Aaaamiiiiiiiin inşallah nerede şifa bekleyen varsa hepsine şifa versin RabbimGeçmiş olsun canım benim Allah tez zaman da şifa versin cnm
Kız bırak şu patatesiİş yapınca acıkıyorum ekmek yemiyorum cnm yemekte de tutmaya çalışıyorum . Neyseki bu gün patatesim geldidevam patatese sebze aldık cnm bu hafta bakalım nasıl olcak . Patatesin yanında inşallah bişey olmaz
Teşekkür ederim canımİyi vermişsin cnm maşallahtebrik ederim canım benim
Akşama kızartma yemeği yapıcam yanınada çorba mercimekKız bırak şu patatesi
Amin cnmAaaamiiiiiiiin inşallah nerede şifa bekleyen varsa hepsine şifa versin Rabbim
Kızartma yemeği ne yavrumAkşama kızartma yemeği yapıcam yanınada çorba mercimekbenim için patates daha iyi inşallah yemem
Sağol canımHarika canım çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim.
Geçmiş olsuntüm gün ne olduğunu bilmiyordum ama akşama doğru dedemi yoğun bakıma almışlar koronadan sanırım onu hissettim
TeşekkürlerHarikasın tebrik ederim
Allah razı olsun canım, inşallahGeçmiş olsuninşallah iyileşir bir an önce
Yok kız anlamadım ne kızartması yapacanEşim istiyor cnmmecbur yapıcam
Regle 10 gün var. Sorun değil benim için. En azından eksi.Reglin falan mı yakın canım. Bazen öyle oluyor arada can sıkmaya değmez haftaya daha güzel olur eminim
Aynen en azından eksiRegle 10 gün var. Sorun değil benim için. En azından eksi.
Patlıcan biber patates domates hepsini tek tek kızartacağım cnmYok kız anlamadım ne kızartması yapacan
Ama sakıncalı bişeyse Sen yemediğin sürece sıkıntı yok yavrum
Azmin sonu Zafer bacımBen çok zor kilo veren biriyim zaten. Kilolarım çok inatçı. Ama pes etmeyeceğim.
Hep birlikte zayıflıycaz inşallah en azından bir aradayız birbirimize destek olurum cnm .Kızlar bu arada en şişmanınız benimÜçünüzü de tebrik ediyorum çok güzel verdiniz. Hedeflerinize de çok az kaldı. Tablo yaptım ama tabloyu doldurmadan hedeflerinize ulaşacaksınız. Güzel verdiniz diye bu hafta şımarmak yok. Hedefe kadar ve sonrasında çok dikkat etmek gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?