Gunaydinn canimm. Evet stres daha kotu yapiyor relax olalim gitsin kilocuklar
ben riske atmak istemiyorum gojiberynin yerine bogurtlen falan en iyisi hic yememek
kremsantiyi diyet yapmadan once bile hazir kullanmadim hic lighti oldugunu bilmiyordum bile tatlandirici ve yumurta akiyla kendm.yaparim ben onu. Light pudingin icinde aspartam misir nisastasi ve vanilya aromasi var baktim icindekilere
balim.baktim zaten uzun dukan arastirmasi yaptigim.icin hersey kayitli aklimda
hibiskus ve gojibery receli yapmislardi tatlandirici ile facede gordmBugun eşim böğürtlen toplamaya gidicek acaba tatlandırıcı ile reçel olurmu
Valla eşim toplarsa yapıcamhibiskus ve gojibery receli yapmislardi tatlandirici ile facede gordm
Dukandandır canım çok su iç olur canım halsizlik felanAgzim cok kuru kizlar dukandanmi? Bide bas agrisi halsizlik var
Agzim cok kuru kizlar dukandanmi? Bide bas agrisi halsizlik var
Ohhh bravo sana1 dilim.lor yedim 3 gibi
Az oncede baligimi yaptim yedim benim icin gun kapandi. Birazdan yuruyuse cikicam en az 45 dakika. Gecedr mistik cayi icerim. İlk atak gunum hasarsiz guzel gecti
Bende ilk 2 gün boyuna uyumustumAgzim cok kuru kizlar dukandanmi? Bide bas agrisi halsizlik var
Bol su iciyorum zaten canimDukandandır canım çok su iç olur canım halsizlik felan
canim salatalik cekti bi ara ayy hemde nasil. Bide kayinbabam kucuk eksi elmalardan toplamis bahceden butun ev mis gibi kokuyor bizede yollamis olacak is mi bu esime dedim aksam bu elmalari yiyip bitirDukandandır canım. İlk 2 gun başağrısı halsizlik baya oluyor. Atağı bi atlat gerisi kolay
gunduz uyuyamiyorumki ben yaOhhh bravo sana
Bende ilk 2 gün boyuna uyumustum
Gunaydin canimm bizde bugun 6 bucukta uyandik ayagim kramp girdi canim cikiyor sandim. Sen nedennerken kalktinGünaydınnnn sabah 6dan beri ayaktayım ölüyorum sadece uyumak istiyorumm.
Selvos88 tebrikler canım yarın bi -1 daha gorebilirsin buyuk ihtimalle ilk 2 gun müthiş gidiyor:)
Gunaydin canimm bizde bugun 6 bucukta uyandik ayagim kramp girdi canim cikiyor sandim. Sen nedennerken kalktin
Duzeldi canim.esim masaj yapti gecti. Neyin var nicin biyopsi?Aa düzeldimi ayağın şimdi ?
Bende hastaneye gittim canım biyopsi için randevu aldım
Ayy çok güzel canımGunaydinnn kizlarr
Gozlerime inanamadim.. -1 kg bugun.. Bu kadar olcagini dusunmemistim.. Kac kez bastan bastan tartildim.. Ayy cok mutluyum..
Canım hayırdır inş. Kötü birşey yok demiAa düzeldimi ayağın şimdi ?
Bende hastaneye gittim canım biyopsi için randevu aldım
insallah boyle devam eder hepimiz kirtuluruz kilolardanAyy çok güzel canım
saol canimSelvos88 canım geçmiş olsun
Inşallah canım ama kilo vermesek bile sıkılaşıyoruz canım yaa:)insallah boyle devam eder hepimiz kirtuluruz kilolardan
saol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?