Bu davranışa ne denir

Eşinizin bu davranışına dense dense "Höst" denir herhalde.
Höst demedim güzelce merak ettim sebebini dedim , germe beni ile başlayan saçma bi kavga , büyüdü büyüdü , ikimiz de artık çok gerginiz ama belalar okuyacak kadar uç noktada değildim ben , o okudu , annem ezilip büzüşüyormuş babam da hastaymış acıyormuş onlara o yüzden konuşmuyormuş , bakmıyormuş yüzlerine , gel de delirme , açıklama bu , acıdığına zerre inancım yok ,o kendine acısın

Nasıl bi terbiyesizlik ya ewine gelen insan
Mecburi bir sebeple geldiler , ihtiyaçtan yani , bir ay asla durmaz annen yoksa
anladım Can'ım. Allah yardımcınız olsun. Eşinle bidaha konuşmayı dene İnş anlar seni

Eşin neden bu tarz davranışları sergiliyor ? Daha önce aranızda ne gibi sorunlar yaşandı ?

Bela okumak ağır bir şey, bırak sevdiğim insana bela okumak, öyle alelade birine bile beni sinirlendirecek bir harekette bulunsa bela okumam. Bu azıcık bile olsa tasvip edebileceğim bir tarz değil.

"Germe beni" de ayrı bir hava, şu konumda anne babana büyük saygısızlık yaptığı.
Anne ve babanızla siz ilgilenin ve ondan bir şey beklemeyin, gününüzü arsız tavırlarıyla berbat etmesine müsaade etmemek adına eşinizi, annenizin misafirliği bitene kadar görmezden gelin. Gitsin takılsın kendi kendine başka odada.

Anne - babanız gittikten sonra ise ona sadece "Bu davranışlarını bir kenara yazdım, haberin olsun, sen de unutma" deyin.

Ve eşinizin size layık gördüğü hareketlerin aynısını, onun anne ve babası geldiğinde siz sergileyin.

Evlenmeden evvel nasıldı ailenizle ilişkisi
Bir tartısma vs oldu mu aralarında
Çok sasırdım ve de üzüldüm

Bak sana birsey söyleyeceğim. ..ben çok sabırlı bir insanım bir sürü dertle uğraşıyorum konularimdan belli.
Ama...
Anneme babama böyle hareketler yapacak insanı var ya doğduğu gune pişman ederim.

Annen baban sonsuza kadar senin annen baban. Bu elin oğlu kendini ne sanıyor terbiyesiz.

Yaşlı insanlara bu sekilde davranan ozellikle esinin anne babasi ya...bu insanlara gerçekten hiç tahammulum yok.

Sebep her ne olursa olsun ailenize karşı bu şekilde davranamaz. Zaten sessiz sakin insanlarmış aileniz, ne kötülüğünü görmüş olabilir ki.. Siz de ona ve onun ailesine aynı şekilde davranın. Eşinizin insanlıktan nasibini pek almadığı her halinden belli.

Onceki konularindan seni biliyorum. Herseyi sorun yapan bir karakterin oldugunu dusunuyorum. Ailesinin memleketine tasindik diye sorun yaptin, kocanin ailesine uyum saglamadin surekli sikayet ettin. Simdi kocandan senin ailene ozen gostermesini bekliyorsun. Hic gosterir mi? Ben de olsam ben de gostermem, boyle seyler karsilikli

Özen göstermeyeli çok oldu , ilk defa bu eve geliyorlar , hoşgeldln nasılsın diyen yaşlı kadının yüzüne bakmak özen mi , saçma sapan konuşmayın , özen bambaşka bişey , ailesi konusunu hiç açmıyorum , yüze bakmayı özen sayan birinin hiçbirini zaten anlamayacağı aşikar

Onların şahsından kaynaklı hiç bir sebep olamaz , yok da , tek sebep ailesine köle olmamam ki bunu beklemelerinin de hata olduğunu zaten iki hafta önce itiraf eden kendisiydi , boşanacam dayanamıyorum

Hatalariniz soylenince sacma sapan konusmayin diyen birine ne denir ki? Siz onun annesi ile gorusmeyeceksiniz o ise sizin annenize sizin istediginiz gibi davranacak. Burada asil sacmalayan sizsiniz. Degil 4 sene 40 sene ayni sorunlari yasarsiniz bu bencillikle. Herkes siz de onun ailesine ayni davranin diye yazmis, zaten ayni sekilde davrandiginizi bilmiyorlar tabi

Keşke bu yazdıklarınız doğru olsaydı keşke , içim bu kadar yanmazdı

Ben böyle bir insanın yanına ailemi cagirmazdim hele 1 ay için asla.eve komşuyu bile cagirmam boyleleri rezil eder adamı.kac yıllık evlisiniz ilk yıl benim kocafa böyleydi sonra düzeldi

Nasıl yani bir tarafın ailesi affedilmeyecek hatalar yapıyorsa,öbür tarafın ailesi hiçbirşey yapmamışsa ne olacak? Huzuru kaçıranla görüşmeyi kesmek normal de, öbürlerinin ne suçu var? Çok çocukca değil mi sen benim küs olduğum fatmayla konuştun, birdaha benle konuşma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…