalacaklar , ilk defa çünkü babam çok hasta , gelemezler , onun ailesi ile çok ciddi sıkıntılar yaşandı , evime geldiklerinde , onlara gittiğimde gayet zorladım kendimi Muhabbet için , ailesi ile görüşmüyorum aylardır , şahsiyet de ailem de ben de çok yanlışlar yaptık sana diyor ara Ara ama şimdi bu davranışlar neyin nesi ? Dört yıllık evliyim

konularına baktım da 3 senedir aynı dertten muzdaripmişsin arkadaş.

Ya neler yaşattılar bana ona rağmen kaç defa davet ettim onları , bi de nazlılar ki sormayın gelmeleri için defalarca arardım, artık aramıyorum , ama ben kendimi me çok zorlamışım diye deliriyorum şimdi , onun yaptığına bak . Annemin ağzı var dili yok , iyice çıktılar ailecek tepemize

Helal olsun kız sana

Çok üzüldüm ya kendi kızının ewinden istenmediğini düşünüyor anneciğin
Bence eşinle konuş çok ciddi baktın olmuyor @deliha86 nın yaptığını yap sende onun ailesine öyle Dawran!
Yazık günah ama ailende üzülmesin size çağırma durum düzenlene kadar sen git onlara kal.

Konularına göz gezdirdim, konu sahibi farkında mısın zerre kadar mutlu değilsin. En ufak şeyde bela okuyacak duruma gelmiş eşin denecek insan! Yani sana ne yorum yapılır bilmiyorum. yaptığı büyük terbiyesizlik demeye gerek var mı....

İlk defada olsa 1 ay çok fazlaymış. Benim ailemde farklı bir şehirde neredeyse 2 senelik evliyim ailem benim evime toplasan 3 kere gelmiştir bir ziyaretleride ben ameliyat olmustum ondan geldiler ve 2 günden fazla hiç kalmadılar. Benim kv de 1 aylıgına gelse ki asla kabul etmem kötü olur. Baban hastaysa siz gidin ziyaretine sık aralıklarla 1 ay durunca noluyor ki.

Bir ay tabi ki faZla , ev sıkıntıları var , annem Zaten çok zor duruyor , mecburen yanı sokakta ya da otel de mi kalsınlar , mecburi bir sebep var , çok açamıyorum , bir ay sonra , eşyaları depoda şuan , mayıs başı eşyaları bekledikleri eve taşıyacaklar , gidecekler , dediğim gibi çok zor duruyor annem diken üstünde zaten

Mecburi bir sebeple geldiler , ihtiyaçtan yani , bir ay asla durmaz annen yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…