Allah rahmet eylesin canım. Toparlanınca gelirsin.Kızlar akşam dedemin vefat haberini aldık, bi süre olmayacağım kendimi toplayınca gelirim
Bence menün iyi. Arada lahmacun olabilir.Midemi küçültme hedefim ilk günden sekteye uğradıYaarına inşallah. Eşim lahmacun çıkarmış buzluktan.
Sabah, 2 yumurta, 1 salatalık, peynir, 1 dilim ekmek, yarım biber kızartması
Türk kahvesi
3te, 2 lahmacun, salata, 2 bardak ayran
Akşam, yarım muz, 1 lahmacun
Hedefim akşam yememekti yine ama bebeğimden kalanı yiyeyim derken 1 lahmacun yedim
Maşallah süpersin. Böyle gidersen hedefine hızlı şekilde ulaşırsınBugünkü menüm
Sahur: 2 peynirli yumurta, 10 fit zeytin, 1 yk tulum peyniri, 1 çb ceviz, salatalık
İftar: Yarım porsiyon alabalık kavurma, salata, 10 malta eriği
İçecek: 2.5 lt su, türk kahvesi, maden suyu, yeşil çay
Spor: 6500 adım ve bayram temzliği
Benim kadar değilsin cnm ne tatlı bıraktım ne tuzlu ne makarna puff en iyisi bu gün yazmayayım yarın yüne dikkat ederim inşallah . Sıvı nasıl beslenelim cnm
Önceleri diyet yapmak kolaydı dikkat ediyordum . Şimdi azıcık kilom kalmış bir türlü gitmedi2 gün iyiysem 3 günü başa dönüyorum M MervaTeacher
Daha yemek yemedim cnmGenelde fazla kaçırınca çorba ağırlıklı besleniyorlar ertesi gün de onu kastettim ama biraz geç yazmış oldum pardon canım
Bugünkü menüm
Sahur: 2 peynirli yumurta, 10 fit zeytin, 1 yk tulum peyniri, 1 çb ceviz, salatalık
İftar: Yarım porsiyon alabalık kavurma, salata, 10 malta eriği
İçecek: 2.5 lt su, türk kahvesi, maden suyu, yeşil çay
Spor: 6500 adım ve bayram temzliği
Önceleri diyet yapmak kolaydı dikkat ediyordum . Şimdi azıcık kilom kalmış bir türlü gitmedi2 gün iyiysem 3 günü başa dönüyorum M MervaTeacher
Hep 52.8 takılıyorum cnm sonrada dikkat etmeyince 55 oluyor . Sonra yine böyle daha 51.9 olmadım cnm ne zamandadır . Direnç kiloyu daha şimdi senden öğrendim cnmDirenç kilona mı geldin acaba? Benim dr direnç kilom 58 oluyor genelde. Kilo gram gram gidince motivasyon düşüyor
Regla dönemi çok zor Allah yardımcın olsunBugünkü menüm
Sabah, 2 yumurta salçalı, domates, peynir, 2 tatlı kaşığı tahin pekmez, 2 kayısı, 2 çilek, 1 dilim kepekli ekmek
Türk kahvesi
4buçukta 2 kase tavuk çorbası limonlu, 2 hurma, bir kaç badem.
Sürekli açım ben deDoymuyorum. Tatlı isteği var hep diye tatmin olmuyorum sanırım. Regle 1.5 hafta var şimdiden böyle artık 2 hafta tatlı isteğiyle baş edeceğim bakalım
Merhaba ,tesadufen okudum yazinizi ,izninizi alarak sormak isterim .mMerakimi celbetti çünkü ,64 kg birinin beli nasil 92 cm olur sasirdim .Yuksek bir kilo degil cunku.Benim kilom 77_79 arasi gidip geliyor ,belim 82 cm.Acaba dogru yerden ölcmuyor musunuz? Ya da ölcerken giysi üzerinden mi ölcüyorsunuz?Gecen sene 69 kiloyu gordugumde bende ayni karari verdim 64 lerdeyken bile o kadar iri yari duruyordumki.Sonra bi sabah kalktim ben vericem bu kiloyu dedim her sabah kalktim bir saat yurudum instagramda dilay ersoy var 30 gunluk spor bolumleri var hergun farkli ve kolay yaptirdigi icin azimle devam ediyorsunuz.Kisa sure sonra 63 lere dustum tekrar sporun diyetteki faydasini o zaman anladim 69 lara cikmadan once yine 63 tum ama kiyafetlere sigmiyordum.Sonra bi baktim herseyin icine girebiliyorum o yuzden yag kas dengesi o kadar onemliki.Tartilmayi bi kenara birakip mezurayla olcum yapmak en mantiklisi belim 100 cmdi 64 kiloydum simdi yine 64 kiloyum ama belim 92 cm.
Teşekkür ederim canım inşallah. Ama benim kilolar inatçı malesefMaşallah süpersin. Böyle gidersen hedefine hızlı şekilde ulaşırsın
Afiyet olsun canım. Menün güzel. Benim regle de sayılı günler kaldı diye tatlı isteğim çok fazla. Tutuyorum kendimi.Bugünkü menüm
Sabah, 2 yumurta salçalı, domates, peynir, 2 tatlı kaşığı tahin pekmez, 2 kayısı, 2 çilek, 1 dilim kepekli ekmek
Türk kahvesi
4buçukta 2 kase tavuk çorbası limonlu, 2 hurma, bir kaç badem.
Sürekli açım ben deDoymuyorum. Tatlı isteği var hep diye tatmin olmuyorum sanırım. Regle 1.5 hafta var şimdiden böyle artık 2 hafta tatlı isteğiyle baş edeceğim bakalım
Spor yok ama menün harika cnmBugünkü menüm
İftar: 1 porsiyon alabalık fileto, salatalık, domates
İçecek: 2 lt su, Türk kahvesi, maden suyu, yeşil çay da içerim
Spor: malesef yok. Bugün de 2 saat cam sildim. Her yerim ağrıyor
Olsun bizde diyet konusunda inat yaparız inşallah veririz kiloları pes etmek yok devamAfiyet olsun canım. Menün güzel. Benim regle de sayılı günler kaldı diye tatlı isteğim çok fazla. Tutuyorum kendimi.
Merhaba ,tesadufen okudum yazinizi ,izninizi alarak sormak isterim .mMerakimi celbetti çünkü ,64 kg birinin beli nasil 92 cm olur sasirdim .Yuksek bir kilo degil cunku.Benim kilom 77_79 arasi gidip geliyor ,belim 82 cm.Acaba dogru yerden ölcmuyor musunuz? Ya da ölcerken giysi üzerinden mi ölcüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?