İyi ki bitmiş benceYarın patatesim yok ben ne yapacağımevde bitmiş.
Pes etmedim bacım senin önerdiğin spor bana göre değil yapamam. Diyet listesiyle kapışalımKız hani kapışıyordukçabuk pes ettin ama
3 kilo gider dedim motive olurum cnm çünkü kaşık diğer yemeklere gidince abartıyorum . Ramazan bitene kadar az az böyle devam edeyim . Ramazan’dan sonra dediğini yaparım cnm en azından acıkınca su içerim . Böyle zor oluyor cnmİyi ki bitmiş bencesalata sebze ye protein al patates ne yaw
Bana göre de değil aslında ama yapacam inşallahPes etmedim bacım senin önerdiğin spor bana göre değil yapamam. Diyet listesiyle kapışalım
Ben iftarda orucu suyla açıyorum ama üç bardak galan içiyorum midem şişiyor3 kilo gider dedim motive olurum cnm çünkü kaşık diğer yemeklere gidince abartıyorum . Ramazan bitene kadar az az böyle devam edeyim . Ramazan’dan sonra dediğini yaparım cnm en azından acıkınca su içerim . Böyle zor oluyor cnm
O çok zor geliyor banaYarın benle chloe ting challenge a başlamak isteyen var mı?
Görelim cesur hatunları..
Off beyranBugünkü menüm
Sahur: Yapmadım sadece su içtim
İftar: 3 yk beyran çorbası, 3 adet içli köfte, 1 kase yoğurt, 1 minik muz, 4 adet yenidünya
(Biraz meyveyi abarttım galiba)
İçecek: 2.5 lt su, 1 kupa yeşil çay, Türk kahvesi, maden suyu
Spor: 5500 adım, 30 dk eliptik, 5 dk dumbellarla kol hareketleri
Bana da öyle ama çok etkiliO çok zor geliyor bana
Aynen kesinlikle göz açlığı da varSabah bebeğinin pankekine kadar şahane gidiyorduneyse sabah olmuş en azından
Akşam biraz fazla olmamış mı canım yedi tanebi de salata ekle menüne
Bizimkisi psikolojik açlık gözümüz aç.
Ah normalde yediklerimin yanında yine de diyetBacım diyet adına bişey bırakmamışsınkalmamış 7 içli köfte kiloların 2 günü diyet yaptığını inşallah almamışsınıdır benim patates diyetine benzedi
Afiyet şifa olsun canım benim . Herhalde bende bu hafta içli köfte yaparım herkes yemiş bende yapayım bari bayrama yakınAynen kesinlikle göz açlığı da varPankek küçüktü bayağı
Ah normalde yediklerimin yanında yine de diyetYaa zaten ayda yılda bir oluyor içli köfte dayanamadım
İnşallah canımBana da öyle ama çok etkilibakalım bu sefer tamamlarım inşallah
Selam Kızlar
Sahur
2 haşlanmıs yumurta
Salatalık domates
7 zeytin, 80 gr civarı süzme peynir
Dört ceviz
Çay, su
İftar
Bir kase mercimek corbası
Salata
Bir kase ev yogurdu
2 hurma
3 gün kurusu
su 2 lt olmustur
22.00 filtre kahve
spor
Öğleden sonra yürüyüş yaptım
90 dk tempolu 225 p
9600 adım 288p
Toplam 513 puan
Güya akşam leslie ile 20 k adım yapacaktım ama moralim bozuk keyfim yok...
Bugünkü menüm:
Sahur: 2 sucuklu yumurta, 10 fit zeytin, 1 yk tulum peyniri, salatalık, 1 çb ceviz
İftar: 1 porsiyon karışık ızgara, 1 peymacun, salata, ayran
İçecek: 2 lt su, Türk kahvesi maden suyu
Spor: 6500 adım, 30 dk eliptik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?