Bu davranışa ne denir

Eşiniz hep mi böyleydi yani genel tavrı hep bu muydu yoksa herhangi bi olay sonucunda mi ailenize karşı böyle davranmaya başladı ?
Gerçi ne olmus olursa olsun yaptığı çok saygısızca

valla cnm çok şey denirde burda yazamıcam ne deniliceğini.ne kadar merhametsiz bir eşiniz var babanız hastaymış ne olur güler yüz gösterse.bir anne baba evladına senelerce bakıyor 1 ay çok mu zor anneye babaya bakmakya pes bazı yorumlara ağzım açık kaldı.benim eşim böyle davranacak hasta babam boşanma sebebim olur.rabbim yardımcınız olsun ne diyim.

Bu dediklerini ben de düşünüyorum , ama ona karşı oluşan tiksinti hissim beni bitiriyor , yatamıyorum onun yanında o kadar tiksindim , elbette onu bağlar hareketleri , hiç konuşmuyorum onla şimdi annem çok üzülüyor , böyle gitmeyeyim Barış'ın diyo bana , anne rahat ol bişey yok diyorum sa farkında o yani , Nasıl konuşacam ben bunla , aZ önce geldi eve

Buyuk okuzluk yapmis ama sebebi nedir, surekli mi gelip kaliyorlar sizde ? Anlattigin kadariyla bir zararlarida yokmus evdeyken ama evlenmeden once nasildiki iliskileri?

Buyuk okuzluk yapmis ama sebebi nedir, surekli mi gelip kaliyorlar sizde ? Anlattigin kadariyla bir zararlarida yokmus evdeyken ama evlenmeden once nasildiki iliskileri?
Hiç bir zarar ya da karışma durumları yok , ama onun ailesi ile benim yaşadığım çok olumsuzluk oldu , aynı ildeyiz , onun ailesi ile sorunlarım var diye benimkilere uzak duruyor , çok büyük adaletsizlik , annem çok üzüldü , ailesine bizimkilerin geldiğini bile söylemememiş , kuyruklarını kıstırıp gelmek zorunda kalmasınlar diye !!!

Çok kırgınım hatta bi travma daha yaşadım Annemlerin gelmesi ile , o kadar soğudum ki , dünya göz ile bana ailecek yaptıkları zulmün cezasını çektiklerini görürmüyüm diye dua bile eder oldum

Herhangi bir sebebi var mı bunun? Yani daha önce sizin ailenizle arasında geçen bir tartışma vs. Oldu mu? Aslında çok üzücü şeyler bunlar. Keşke evlenenler birbirinin ailesini gerçekten sevip saygı gösterseler ama etraftan gördüğüm, duyduğum kadarıyla çok da mümkün olmuyor bu durum. Siz kendisinden nazikçe rica edin, bu tavırlarının sizi üzdüğünü kendisine söyleyin. Bunlar da sizler için bir sınav. Sabredin, Allah yardımcınız olsun. İnşaallah eşiniz yaptığının aslında ne kadar üzücü olduğunu anlar da yoluna girer her şey.

O zaman neden ayrılmıyorsun?
Annenin yanında göstermelik konuş gerekirse kadıncağızın aklı kalmasın giderken, ama tiksindiğin adamla neden evli kalasın? Yorumlardan bu durumların yeni olmadığını da çıkardım .. Umarım değişmesini falan beklemiyorsundur

Tipik turk erkegi

Ya boyle bir adamla nasil evleniyosunuz ben cok merak ediyorum hic mi anlamiyosunuz duygusuzlugunu tavirlarinin size boyle olabilcegini evlenmeden once?

Ya boyle bir adamla nasil evleniyosunuz ben cok merak ediyorum hic mi anlamiyosunuz duygusuzlugunu tavirlarinin size boyle olabilcegini evlenmeden once?

Flort ve nisanlilik doneminde agizlarini bir karis acip akillari havada gezip bos ask sozcuklerine kanip gercekleri goz ardi ederlerse. Adamin hal ve hareketlerine aile iliskilerine kendisine ve ailesine yaklasimina verecegi onemi salonun mobilyalarina verirlerse. Boyle supriz yumurtadan cikar gibi hic bilmedikleri bir koca cikar tabiki nikahtan sonra

Ya ben cidden merak icindeyim bu kadar kor olamazlar sonra kalkip kendilerini cok iyi gizlediler diyolar ama imkansiz sirf sabrini olcmek icim bike delirttigim zamanlar oluyo kilit sorular soruyorum olcup tartiyorum mesela ya mumkunsse deli divane asik olmayayim boylesi en iyisi herhalde cidden ask kor etmis gozleri

Dermansız dert değil ya zaten aileyi sevmiyosun yaşadığın yeri sevmiyosun düzenli seks için mi bu çile

O davranisa tam olarak yuh denir.

Acmak gerekirse saygisiz, terbiyesiz gibi seyler soyleyebilirim.

Annene sorunu var vs diye bir seyler uydur bence uzerine alinip daha fazla uzulmesin.

Esine gelinceee...

Bir gun yaslanacagini, hasta olacagini hatirlat ona..

Ya da boşver Allah buyuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…