Yarın tartı günü canım. İyi yapmışsın. Bana yetişirsin birlikte devam ederizİyi bayramlar arkadaşlar bu gün menü paylaşımı yapmıycam biraz fazla yine abarttım ne önüme geldiyse yedim. Yazmasam daha iyi taşlamayın benitutamadım kendimi ev sahibine ayıp olmasın diye ne geldiyse sil süpür yaptım . Herşey çok güzeldi tutamadım
Ramazan sonrası yavaş yavaş toparlamaya başlayalım kızlarBenim menü de fena değil görünümlü ama ağzımın hiç boş kalmadıhep bir şey yedim gün boyunca
Sabah, 2 yumurtadan sucuklu yumurta, peynir, birkaç patates kızartması saymadım ama az, 1.5 dilim kadar ekmek, 1 çay kaşığı bal.
Türk kahvesi
4te 3 kase şehriyeli tavuk çorbası
Ufacık bir tatlı kurabiye
Sonrasında akşama kadar
2 hurma
Bir avuç çiğ badem, fındık
2 kuru kayısı
1 avuç falan kabak çekirdeği
Böyle gidersem sana yetişirim diyet yerineYarın tartı günü canım. İyi yapmışsın. Bana yetişirsin birlikte devam ederiz
Sen bu menülerle güzel kilo verirsinBugünkü menüm
Sabah: 2 peynirli yumurta, 5 fit zeytin, 1 yk tulum peyniri, salatalık domates, 1 çb ceviz
Akşam: 1 tabak tavuklu bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
İçecek: 2.5 lt su, 1 kupa yeşil çay, Türk kahvesi, maden suyu
Spor: 5 bin adım
Çok iyi yaGünaydın arkadaşlar
Dün çok spor yaptım akşamda hiç bişey yemedim
Geçen hafta 53.6 bu hafta 52.6 almamışım ya çok mutluyum .
Aynen bacım biraz zorla kendini bu hafta porsiyonlar daha az bırak cnmBen yavaş da versem her şeyden yiyerek vereyim dedim ama yemeyi azaltamadıktan sonra da yavaş gidiyor ya
Geçen hafta: 60.1
Bu hafta: 59.6
Fark: -0,5
Hiç vermemekten iyidir diye kendimi avutayım
Canım yine de çok sevinip bırakma. Yediklerimiz yaklaşık 35 gün sonra tartıya yansıyor.Günaydın arkadaşlar
Dün çok spor yaptım akşamda hiç bişey yemedim
Geçen hafta 53.6 bu hafta 52.6 almamışım ya çok mutluyum .
Öyle yapacağım inşallahAynen bacım biraz zorla kendini bu hafta porsiyonlar daha az bırak cnm
Kesin reglGeçen hafta: 65.95
Bu hafta: 66.1
Fark: +150 gr
Reglden dolayı olduğunu tahmin ediyorum. Bugün yarın başlayacak çünkü
Bayram bitse cnm tutamıyorum reglamda bitiyor bu gün yinede tatlı isteği neyse akşam yememeye çalışırım inşallahCanım yine de çok sevinip bırakma. Yediklerimiz yaklaşık 35 gün sonra tartıya yansıyor.
İnşallah öyle olur.Öyle yapacağım inşallah
Kesin regl
Reglden sonra da 1.5 kilo kadar fark güzel oluyor
Yapacağına inanıyorum canım. Bak ne güzel veriyorsun. Hedefe az kaldıBayram bitse cnm tutamıyorum reglamda bitiyor bu gün yinede tatlı isteği neyse akşam yememeye çalışırım inşallah
İnşallah canım az kalmış diye sabrımda azalmışYapacağına inanıyorum canım. Bak ne güzel veriyorsun. Hedefe az kaldı
Maşallah afiyet olsun canım. Spor ve su var mıOff benim de canım sıkkındı bugün yedim valla. Ancak öyle kendime geliyorum.
Sabah, patatesli yumurta 1 tatlı tabağı kadar, peynir, domates, salatalık, 1 dilim ekmek, çilek, kayısı, kivi
Türk kahvesi ve 1 avuç kabak çekirdeği
Öğlen eşim baklava almış yememek için 2 ufak şölen çikolatalardan yedim. Yetmedi tabii. Sonra badem, fındık, muz, kakao, hurma vs doğrayıcıdan geçirdim yedim. 1 kase. 1 baklava daha mı iyi olurdu bilmiyorum
6 köfte, 1 dilim ekmek, 2 bardak ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?