Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bu Derece Saçı Dökülen Eminim Yoktur :((( (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

aynı hataya bende düştüm biliomusun... eczaneye gttim ve 20 yıllık tecrübesi olan bayan bana dediki kerastasemıs lorealmıs hikaye..cünkü onlar da kimyasallar var bu ürün tamamen dogal eczane ürünü.. bak su bahsettigim kininli sampuanını kullan serumu gectim.. sana garanti veriorm ilk yıkamada o canlanma farkını görmezsen bende noolimm..

İmge neden ısrar ediorm biliomusun 6 aydır her dustan cıkısımda göz yaslarına boguluodum.. ama dün gece cıktım sacımı taradım ve dökülen sayı cok cok azalmıstı ve tek bi sampuan ve ilk kullanımda.. ve canlandı resmen saclarım.. senin psikolojini anlıorm bende senin gibiydim.. annem inanmıodu bana.. seninde sifanı bulacagına inanıorm ltfn ltfn testerını bul ve kullan yada su ürünün..

Oyle bir umut verdin ki suan bana :)) yarin gidip alacagim canim

Oyle bir umut verdin ki suan bana :)) yarin gidip alacagim canim

Bak bide yediveren sampuanı diye bişey var malatyada satılıomus.. biraz önce malatyalı bi arkdslartan istettim bu hafta gelecek.. onunla ilgili yorumlarıda bul oku..
eger iyi gelirse bana sanada göndericegim bu yediveren sampuanından.. Kloraneı da testerını al bulursan snra parayla alırsın :)

Olur canim benim cok cok sagol yarin ilk is gidip alcam :)

ins hepimiz bu sorundan kurtuluruz kızlarr Allahım bizede sifa versin(

Yalnız annemin saçları da baya açıldı. Ablamda da var dökülme... Bilinenin aksine saç dökülmesi anne tarafından kaynaklanabiliyor. :/ Baya umutsuzum bu konuda...

Ayni benim gibi... Bakalim su sampuani kullaniyim bir canim herkesi bilgilendirecegim sonuclari.

Kizlar bugunden itibaren 1-2 ay buraya girmeyi dusunmuyorum bu arada hem icten beslesin diye hap ' kullanmam gereken bir sampuan vardi ona devam + klorane sampuan ve yine forumdan sectigim bir karisimi uygulayacagim umutluyum bu sefer durmadan uzulmeyecegim umarim iyi haberlerle donerim destekleriniz icin cok cok tesekkurler :)

ins canım benim düzelirrr

aylardır tutam tutam dökülen saç dökülmem azaldı biraz çok şükürler olsun inşallah azalma devam eder bu dertten kurtulursam burdada bilgi vercem

ne kullandığımı söylim: devit ampul yani d vitamini içtim minoksil %2 kullanıyorum ve sılky mama diye bi saç bakım köpüğü kullanıyorum hamile bayanlar için üretilen tamamen zararsız bi ürün.

şimdilik elimi saçıma attığımda komple gelmiyo buda bi umut benim için inşallah tamamen kurtulurum bu derdi çeken bilir oyüzden sizlede paylaşmak istedim arkadaşlar

Kullandıklarınız sadece dökülmeyi mi engelliyor?

kızlar bakın ne buldum... saç derisi yağlı ve kaşıntıs olanlar özellikle dikkat........
Bir dermatoloğun yazısından alıntı:

Küçük mite’ların (Demodex follicularum) bir tür kelliğe yol açtıkları bilinmektedir. Bu mitelar saç diplerine yerleşerek saçlara zarar verirler. Bazı bilim adamlarının geliştirdikleri başka bir teoriye göre ise kellik oluşup oluşmayacağı insan vücudunun bağışıklık sisteminin verdiği yanıtın kuvvetine bağlıdır.
Eğer miteları öldürecek kadar kuvvetli bir bağışıklık saldırısı oluşursa , mitelara zarar vermesinin yanı sıra saç dökülmelerine de neden olur.

Çay ağacı yağı (tea tree oil)saçın dökülmesine neden olan bakteri ve miteları öldürür . Çay ağacı yağı saça 10 damla damlatılır,başa masaj uygulanır ve şampuanla yıkanır.

daha önce bu konuda bilgisi ya da tecrübesi olan varmı acaba?yurtdışı çalışmalara baktım bayaa bir. bazıalrı yağanlamyal birlikte dökülmenin sebebinin bu küçük parazit olduğunu ve tedavi ile yeni saçlara kavuştuklarını yazmışlar.,
el birliği ile araştıralım. elbet bizimde dermanımız var....

selamlarrr

ya evet bu yağlanma asıl saçı döken bence. benim saçım yağlanmasa dökülmicek. sabah ne kadar yağlı uyanırsam yıkarken o kadar çok dökülüyo. mesela pudralayıp yatıyorum bazen sabah yıkarken yağlı olmuyo ve çok dökülmüyo. şu yağlanmaya bi çare bulsak dökülmicek

pericim benim yıkadıktan snra dökülmesi dısında günlük hayatta dökülmesi bya bi durdu.. sana rica ediorm su ürünü al kullan sanada iyi gelicegini düşünüorm.. hatta gecen eczanede bayan en cok sattıgımız ürünlerden biri dedi bu sampuanını.. ayrıca önlerden resmen sac fıskırıyor su aralar görmen lazım yeni kahküllerim olustu masallah. bide dustan snra dökülmesi normale inerse daha da bişey istemiyorum Yüce Allah 'tan..

Son düzenleme:

benimm işte kasıntıı ve dökülme orantıklı((bu kücük mite lar ne acabaaa.çay ağacı yağıı aktarlarda satılrmı acabaa

miteaya baktımda böcek resmi gibi bişe var:)) bu böcekler saç, kıl fean bunlarla besleniyomus bunca sac dökülmemin sebebi bu böceksee zehirlerim ben bunu:)))))))

Canımmmm çok sevindim senin adına... Artık alma zamanı geldi demekki... Peki sem sadece şampuan mı kullanıyorsun losyonda mı ... Bide canım saç tipin ve dökülme şeklin nasıldı ... Ben bu sıralar şu demodexe taktım kaşıntı ile dökülme beraber olunca. Çay ağacı yapı sipariş ettim .. Acaba senin şampuanın içine koyabilirmiyim?

miteaya baktımda böcek resmi gibi bişe var:)) bu böcekler saç, kıl fean bunlarla besleniyomus bunca sac dökülmemin sebebi bu böceksee zehirlerim ben bunu:)))))))

Canım aynen .. Çok iğrenç .. Birçok inşanda varmış.. Üstelik en fazlada yağlı ciltlerde. Buda yağlanma be saç dökülmesini bana açıklıyor. Ben sırf bu yüzden bit şampuanı ve gaz yağı kullanmayı düşündüm.. Formda gazysğı saç dökülmesi konusumda yazanlar olmuş!!!! Acaba onlarda bizim gibi miydi????şimdilik çay ağacı yağı alıp kullanacam bakalım sonuçları paylaşırım..

bende hemen cay agacı yağı alacam. sanki benim kasıntılarda böle kafamın icinde bişe yürüyo gibiydi.

kücükken sacıma bit geldimi annem gazyağı sürerdü saclarımaa bekletirdi bir zaman. mitelaya faydasımı olur mu acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…