Bu defa son. Artık kilo vermem gerekiyor

Hayırdır kuzum neyin var . Anlatmak istersen dinlerim cnm .

Gayet güzel menü afiyet olsjn, spor da öyle
Çok önemli bir sebebi yoktur inşallah canım moralsizliğinin. Bayağı iyi yürümüşsün Leslie yapamasan da sıkıntı değil bence
tüm gün ne olduğunu bilmiyordum ama akşama doğru dedemi yoğun bakıma almışlar koronadan sanırım onu hissettim

Ekmek olmasa iyiymiş ama olmuş bi kere afiyet olsun
Günaydın Bugün oruçlu olmadığım için sabah kalkınca tartıldım.

Geçen hafta: 61.7 (Pazartesi daha doğrusu)
Bu hafta: 60.1
Fark: -1.6
Harikasın tebrik ederim
Ev işi baya yoruyo oruçken ya kolay gelsin, iftara dört kaşık pilav olmamış ama nasıl kapışacaz senle Sporla eritmişsin en azından
Hayırdır kuzum neyin var . Anlatmak istersen dinlerim cnm .
Dedem yoğun bakıma alınmış canım koronadan, dua beklerim
Bu haftaki kilom bacılar 55kg gecen gün tartıldım
Şimdi 53.6kg olmuşum
Şahanesin devamını dilerim
aedenli rakibem kilon kaç bu hafta bol bol eksi kesin gelirsin çünkü benim patates diyeti yalan oldu
Şimdi tartılacak canım yazarım
Kızlar tablomuzu hazırladım. Her hafta güncelleriz. aedenli canım başlangıç kilonu da yazar mısın?
60.8 ama buraya başladığımda kaçla başladım bilmiyorum canım

Kızlar kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta: 58,5
Bu hafta: 57,2
Fark: 1,3
Yüzde: 2,222222222 :)
Hedef: 56,0

göğüs:92
Bel:67
Göbek:79
Alt karın:85
Basen:100
İki bacak:58
Ölçü de aldım bugün chloe başlayacağım inşallah, kas yoğunluğu artabilir incelmeye de bakacağım

Geçmiş olsun canım benim Allah tez zaman da şifa versin cnm

İş yapınca acıkıyorum ekmek yemiyorum cnm yemekte de tutmaya çalışıyorum . Neyseki bu gün patatesim geldi devam patatese sebze aldık cnm bu hafta bakalım nasıl olcak . Patatesin yanında inşallah bişey olmaz

İyi vermişsin cnm maşallah tebrik ederim canım benim

Aynen Bu sefer her şeyden yiyeceğim, yavaş yavaş gitsin bir şey olmaz. İçimde kalınca kiloyu verdikten kısa süre sonra geri alıyorum
Bende öyle cnm yemiyorum yemiyorum sonra görünce tencereyi yiycem gibi oluyorum en azından azda olsa nefsini köreltiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…