Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bu Derece Saçı Dökülen Eminim Yoktur :((( (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Canım çokkkk sevindim ... Darısı bana... Benimkide bugün gelecek... Yaprak derken yağı kastetdin sanırım...???

Dün şehirdısında oldugum için saclarımı farklı bişampuanla yıkamak zorunda kaldım.. daha tararken dökülmesi arttı(( bugün eve döner dönmez hemen kloranela tekrar yıkadım.. normale indi dökülmesi.. İnanılıcak gibi deill.. Galiba sampuanların içindeki kimyasal maddeler saclarıma iyi gelmio doğal sampuan dısında artık bişey kullanmıcamm

ya kızlar benim de saçlarım çok dökülüyor sıçan kuyrugu kadar bişi kaldı. hangi sampuanı deneyiysem olmadı. bioblas kullanıyorum şu sıralar ama onun bi faydasını görmedim. bu işe bi çözüm bulmuş olan arkadaslar varsa cevap verirse süper ötesi olur. bir de minoksil kullanan var mı ne kadar süre kullandı kullanan şimdiki durumlar nasıl???:2:

canım 2 yıldır dökülüyor saclarımda artık acılmalar meydana geldi.savasıyoruz hala dökülmeyle:)) doktora gittinmi hic? ve ne zamandır dökülüor

canım 2 yıldır dökülüyor saclarımda artık acılmalar meydana geldi.savasıyoruz hala dökülmeyle:)) doktora gittinmi hic? ve ne zamandır dökülüor

doktora cok gittim cnm kan tahlılı hormn tahlili hep normal cıktı. biri cınko hapı verdı yolladı biri minoksil dedi yolladı onu da kullanmadım. bende bir cozum arıyorum. bnm ozellıkle 2006 yılından ıtıbaren unıye basladıgımdan ıtıbaren arttı hmm 2010dan itibaren de coştu öbek öbek dokuluyo banyoda. ki bnm saclarım cok cabuk uzardı ve saglıklı uzardı. lisede kalçalarımdaydı saçlarım ve hayatımda hiç boyatmadım saclarımı. şimdi bu dokulmeler yuzunden ıstedigim gibi de uzatamıyorum saclarımı canım cok sıkılıyo. kulaklarım gorunuyo saclarımın arasından

canım sacında cok acılma oldumu pekii . dökülen yerlerden sac cıkıyorumu. bende dökülen yerden sanki saçta çıkmıyor(zaten doktorlarda cok ilgilenmiyor ki direk ya cinko ya demir hapını veriyolar bu kadar

canım sacında cok acılma oldumu pekii . dökülen yerlerden sac cıkıyorumu. bende dökülen yerden sanki saçta çıkmıyor(zaten doktorlarda cok ilgilenmiyor ki direk ya cinko ya demir hapını veriyolar bu kadar

olmadı cnm ya olduysa da cok olmadı yani. çunku toplayınca sacımı sıçan kuyrugu kadar bişi kalıyo

morLİM cok bozuk( aynaya bakamaz oldum sacım sakak kısımdan acayip acılmıs(( ince tüyler kalmıs onlarda dökülüyor zaten durmadan napacam bilmiyom(((yanlarda gitti tam

olmadı cnm ya olduysa da cok olmadı yani. çunku toplayınca sacımı sıçan kuyrugu kadar bişi kalıyo

iyi canım benim masalahh diyelim ona sükür de birde acılma olsaa( benim sacım cok acıldı sakak bölgeleri gitti
erkeklerin hani dökülür ya sakakları aynı onun gibi benimkiler tepedende gitti(

iyi canım benim masalahh diyelim ona sükür de birde acılma olsaa( benim sacım cok acıldı sakak bölgeleri gitti
erkeklerin hani dökülür ya sakakları aynı onun gibi benimkiler tepedende gitti(

sen hiç gittin mi doktora bu durum için peki tahliil falan yapıldı mı

sen hiç gittin mi doktora bu durum için peki tahliil falan yapıldı mı

3 kere gittim canımmm ilk 2 si tahlil felan yapmadan ya cinko ya demir hapı veriyolardı 3. sü tahlil yaptı işte demir eksiklği cıktı. bir demir eksiklğininde bu kadar sac dökeceğini sanmıyorum en azından dökülen yine cıkar. bende dökülüyor bir daha cıkmıyor .hap kullanıyorum simdi yine. bir ara yine vardı kullanmıstım.

cnm demir degerin cok düşükse dokulme yapar cok.. bi de dokulme oranı bunyeden bunyeye degişiyor. mesela baskasında da demır eksikligi vardır ama az dokuluyodur senın vcudun daha fazla tepki verip cok dokuluyodur. düzenli olarak kullan ilaçlarını ve en onemlisi de beslenmene cok dikkat et. dengeli beslenmeye calıs ve fast food olabildigince yememeye calıs. mesela bnmki stresten kaynaklı sanırım çünkü üniversiteye basladıgımdan berı cok cogalmıştı sonra iş yasamı falan derken iyice kalmadı saç

canım doktor tahlil yapmadan önce alopesiyede benziyor gibi dedi. heralde ikisini beraber yasıyorum ben

Arkadaşlar ben bu dökülmeyi 6 yıldır yaşıyorum saçlarımın orta çizgisi açıldı derim görünüyor saçlarım normal bir insanın sadece önlerindeki kahkul kadar ya vardır yada yoktur. Denemediğim sey yok kalıcı bir çözum alamadm ama sizlere kesin bir önerim var. O da bepanthen ampul. Bunu saçınıza felan sürmeyin faydası yok bunu iğne olarak vurdurun. 3.gunden itibaren dökülmeniz duracak. Lütfen bunu yapın. Sizi cok cok iyi anlıyorum ben dökülmemi ancak bu yontemle durdurmuştum tamamen. Senede 3 kez yaptırın. 15 gün olarak. Sampuanlara haplarapara yatırmayın 6 yıllık deneyımım sözkonusu. Lutfen yapın bunu. Allahım acil şifalar versin hepimize. Hoşçakalın..

İnanırmısınız bende ilk baslarda bepantheni igne olarak vuruldum ama hiiç işe yaramadı(( herkeste aynı etkiyi göstermiyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…