Höst demedim güzelce merak ettim sebebini dedim , germe beni ile başlayan saçma bi kavga , büyüdü büyüdü , ikimiz de artık çok gerginiz ama belalar okuyacak kadar uç noktada değildim ben , o okudu , annem ezilip büzüşüyormuş babam da hastaymış acıyormuş onlara o yüzden konuşmuyormuş , bakmıyormuş yüzlerine , gel de delirme , açıklama bu , acıdığına zerre inancım yok ,o kendine acısınEşinizin bu davranışına dense dense "Höst" denir herhalde.
anladım Can'ım. Allah yardımcınız olsun. Eşinle bidaha konuşmayı dene İnş anlar seniMecburi bir sebeple geldiler , ihtiyaçtan yani , bir ay asla durmaz annen yoksa
Nasıl ve ne konuşacağımı bilmiyorum , çok kırgın ve kızgınım , konuşmuyoruz hiç , çok abarttıNasıl bi terbiyesizlik ya ewine gelen insan
anladım Can'ım. Allah yardımcınız olsun. Eşinle bidaha konuşmayı dene İnş anlar seni
Şehir dışından annemler geldi , evli olduğum kişi !!! bir defa yanlarında beş dakika oturmadı , annem hoşgeldln diyor annemin yüzüne bakmadan hoşbulduk ... Sonra etrafa bakıyor , işten gece on onbir gibi geliyor , annemler o gelmeden odalarına geçiyorlar artık , rahatsız etmeyelim diyor annem , karşılaştıkları Zaman da yüzüne bakmadan iyiyim ya da hoşbuldum deyip işine bakıyor şahsiyet, çok kibar bir şekilde sordum germe beni cevabını aldım , sonra büyük kavga , sonra bana bintürlü bela okumalar ... Annem aşırı sessiz biri babam zaten hasta bilinci yerinde değil , annemler gidene kadar hiç mi muhatap olmayacak , bana bela okudu ya , sadece yüzüne hiç bakmıyorsun dan sonra bu kadar büyük bi kavga ettik , bir de yanlarında hiç oturmadın ya da bir yemeği birlikte yemedik desem öldürürdü beni galiba , nefret ediyorum ondan , ne yapacağımı bilmiyorum
İnş hatasını anlar diye temenni ediyorum.Nasıl ve ne konuşacağımı bilmiyorum , çok kırgın ve kızgınım , konuşmuyoruz hiç , çok abarttı
Höst demedim güzelce merak ettim sebebini dedim , germe beni ile başlayan saçma bi kavga , büyüdü büyüdü , ikimiz de artık çok gerginiz ama belalar okuyacak kadar uç noktada değildim ben , o okudu , annem ezilip büzüşüyormuş babam da hastaymış acıyormuş onlara o yüzden konuşmuyormuş , bakmıyormuş yüzlerine , gel de delirme , açıklama bu , acıdığına zerre inancım yok ,o kendine acısın
Evlenmeden evvel nasıldı ailenizle ilişkisiŞehir dışından annemler geldi , evli olduğum kişi !!! bir defa yanlarında beş dakika oturmadı , annem hoşgeldln diyor annemin yüzüne bakmadan hoşbulduk ... Sonra etrafa bakıyor , işten gece on onbir gibi geliyor , annemler o gelmeden odalarına geçiyorlar artık , rahatsız etmeyelim diyor annem , karşılaştıkları Zaman da yüzüne bakmadan iyiyim ya da hoşbuldum deyip işine bakıyor şahsiyet, çok kibar bir şekilde sordum germe beni cevabını aldım , sonra büyük kavga , sonra bana bintürlü bela okumalar ... Annem aşırı sessiz biri babam zaten hasta bilinci yerinde değil , annemler gidene kadar hiç mi muhatap olmayacak , bana bela okudu ya , sadece yüzüne hiç bakmıyorsun dan sonra bu kadar büyük bi kavga ettik , bir de yanlarında hiç oturmadın ya da bir yemeği birlikte yemedik desem öldürürdü beni galiba , nefret ediyorum ondan , ne yapacağımı bilmiyorum
