bu defa olacak inşallah. :)

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.573
503
323
Merhaba arkadaşlar.
Bugün itibariyle diyete başlamış bulunuyorum. Daha önceleri de birçok defa yapıp bırakmış biri olarak tekrar başladım diyete. 100 ün üstüne çıktım resmen (ruhsal olarak sorunlarda etkiliydi) bu defa mecbrum artık yolda yürürken yoruluyorum hep yavaş hareket ediyorum. artık moralim bozuluyor. geç de olsa inşallah Allah'ın izniyle bu defa bir sonuca varmak istiyorum.
Her gün ne yediğimi yazacağım buraya. Her hafta farklı bir program uygulayacağım. Birbirimize destek olursak çok mutlu olurum.

Sabahki menümde ;
2 haşlanmış yumurta
ve bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir vardı.

ben şu bir hafta boyunca dukan ekspres diyetini yapacağım. bir de gece ve gündüz çayı olan instadiet e başladım. sabah bir bardak aç karnına bir tane gündüz çayı içtim.

öğle yemeğimde;

haşlanmış tavuk göğsü
bir kase yoğurt yemiş bulunmaktayım.

ayrıca sabahtan bu yana 7,8 bardak su içtim. ilk gün iyi gidiyor şimdiden sonucu merak ediyorum

Evett sonunda akşam yemeğini de yedim. Itiraf edeyim ara öğünde acikmistim

Sarımsak soslu tavuk
Izgara köfte 3 adet
Zero kola

Veeee bir fincan sütlü kahve ile bugünü kapatıyorum. Yarın sabah görüşmek üzere

Günaydııınnnn :))

Bu sabah tartilmamak için zor tuttum kendimi. Malum haftada bir tartilmak makbuldur derler :))

Suan kahvaltimi yapıyorum.

Once Bir bardak su

Domates -biber söğüş
Yagsiz sahanda yumurta
5 tane örgü peynir
Çay şekersiz

evettt öğle yemeğimi de yemiş bulunuyorum . bugün baya doydum sanki :))
gelelim yediklerime .

yine haşlanmış tavuk göğsü
çoban salata
bir bardak da ayran

iş yerindekiler mantıları götürdü ama benim canım gerçekten istemedi

iş arasında, internetten elbiselere bakayım falan dedim de :))
çok güzeller hepsi de yaaa. şimdi de alır giyerim ama hiç 38 beden deki gibi güzel durmaz ki

inşallah diyetimi sonuna kadar sürdürme başarısını gösteririm de yaza iyi bir başlangıç yaparımmm

Canımm öncelikle uzun soluklu ve hedefine ulaştığın bi günlük olmasını dilerim boyun kilon kaç dukan mı yapıyorsun? Bende günlüğüme beklerim:)

Akşamki menüyü yazayım hemen

1 bardak ayran
7 adet ızgara köfte
Söğüş salata

Bir tane de gece çayı içtim az önce.
Canım da suan acayip derecede tatlı istiyor sanırım bu krizi bastirsin diye yarım bardak zero kola icebilirim.

Allah'tan yarın 2 meyvem var

Canımm öncelikle uzun soluklu ve hedefine ulaştığın bi günlük olmasını dilerim boyun kilon kaç dukan mı yapıyorsun? Bende günlüğüme beklerim:)

Inşallah çok teşekkür ederim. Şimdilik iyi gidiyor gerçi 2 gün oldu ama her an bozacagim diye çok korkuyorum :) boyun 1.68 kilomda 100 ün üstünde
Evet dukan eksperss yapıyorum bunu sadece bir hafta uygulayacağım sonra her hafta farklı programla devam . Tabi inşallah şeytana uymazsam devam :))

diyetimin 3. gününden günaydıııınnn :))
evet 3. gün ama sanki aylardır yapıyormuş gibi hissediyorum. uzun bir yol var önümde ama düşünmemeye gayret ediyorum böyle

sabahki menüm şöyle anlataayım :)

bir bardak gündüz çayı
4 tane burgu peynir
2 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay
söğüş salata

hedefıne bıran önce ulaşman dileğiyle cnm

ara öğünümde bir adet elma yedim.

öğlende;

söğüş salata
1 bardak ayran
haşlanmış tavuk
7 tane de köfte

o kadar çok şey yedim. hala midem kazınıyor . sanırım elmadan. yarın için, akşama farklı bir meyve alayayım ben en iyisi :))

Saat 16.00 da bir ara öğün daha yaptım ve 1 adet elma yedim

Aksam ki menüde ise
Izgara tavuk 7 adet
Söğüş salata
1 bardak ayran

Şimdi de kahvemi içiyorum.
Aç hissediyorum kendimi yaa evdekiler de yasaklı olan yiyeceklerden almışlar

Belki midemin sesi durmazsa bir kibrit kutusu kadar peynir yiyebilirim :))
Bu günlük de bu kadar :)

hadi kolay gelsin canım.inşallah olacak bu defa.

Gayret et dayan iyi motive olmuşsun önemli olan beyinde bitirmek seni sonuna kadar destekliyorum arkadaşım hepimize kolay gelsin yazın ki olacağın halini hayal et

Günaydın :))
Ya zor dayanıyorum tartiya çıkmamak için. Pazartesiyi bekliyorum :))

Sabah

Iki dilim tam buğday ekmeği
Iki yumurta
4 tane örgü peynir
Söğüş salata
Bir bardak şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…