Canım bırak o kutuyu ve yemeee bak bende veremedim bak bozarsan alırsın geri verdiğin kiloyudaKızlar sinirlerim bozuk. Gergin bir dönemden geciyorum ve diyet miyet hak getire. Diyete uygun besleniyorum ama ne fayda cunku dun gittim kutu kutu ekler aldım. Devamlı ekler yiyorum of sinirim bozuktu iyice bozuluyor yedikçe.
git git değiştir canım biraz daha gaza gelirsin ne güzel isteInşallah öledir canım çünkü dün dar olan bi pantolon aldım bugün beli bol gibi belki abartı gelecek ama gerçekten gidip bi beden küçüğü işe değiştircem ayy gitsin biran önce kilolar
Canim bence madem yemissin bugün ye hepsini yarın atak la tekrar baslaKızlar sinirlerim bozuk. Gergin bir dönemden geciyorum ve diyet miyet hak getire. Diyete uygun besleniyorum ama ne fayda cunku dun gittim kutu kutu ekler aldım. Devamlı ekler yiyorum of sinirim bozuktu iyice bozuluyor yedikçe.
Canim bence madem yemissin bugün ye hepsini yarın atak la tekrar basla
Başlangıç 17.08.2015 87 kg
Dün 83.5
Bugün 83.4
100 gr 100 gram dir sebze gününden sonra:)
Kediannesi gelmiycekmisin
Hıh iyi yapmışsın toparlarsin canım ya biraz duraklama olabilir ama bi daha yapma sakin dukan hayatımızda 2 kez bu diyeti yapabilecegimizi söylüyor haklarımızı boşuna kullanmayalim tartildinmiÖyle yaptım canım dun madem bozdum yeyim bari dedim
Sebze gununden sonra genelde alınır sen vermişsin supersin canım
Geldim kuzum. 2 gun sp yapcam bakalım umarım toparlarım
Hıh iyi yapmışsın toparlarsin canım ya biraz duraklama olabilir ama bi daha yapma sakin dukan hayatımızda 2 kez bu diyeti yapabilecegimizi söylüyor haklarımızı boşuna kullanmayalim tartildinmi
Kaç kilosun boyun kac kaç kilo vercen ona göre bakalimYok tartılmadım canım bu hafta tartılmayı dusunmuyorum moralim bozulmasın
Sence 2 gun sp yeter mi ya toparlamaya? Gece cok fena bozdum cunku
Kaç kilosun boyun kac kaç kilo vercen ona göre bakalim
Bana 6 gün atak vermişti dukan 17 kilo için sen test yaptinmi bi 4 gün atak yap benceAh ah...
Bozmadan önceki sabah tartıldıgımda 69.4tüm bugun 71i geçmişimdir herhalde. Boyum 157
Hedefim 50
Yani 20 kg vermek istiyorum
Bana 6 gün atak vermişti dukan 17 kilo için sen test yaptinmi bi 4 gün atak yap bence
Gunaydin kizlar. Dun erken geldik eve. Alisverisimi yaptim ve bugun ilk atak gunum :)
Kahvaltim
5 dilim dana jambon
1 bardak sut
Evelynn tatlim bence 4 gun yumruk yap
Benim ikinci atak oldu valla sen dayanabildigin kadar yap benceBana 6 gun atak verdi testte.
Yılda sadece 1 kez atak öneriyormuş dukan oyuzden biraz cekiniyorum uzatmaktan.
Olabilir canım bir bakayım.
Doydunmu kız o kadar kahvaltıyla
Doydum.canim 76 gordum.tartida bu sabah moralim bozuk ondan yiyemedim sanirimBana 6 gun atak verdi testte.
Yılda sadece 1 kez atak öneriyormuş dukan oyuzden biraz cekiniyorum uzatmaktan.
Olabilir canım bir bakayım.
Doydunmu kız o kadar kahvaltıyla
5 gun atak Cikti bana canimSelvos88 kac gun atak yapacaksın test yaptın mı? Bende 4 gun sp yapcam beraber baslamış gibi oluruz artık
Benim ikinci atak oldu valla sen dayanabildigin kadar yap bence
Doydum.canim 76 gordum.tartida bu sabah moralim bozuk ondan yiyemedim sanirim
5 gun atak Cikti bana canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?