- 28 Nisan 2019
- 877
- 1.528
- 43
- 40
Aynen geçen hafta 2 ltye yakın içerken iyiydim. Ama su alışkanlığı olmayınca bu hafta az içtim yineSu çok önemli canım. Su içince farkı göreceksin
Kabakla fazla aram yok cnm zaten olsada yanınd a mutlak bişey yerim tutamıyorum çoçuklarda olunca abur cubur hamur işi vs. Eksik olmuyor nasıl yapacağım bilmiyorumSabah kalkınca 2 bardak suda zencefil, kabuk tarçın, limon, yeşil elmayı biraz bekletip içiyorsun.
Kahvaltıda yulaf karışımı krebi (hatta krep pişmeye yakın içinde azıcık kaşar da eritiyordum) , bir parça peynir, domates, zeytin, çay
Öğlen hafif kavrulmuş kabak rendesi yoğurtlu (içine biraz kimyon)
Akşam hafif kavrulmuş kabak rendesi yoğurtlu
Kabağı midemi çok şişirmeyecek şekilde istediğim kadar yiyorum. Acıkmamak için. Yoğurt 1 seferde 1 kaseyi geçmeyecek. Aslında kahvaltıda da bunu yiyorlar ama çok acıktırıyor bence. Şok diyet gibi oluyor o zaman.
Ödem attırıyor. Malzemeleri alayım ilk fırsatta deneyeceğim aklıma gelmişken
Kabakka yapılıyor ama şart değil, yerine kabak gibi kalorisi az olan başka bir sebze de koyabilirsin canımKabakla fazla aram yok cnm zaten olsada yanınd a mutlak bişey yerim tutamıyorum çoçuklarda olunca abur cubur hamur işi vs. Eksik olmuyor nasıl yapacağım bilmiyorum
Tmm canım öyle olsun bakalım. Salı menünü alacağız o zaman :)Merhaba arkadaşlar bu günde menü paylaşımı yapamıycam.misafirim vardı sabah ayrı akşam ayrı geldiler yanlarında yaptığım yemeği yemesem olmazdıYarında misafirim gelicek öğlen menüsü mercimek köftesi vs yapıcam. yarında menü paylaşamıycam M merve4416 bu aralar dikkatiniz bozmamak adına paylaşım yapmıyorum cnm inşallah salı başlarım diyete tekrar. cuma gününe kadar inşallah almam
Afiyet olsun canım güzel olmuş. Spor var mı?Selam kızlar
Sabah 2 yumurta, 1 simit, domates, salatalık, az peynir
Türk kahvesi
Öğlen, hurma, badem, fındık, muz, kakao karışımı çikolata 2 kaşık
Akşam da 1 lahmacun, 1 ayran
Yemek olmayınca lahmacun çıkıyor dolaptan
2lt de su
Hoşgeldin cnm ben sen gittin gideli menü paylaşımı yapmadım diyeti erteledim biraz salı günü paylaşım yaparım inş . Gelmene çok sevindim canım benimSelam Kızlar, başsağlığı dilekleriniz için Allah razı olsun
Geldim ben, geçmişi okuyamadım neler yaptınız
Hoşgeldin canım. İyiki geldin. Rakiben toparlanır artıkSelam Kızlar, başsağlığı dilekleriniz için Allah razı olsun
Geldim ben, geçmişi okuyamadım neler yaptınız
Hoş buldum canım, yarın senden güzel menü ve güzel bi spor bekliyorum...Hoşgeldin cnm ben sen gittin gideli menü paylaşımı yapmadım diyeti erteledim biraz salı günü paylaşım yaparım inş . Gelmene çok sevindim canım benim
Hoş buldum canım, sizlerle olmaktan mutluyum ben deHoşgeldin canım. İyiki geldin. Rakiben toparlanır artık
Hoş buldum canım, yarın senden güzel menü ve güzel bi spor bekliyorum...
teşekkür ederim kuzucumben de burda olmaktan mutluyum
Hoş buldum canım, sizlerle olmaktan mutluyum ben detoparlar ya ben inanıyorum ona
Cnm bu gün yokum sabah kahvaltı komşumla yaptım öğleden sonrada misafirim vardı yarın inşallah başlıyorumNasıl gidiyo Kızlar
Kaçamak falan yapmayın he
Bugün cuma takımlarında adım günü
Spor olarak adıma yükleneceğim ben
Var mı benle kapışacak bir hatun kişi
Bebişim bari spor yap kızCnm bu gün yokum sabah kahvaltı komşumla yaptım öğleden sonrada misafirim vardı yarın inşallah başlıyorum
Misafir gitsin yaparım inşallah zaten verdiğimi almışımdırBebişim bari spor yap kız
Neler yedin sormuyorum bile
Oyyy oyy cumaya belli olur artıkMisafir gitsin yaparım inşallah zaten verdiğimi almışımdırtartıya çıkmaya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?