Bu defa son. Artık kilo vermem gerekiyor

Hep 52.8 takılıyorum cnm sonrada dikkat etmeyince 55 oluyor . Sonra yine böyle daha 51.9 olmadım cnm ne zamandadır . Direnç kiloyu daha şimdi senden öğrendim cnm
Normalde yediklerindem farklı yemek lazımmış. Mesela yumurta yiyorsan her gün, onun yerine kahvaltıda yulaf kepeğinden krep vs yemek vücudu şaşırtıyormuş. 58e geleyim deneyeceğim bakalım farklı yöntemler

Zaten bazen yediklerimi abartıyorum oda bir şok

Bayram için tatlı bile almadım, yapmadım yemeyeyim diye. Tutarım kendimi inşallah
Cnm şanslısın bende yarın kaynanama gidicem börek el açması baklava dolma ve kahvaltıya gidicem yemesem gelin beyenmedi der laf yerim yesem yine diğer gün aç kalırım

Belle basen arasinda bi yer varya orayi kast ediyorum aslinda.Bana gore bel orasi butun kilom orda biriktigi icin
Anladim ,benim de bútün kilom basen ve baldir kismimda birikir. 2 kilo bile versem hemen belim incelmeye baslar ,benim ordan gidiyor.Basenler icin de yuruyus iyi geldi bana.Siz Elma ben Armut um sanirsam . Ben 63 kg ile gelinlik giymistim ,38 beden giyiyordum .Belim incelikten kopacak gibiydi.O aklima gelince ,sizi okudugumda sasirdim,mazur görün.Herkese saglikli ,diledigi kiloda olmasini dilerim

Cok tesekkurler bilgiler icin.Aslinda bildigim bi seydi bu elma tip ,armut tip olayi ama 64 kg benim icin epey düşük bi kilo olunca tamamen aklimdan cikmis o an.Sagolun

Bir şey değil ☺ Benim 64 halimi hiç söylemeyeyim

İyi bayramlar arkadaşlar bu gün menü paylaşımı yapmıycam biraz fazla yine abarttım ne önüme geldiyse yedim. Yazmasam daha iyi taşlamayın beni tutamadım kendimi ev sahibine ayıp olmasın diye ne geldiyse sil süpür yaptım . Herşey çok güzeldi tutamadım

Ayy insallah 58 kiloyla evlendim geldigim noktaya bak evlilik hic hos degil kilo acisindan

Olsun bayram bugün idare ederiz

Benim menü de fena değil görünümlü ama ağzımın hiç boş kalmadı hep bir şey yedim gün boyunca

Sabah, 2 yumurtadan sucuklu yumurta, peynir, birkaç patates kızartması saymadım ama az, 1.5 dilim kadar ekmek, 1 çay kaşığı bal.
Türk kahvesi

4te 3 kase şehriyeli tavuk çorbası
Ufacık bir tatlı kurabiye

Sonrasında akşama kadar
2 hurma
Bir avuç çiğ badem, fındık
2 kuru kayısı
1 avuç falan kabak çekirdeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…