Sen yine iyisin cnm ben saat 12:30 misafirim gitti mutfağa dadandım tatlı tuzlu tencerenin dibini kuruttum .kesin 55 olmuşumdur . Resmen yeme krizine girdim . Yarın inşallah toparlanırımOff benim de canım sıkkındı bugün yedim valla. Ancak öyle kendime geliyorum.
Sabah, patatesli yumurta 1 tatlı tabağı kadar, peynir, domates, salatalık, 1 dilim ekmek, çilek, kayısı, kivi
Türk kahvesi ve 1 avuç kabak çekirdeği
Öğlen eşim baklava almış yememek için 2 ufak şölen çikolatalardan yedim. Yetmedi tabii. Sonra badem, fındık, muz, kakao, hurma vs doğrayıcıdan geçirdim yedim. 1 kase. 1 baklava daha mı iyi olurdu bilmiyorum
6 köfte, 1 dilim ekmek, 2 bardak ayran
YokMaşallah afiyet olsun canım. Spor ve su var mı
Acilen toparlanmalıyız. 1.5 ay kadar sürem kaldı. 5 kilo falan vermeliyim memlekete gitmeden. Sürekli kilo mevzuları oluyor, canım sıkılıyorSen yine iyisin cnm ben saat 12:30 misafirim gitti mutfağa dadandım tatlı tuzlu tencerenin dibini kuruttum .kesin 55 olmuşumdur . Resmen yeme krizine girdim . Yarın inşallah toparlanırım
Yulaf diyeti yapmayı düşüyorum cnmYoksen deyince farkettim şu an ama çok az su içtim. Belki de hep ondan açtım. Çünkü su içmeye başlayınca daha iyiydim
Acilen toparlanmalıyız. 1.5 ay kadar sürem kaldı. 5 kilo falan vermeliyim memlekete gitmeden. Sürekli kilo mevzuları oluyor, canım sıkılıyor
Maşallah yiyerek kilo veriyorsun canımSen yine iyisin cnm ben saat 12:30 misafirim gitti mutfağa dadandım tatlı tuzlu tencerenin dibini kuruttum .kesin 55 olmuşumdur . Resmen yeme krizine girdim . Yarın inşallah toparlanırım
Ben acıkınca hemen su içiyorum. Canım bir şeyler isteyince su içiyorum. Suyla irademi korumaya çalışıyorum.Yoksen deyince farkettim şu an ama çok az su içtim. Belki de hep ondan açtım. Çünkü su içmeye başlayınca daha iyiydim
Acilen toparlanmalıyız. 1.5 ay kadar sürem kaldı. 5 kilo falan vermeliyim memlekete gitmeden. Sürekli kilo mevzuları oluyor, canım sıkılıyor
Şok diyetlerin sonrasında kilolar fazlasıyla geri dönüyor. Ben yıllardır diyet yapıyorum. Şok diyet de yaptım, zayıflama çayı da içtim, fitback de kullandım. Verdiğim kilolar fazlasıyla geri geldi ve bağışıklığım düştü. O sebeple artık çok zor kilo veriyorumYulaf diyeti yapmayı düşüyorum cnm
Sabah ve akşam yulaf yemek nasıl fikir sence yada yulaf denedin mi ?
Maşallah cnm çok iyisinBugünkü menüm
Sabah: 2.5 peynirli yumurta, 10 fit zeytin, 1 yk tulum peyniri, 1 çb ceviz, 1 kase yoğurt, salatalık domates
Akşam: 1 tabak kıymalı yeşil mercimek yemeği, 2 kase sarımsaklı yoğurt
İçecek: 2.5 lt su, Türk kahvesi, yeşil çay, madem suyu, zeytin yaprağı çayı
Sporumu henüz yapmadım o yüzden gece yazacağım. Temizlik yaptığım için şu ana kadar 4300 adım oldu. Birazdan yürüyüşe çıkacağım
Benimde canım 52 oluyorum sonra diyeti bozuyorum sonra yine 52 hep böyle gidiyor bi türlü 52 nin aşagısını görmedim bu gün bende dikkat ettim canım dün 2 kilo almışımŞok diyetlerin sonrasında kilolar fazlasıyla geri dönüyor. Ben yıllardır diyet yapıyorum. Şok diyet de yaptım, zayıflama çayı da içtim, fitback de kullandım. Verdiğim kilolar fazlasıyla geri geldi ve bağışıklığım düştü. O sebeple artık çok zor kilo veriyorum
İnşallah bu hafta kilo verebilirimMaşallah cnm çok iyisin
Maşallah sana o zamanBenimde canım 52 oluyorum sonra diyeti bozuyorum sonra yine 52 hep böyle gidiyor bi türlü 52 nin aşagısını görmedim bu gün bende dikkat ettim canım dün 2 kilo almışımhafif şeyler yedim bu gün
O zaman yarın mutlaka bekliyoruz. Bak rakiben gelir seni geçmiş olur :)Bu günde menü paylaşımı yapmıycam arkadaşlar inşallah yarın kesin yaparım
Keşke gelse belki daha dikkat ederim cnm 4 gözle bekliyorumO zaman yarın mutlaka bekliyoruz. Bak rakiben gelir seni geçmiş olur :)
Hedefime yakalamıyorum cnm bir türlüMaşallah sana o zaman
Bugün içtim suyumu. En azından dünkü gibi hep aç değildim. Bu açlık/ tatlı isteği regl olmadan geçmeyecek zaten ama en azından su ile kontrol etmeye çalışacağım bakalımBen acıkınca hemen su içiyorum. Canım bir şeyler isteyince su içiyorum. Suyla irademi korumaya çalışıyorum.
Su çok önemli canım. Su içince farkı göreceksinBugün içtim suyumu. En azından dünkü gibi hep aç değildim. Bu açlık/ tatlı isteği regl olmadan geçmeyecek zaten ama en azından su ile kontrol etmeye çalışacağım bakalım
Yulaf diyeti yapmayı düşüyorum cnm
Sabah ve akşam yulaf yemek nasıl fikir sence yada yulaf denedin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?