Özen göstermeyeli çok oldu , ilk defa bu eve geliyorlar , hoşgeldln nasılsın diyen yaşlı kadının yüzüne bakmak özen mi , saçma sapan konuşmayın , özen bambaşka bişey , ailesi konusunu hiç açmıyorum , yüze bakmayı özen sayan birinin hiçbirini zaten anlamayacağı aşikarOnceki konularindan seni biliyorum. Herseyi sorun yapan bir karakterin oldugunu dusunuyorum. Ailesinin memleketine tasindik diye sorun yaptin, kocanin ailesine uyum saglamadin surekli sikayet ettin. Simdi kocandan senin ailene ozen gostermesini bekliyorsun. Hic gosterir mi? Ben de olsam ben de gostermem, boyle seyler karsilikli
Onların şahsından kaynaklı hiç bir sebep olamaz , yok da , tek sebep ailesine köle olmamam ki bunu beklemelerinin de hata olduğunu zaten iki hafta önce itiraf eden kendisiydi , boşanacam dayanamıyorumSebep her ne olursa olsun ailenize karşı bu şekilde davranamaz. Zaten sessiz sakin insanlarmış aileniz, ne kötülüğünü görmüş olabilir ki.. Siz de ona ve onun ailesine aynı şekilde davranın. Eşinizin insanlıktan nasibini pek almadığı her halinden belli.
Özen göstermeyeli çok oldu , ilk defa bu eve geliyorlar , hoşgeldln nasılsın diyen yaşlı kadının yüzüne bakmak özen mi , saçma sapan konuşmayın , özen bambaşka bişey , ailesi konusunu hiç açmıyorum , yüze bakmayı özen sayan birinin hiçbirini zaten anlamayacağı aşikar
Keşke bu yazdıklarınız doğru olsaydı keşke , içim bu kadar yanmazdıHatalariniz soylenince sacma sapan konusmayin diyen birine ne denir ki? Siz onun annesi ile gorusmeyeceksiniz o ise sizin annenize sizin istediginiz gibi davranacak. Burada asil sacmalayan sizsiniz. Degil 4 sene 40 sene ayni sorunlari yasarsiniz bu bencillikle. Herkes siz de onun ailesine ayni davranin diye yazmis, zaten ayni sekilde davrandiginizi bilmiyorlar tabi
Ben böyle bir insanın yanına ailemi cagirmazdim hele 1 ay için asla.eve komşuyu bile cagirmam boyleleri rezil eder adamı.kac yıllık evlisiniz ilk yıl benim kocafa böyleydi sonra düzeldiŞehir dışından annemler geldi , evli olduğum kişi !!! bir defa yanlarında beş dakika oturmadı , annem hoşgeldln diyor annemin yüzüne bakmadan hoşbulduk ... Sonra etrafa bakıyor , işten gece on onbir gibi geliyor , annemler o gelmeden odalarına geçiyorlar artık , rahatsız etmeyelim diyor annem , karşılaştıkları Zaman da yüzüne bakmadan iyiyim ya da hoşbuldum deyip işine bakıyor şahsiyet, çok kibar bir şekilde sordum germe beni cevabını aldım , sonra büyük kavga , sonra bana bintürlü bela okumalar ... Annem aşırı sessiz biri babam zaten hasta bilinci yerinde değil , annemler gidene kadar hiç mi muhatap olmayacak , bana bela okudu ya , sadece yüzüne hiç bakmıyorsun dan sonra bu kadar büyük bi kavga ettik , bir de yanlarında hiç oturmadın ya da bir yemeği birlikte yemedik desem öldürürdü beni galiba , nefret ediyorum ondan , ne yapacağımı bilmiyorum
Hatalariniz soylenince sacma sapan konusmayin diyen birine ne denir ki? Siz onun annesi ile gorusmeyeceksiniz o ise sizin annenize sizin istediginiz gibi davranacak. Burada asil sacmalayan sizsiniz. Degil 4 sene 40 sene ayni sorunlari yasarsiniz bu bencillikle. Herkes siz de onun ailesine ayni davranin diye yazmis, zaten ayni sekilde davrandiginizi bilmiyorlar tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?