kızlar cay agacı yapragını kullanıyorum 3 gündür kafamın kasıntısı gercekten yok suan icin:)) masallah diyimde nazar değmesin. kafasında kasıntı olanlar mutlaka kullansın... hergün kafama biraz sürüyorum cünkü mitealar kokusuna gelmezmiş o yüzden
Canım çokkkk sevindim ... Darısı bana... Benimkide bugün gelecek... Yaprak derken yağı kastetdin sanırım...???
ya kızlar benim de saçlarım çok dökülüyor sıçan kuyrugu kadar bişi kaldı. hangi sampuanı deneyiysem olmadı. bioblas kullanıyorum şu sıralar ama onun bi faydasını görmedim. bu işe bi çözüm bulmuş olan arkadaslar varsa cevap verirse süper ötesi olur. bir de minoksil kullanan var mı ne kadar süre kullandı kullanan şimdiki durumlar nasıl???:2:
canım 2 yıldır dökülüyor saclarımda artık acılmalar meydana geldi.savasıyoruz hala dökülmeyle:)) doktora gittinmi hic? ve ne zamandır dökülüor
doktora cok gittim cnm kan tahlılı hormn tahlili hep normal cıktı. biri cınko hapı verdı yolladı biri minoksil dedi yolladı onu da kullanmadım. bende bir cozum arıyorum. bnm ozellıkle 2006 yılından ıtıbaren unıye basladıgımdan ıtıbaren arttı hmm 2010dan itibaren de coştu öbek öbek dokuluyo banyoda. ki bnm saclarım cok cabuk uzardı ve saglıklı uzardı. lisede kalçalarımdaydı saçlarım ve hayatımda hiç boyatmadım saclarımı. şimdi bu dokulmeler yuzunden ıstedigim gibi de uzatamıyorum saclarımı canım cok sıkılıyo. kulaklarım gorunuyo saclarımın arasından
canım sacında cok acılma oldumu pekii . dökülen yerlerden sac cıkıyorumu. bende dökülen yerden sanki saçta çıkmıyor(zaten doktorlarda cok ilgilenmiyor ki direk ya cinko ya demir hapını veriyolar bu kadar
olmadı cnm ya olduysa da cok olmadı yani. çunku toplayınca sacımı sıçan kuyrugu kadar bişi kalıyo
iyi canım benim masalahh diyelim ona sükür de birde acılma olsaa( benim sacım cok acıldı sakak bölgeleri gitti
erkeklerin hani dökülür ya sakakları aynı onun gibi benimkiler tepedende gitti(
sen hiç gittin mi doktora bu durum için peki tahliil falan yapıldı mı
3 kere gittim canımmm ilk 2 si tahlil felan yapmadan ya cinko ya demir hapı veriyolardı 3. sü tahlil yaptı işte demir eksiklği cıktı. bir demir eksiklğininde bu kadar sac dökeceğini sanmıyorum en azından dökülen yine cıkar. bende dökülüyor bir daha cıkmıyor .hap kullanıyorum simdi yine. bir ara yine vardı kullanmıstım.
cnm demir degerin cok düşükse dokulme yapar cok.. bi de dokulme oranı bunyeden bunyeye degişiyor. mesela baskasında da demır eksikligi vardır ama az dokuluyodur senın vcudun daha fazla tepki verip cok dokuluyodur. düzenli olarak kullan ilaçlarını ve en onemlisi de beslenmene cok dikkat et. dengeli beslenmeye calıs ve fast food olabildigince yememeye calıs.mesela bnmki stresten kaynaklı sanırım çünkü üniversiteye basladıgımdan berı cok cogalmıştı sonra iş yasamı falan derken iyice kalmadı saç
canım doktor tahlil yapmadan önce alopesiyede benziyor gibi dedi. heralde ikisini beraber yasıyorum ben
cnm alopesiye nedir
Aa gerçektenmiii ?? Peki kaç tane oldunuzz 15 tane olunca etki gösteriyor cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?