@Mune bu bizim nerdeyim olmasın hani 2 üyeliği olan ve bu uyeliklerden cevap yazan bazen de kendine hakaretler eden felan
Ailesini Mutlu etmemi coşturmamı bekledi , beklemek değil ortalığı ayağa kaldırdıVe senin kendi ailesine karsi asiri iyi,samimi,yakin olmani bekleyen biri mi?
Ya konularımı tam olarak oku ya da uzaklaşArkadaslar kisinin olaylara bakis acisi onceki konularindan dikkatimi cekmisti. Simdi yine baktim mesela kayniyla kavga ediyorlar, kayninin nisanina gitmiyor. Ama konu sahibi ameliyat olunca gecmis olsun bekliyor. Bu cok tuhaf. Bu senin zor gununse nisan da kayninin en ozel gunlerinden biri. Herseyi karsi taraftan beklememek lazim.
Taraflarin birisinin ailesi cok sorunlu olup da diger aile hic sorunsuzsa ne yapmak lazim noktasina gelince, konu sahibi daha ilk konularinda bile esinin ailesinin adetlerini sorgulayan, evlenirken biyle bir adetleri varmis yapmadim, teyzesi arabimizi hayirlamadi vs diye herseyi buyuten bir kisi. Bu nedenle eger benim ailem cok sorunluysa ve esim gecinmek icin elinden geleni yaptiysa o zaman kisasa kisas yapmayabilirim. Ama esimi ailemle gecim konusunda hatali goruyorsam ben de esimin ailesine ozen gostermem. Kara kaslari kara gozleri icin bir araya gelmiyorum neticede, esim icin biraraya geliyorum.
allah yardımcın olsunŞehir dışından annemler geldi , evli olduğum kişi !!! bir defa yanlarında beş dakika oturmadı , annem hoşgeldln diyor annemin yüzüne bakmadan hoşbulduk ... Sonra etrafa bakıyor , işten gece on onbir gibi geliyor , annemler o gelmeden odalarına geçiyorlar artık , rahatsız etmeyelim diyor annem , karşılaştıkları Zaman da yüzüne bakmadan iyiyim ya da hoşbuldum deyip işine bakıyor şahsiyet, çok kibar bir şekilde sordum germe beni cevabını aldım , sonra büyük kavga , sonra bana bintürlü bela okumalar ... Annem aşırı sessiz biri babam zaten hasta bilinci yerinde değil , annemler gidene kadar hiç mi muhatap olmayacak , bana bela okudu ya , sadece yüzüne hiç bakmıyorsun dan sonra bu kadar büyük bi kavga ettik , bir de yanlarında hiç oturmadın ya da bir yemeği birlikte yemedik desem öldürürdü beni galiba , nefret ediyorum ondan , ne yapacağımı bilmiyorum
Simdi evde durumlar nasil nettesindeMecburi bir sebeple geldiler , ihtiyaçtan yani , bir ay asla durmaz annen yoksa
Baska ne gbi sorunlar var peki??Ailesini Mutlu etmemi coşturmamı bekledi , beklemek değil ortalığı ayağa kaldırdı
Valla eşinize söylenecek çok şey var ama burada olmaz.Şehir dışından annemler geldi , evli olduğum kişi !!! bir defa yanlarında beş dakika oturmadı , annem hoşgeldln diyor annemin yüzüne bakmadan hoşbulduk ... Sonra etrafa bakıyor , işten gece on onbir gibi geliyor , annemler o gelmeden odalarına geçiyorlar artık , rahatsız etmeyelim diyor annem , karşılaştıkları Zaman da yüzüne bakmadan iyiyim ya da hoşbuldum deyip işine bakıyor şahsiyet, çok kibar bir şekilde sordum germe beni cevabını aldım , sonra büyük kavga , sonra bana bintürlü bela okumalar ... Annem aşırı sessiz biri babam zaten hasta bilinci yerinde değil , annemler gidene kadar hiç mi muhatap olmayacak , bana bela okudu ya , sadece yüzüne hiç bakmıyorsun dan sonra bu kadar büyük bi kavga ettik , bir de yanlarında hiç oturmadın ya da bir yemeği birlikte yemedik desem öldürürdü beni galiba , nefret ediyorum ondan , ne yapacağımı bilmiyorum
Şehir dışından annemler geldi , evli olduğum kişi !!! bir defa yanlarında beş dakika oturmadı , annem hoşgeldln diyor annemin yüzüne bakmadan hoşbulduk ... Sonra etrafa bakıyor , işten gece on onbir gibi geliyor , annemler o gelmeden odalarına geçiyorlar artık , rahatsız etmeyelim diyor annem , karşılaştıkları Zaman da yüzüne bakmadan iyiyim ya da hoşbuldum deyip işine bakıyor şahsiyet, çok kibar bir şekilde sordum germe beni cevabını aldım , sonra büyük kavga , sonra bana bintürlü bela okumalar ... Annem aşırı sessiz biri babam zaten hasta bilinci yerinde değil , annemler gidene kadar hiç mi muhatap olmayacak , bana bela okudu ya , sadece yüzüne hiç bakmıyorsun dan sonra bu kadar büyük bi kavga ettik , bir de yanlarında hiç oturmadın ya da bir yemeği birlikte yemedik desem öldürürdü beni galiba , nefret ediyorum ondan , ne yapacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?