Bu defa derdim eşim

'Sen bir kız çocuğusun'....hım...
Manidar bir cümle...

Eş olurken evlenirken kız çocuğu değildiniz, çalışırken kız çocuğu değildiniz, evde eşinize misafirlerinize hizmet ederken kız çocuğu değildiniz, eşinizin yapması gereken birçok şeyi üstlendiğinizde değildiniz, eşinizle özel zamanlar yaşarken değildiniz de 'arkadaşınızın kardeşi için bir ricada bulunurken' mi kız çocuğu oldunuz acaba???

Kendisine sorun bakalım, kıskançlık ve acizlik duygusunun ardına saklanan 3 yaşında bir oğlan çocuğu gibi davranmayı ne zaman bırakacak?

O kadar doğru bi tespit te bulunmussunuz ki..
aynen öyle
Karda kış ta ise giderken kız çocuğu değilim
is stresi ile bogulurken kız çocuğu değilim
hem ev işleri hem iş yeri yürütmeye çalışırken onunda yardimci olması gereken bi sürü işi yaparken değilim
( eşim pek ev işi ne yardım etmez )
Ben sinirlenince sus diyor bana
o zaman kız çocuğu değilim
ama birine yardıma gelince kız çocuğuyum
şimdi akşam annem de olacak
ciddi bi konuşma yapacağım
nasıl Konuşsam

Kocaniz bariz kiskanmis, Ben esim kiskandiysa yapmazdim acikcasi ayrica bu tarz yardimlara da gerek yok hayati bir sey degil sadece rahatlik istiyorlar herkes kismeti olan yere yerlessin en dogrusu fikrimce

Ayrica ciddi bir konusma yapacaksaniz disarida bulusun ya da anneniz yok ken yapin bence ne kadar olsa ozeliniz

İnadına gitme canım bazen erkeklerde saçma sapan takıntı ve kıskançlıklar olur. Sende inat edersen huzurunuz kaçar

kıskanmış bence de
ama biraz anlamsız bi kıskançlık olmuş
başka bir erkek için uğraşmanı istememiş belli ki

kıskançlık tamamen. birde ailesindeki kadınların o derece çelimsiz olmalarından ötürü sizin konumunuz yaşantınızı şunu bunu anlamıyla halen kavrayamamış bence. mukayese vardır hep kafasında. sen kadınsın sus. sen kadınsın kıskanıyorum. sen kadınsın ağız eğme falan filan. bunca zamanki yaşantısı ve kıskanlğı etkili olmuş..

kız çocuğu lafına takılmayın bence belki sizi koruma amaçlı öyle demiştir. erkekler daha imtinalı davranıyor bu konularda sonuçta arkadaşınızın kardeşi nasıl biri olduğunu da bilmiyorsun ya refere ettiğin kişi düzgün biri değilse,
biraz kıskançlık birazda korumacılık gibi geldi bana,
kocalar korumacılığı abartıyor bazen

Sizi kadın olarak asagilamiyor. Biranda kafasında kurduğu şeyler uzerine bir kadına yardıma evet ama bir erkeğe yardıma Hayır diyor .Kendince kıskanlık ediyor tanıdık bir erkek ile ayni is ortamında olmanizi istemiyor.Bu işin peşini bırakın abartılı bir durum yok boş yere uzatıp canınızı sıkmayın. Yardımınızı istiyorsaniz yapın .

Yardım yaptım .
Referans oldum.
Hala haberi yok konuşmuyoruz

Kendi adıma konuşursam, başkalarının yanında böyle bir durumu ortaya çıkarmazdım.
Her ne kadar anneniz de olsa, sizin üzüldüğünü gördüğünde durumu ateşleyebilir ya da tam aksine kendi üzerine alıp üzülebilir.
Bu akşamlık, meseleyi unutmadığınızı ve başbaşa kaldığınız anda bunu konuşacağınızı ama anneniz varken sorun çıkarmaması gerektiğini söyleyin.
Konuşma sırası geldiğinde de, eğer sizin 'eşiniz' olarak koruma içgüdüsüne büründüğü durumları gözden geçirmesi gerektiğini, aileniz için canınız çıkarken aslında size yapacağı ufak yardımlarla çok daha fazla 'erkek' olacağını anlatın ona.

Kesinlikle kıskançlıktan, yoksa asagı gördüğünden falan değilde, sen bir kız cocugusun ne yahu

Kıskançlık bence sadece.Ay son zamanlarda o kadar iğrenç şeyler duydumki erkeklere hak verir oldum ne yazıkki.Adamlar da bazen ayarsız davranmakta haklı gibi olmaya başladı bu konularda.Yada benim etrafımdaki herkes bi anormalleşti hiç bilmiyorum ama yerinizde olsam eşinizin kıskançlığının üzerine damarına basıp illede işini halledicem çocuğun filan diye uzatmazdım.Bi taraf sinirlenip kızınca ötekinin idare etmesi gerektiği inancındayım.Bence inadınız daha çok sorun yaratır.Kıskançlıktan başka bi durumyok ortada bence çünkü.ISrarcı olmanız itici olucaktır.

ıse gırınce aynı ortamda olacaksınız ya adam mınnet duyacak muhabbet kuracak sonucta kardesınız gıbı; oz kardesınız degıl
bu sebeple kıskanmıs
bunda kadını asagılamak goremedım fazla sahıplenme gordum
kımse ıcın esınle kotu olduguna degmez
hem bırıne kefıl olmakta bu devırde zor ısını aksatsa sız de mahcup olursunuz belkı bunları dusunmustur
bıde dıkkat ettımde 2. kez esınızle dıyologlarınız sonucu kadınlıgınızı ezıyormus gıbı hıssıyata kapılıyorsunuz bayramda el opme mevzusundada aynı seyı hıssetmıstınız
herseyden once bunu cozersenız daha guzel olur sanırım
bu sekılde ıkınız ıcınde yorucu olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…