Bu defa son. Artık kilo vermem gerekiyor

Sen yine iyisin cnm ben saat 12:30 misafirim gitti mutfağa dadandım tatlı tuzlu tencerenin dibini kuruttum .kesin 55 olmuşumdur . Resmen yeme krizine girdim . Yarın inşallah toparlanırım

Maşallah afiyet olsun canım. Spor ve su var mı
Yok sen deyince farkettim şu an ama çok az su içtim. Belki de hep ondan açtım. Çünkü su içmeye başlayınca daha iyiydim
Sen yine iyisin cnm ben saat 12:30 misafirim gitti mutfağa dadandım tatlı tuzlu tencerenin dibini kuruttum .kesin 55 olmuşumdur . Resmen yeme krizine girdim . Yarın inşallah toparlanırım
Acilen toparlanmalıyız. 1.5 ay kadar sürem kaldı. 5 kilo falan vermeliyim memlekete gitmeden. Sürekli kilo mevzuları oluyor, canım sıkılıyor

Yulaf diyeti yapmayı düşüyorum cnm
Sabah ve akşam yulaf yemek nasıl fikir sence yada yulaf denedin mi ?

Ben acıkınca hemen su içiyorum. Canım bir şeyler isteyince su içiyorum. Suyla irademi korumaya çalışıyorum.

Şok diyetlerin sonrasında kilolar fazlasıyla geri dönüyor. Ben yıllardır diyet yapıyorum. Şok diyet de yaptım, zayıflama çayı da içtim, fitback de kullandım. Verdiğim kilolar fazlasıyla geri geldi ve bağışıklığım düştü. O sebeple artık çok zor kilo veriyorum

Bugünkü menüm
Sabah: 2.5 peynirli yumurta, 10 fit zeytin, 1 yk tulum peyniri, 1 çb ceviz, 1 kase yoğurt, salatalık domates
Akşam: 1 tabak kıymalı yeşil mercimek yemeği, 2 kase sarımsaklı yoğurt
İçecek: 2.5 lt su, Türk kahvesi, yeşil çay, madem suyu, zeytin yaprağı çayı
Sporumu henüz yapmadım o yüzden gece yazacağım. Temizlik yaptığım için şu ana kadar 4300 adım oldu. Birazdan yürüyüşe çıkacağım

Maşallah cnm çok iyisin

Benimde canım 52 oluyorum sonra diyeti bozuyorum sonra yine 52 hep böyle gidiyor bi türlü 52 nin aşagısını görmedim bu gün bende dikkat ettim canım dün 2 kilo almışım hafif şeyler yedim bu gün

Bu günde menü paylaşımı yapmıycam arkadaşlar inşallah yarın kesin yaparım

Ben acıkınca hemen su içiyorum. Canım bir şeyler isteyince su içiyorum. Suyla irademi korumaya çalışıyorum.
Bugün içtim suyumu. En azından dünkü gibi hep aç değildim. Bu açlık/ tatlı isteği regl olmadan geçmeyecek zaten ama en azından su ile kontrol etmeye çalışacağım bakalım

O şekilde sabah akşam yapmadım canım ama bir ara yulaf karışımıyla yaptığım krebi haftada birkaç gün kahvaltıda yiyordum. Gerçekten tok tutuyordu.

Şok diyet olmasa da arada 3 gün yaptığım bir detox vardı aslında. Onu yazayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…