Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bu Derece Saçı Dökülen Eminim Yoktur :((( (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Ben hem sampuanını hemde serumunu kullanıyorum.. saclarım heryerden döküldüler.. ve alın bölgemde hafif acıklık olustu simdi o acılan yerler sac doldu maşallah ...
umarım bida cıkanlar dökülmez.. eylül ayından beri ne kullandıysam fayda etmedi. simdi elimi sacıma atıorm cok nadir bikaç tel geliyo.. zaten blogların linkinide verdim.. bakarsan ordada ne kullandılarsa bayanlar cözüm bulamamıslar.. sana tavsiyem önce sampuanıyla basla.. iyi gelirse serumlarıda alırsın.. eczaneden alma istersen ben 100 tl verdim.. nette 80 tl civarı.. serumu.. sampuanıda nette 25 eczanede 30 civarı.. %100 dogal bi ürün oldugundan yagı karıstırmanın sıkıntı vericegini sanmıorm ama sen bu ürünü satan eczane bul ara ve sor.. danısmadan bişey yapma derim..

Alla şifa versin hepimize...

kıslar yağları güveniilir yerlerden almayı unutmayın. çünkü zeytinyağı susam yağı vs ile seyreltilip yapılıomş

kızlar merhaba inanamıyorum peri o bahsettiğin kaşıntı ve beyaz şeyler benim saçımda da var. Doktor kepeklenmiş deyip ketoral şampuan yazmıştı ama bunun kepekle ilgili olduğunu sanmıyorum. Saç telimi çepecevre saran minik beyaz şeyler yani eğer benim dökülmemin sebebi buysa çaresi neyse onu bulmak istiyorum bütün testler tahliller temiz ve belirtilerimiz aynı çay yağını ben de araştırmak istiyorum

Aynen bende de onlardan var. Sanırım demodexliyiz hepimiz. Hep birlikte çözüm bulacaz inş...

kıslar yağları güveniilir yerlerden almayı unutmayın. çünkü zeytinyağı susam yağı vs ile seyreltilip yapılıomş

Beticim merhaba , ben formda araştırıp ona göre sipariş verdim .. Bakalım yorumlarımı yazacam . Bide şimdi klorane ürünleri almayı düşünüyorum ... Var gücümüzle şifaya koşalım.

Canım çok sordum biliyorum.. Ama bana şampuan ve serumun net adını yazarmısın???

evet canım ya sampuanın tam ismini yazda ben alacam bir eczaneye sorim umarım vardır. bu arada canım ne zamandır kullanıoysun sampuanını

Canım çok sordum biliyorum.. Ama bana şampuan ve serumun net adını yazarmısın???

cnm ne demek faydam dokunursa cooksevinirim... Klorane Kininli Şampuan ve Klorane Quinafort saç serumu.. serumun bayan ve erkek olanı var ona dikkat et.. Bugün 2 tel döküldü sacım mesela.. diplerini arındırıyo sampuan.. ben diplerine aletle baktırmıstım kökleri tıkalı demişti uzman.. ve içine sarımsak attıgım tresan sampuanını kullanma dedi.. onlarda tıkayabiliyormus sac diplerini arındırıcı ürünler kullanmakla baslamak lazımmıs.. umarım sanada faydalı olur tamamen dökülmesi ksilir inş saclarımız saglıklarına kavusurlar...

evet canım ya sampuanın tam ismini yazda ben alacam bir eczaneye sorim umarım vardır. bu arada canım ne zamandır kullanıoysun sampuanını

Bana mı sordunuz bilmiyorum ama üstte yazdıgım mesajda tam adını yazdımm .. her eczanede bulunmayabiliyor.. nette daha ucuz bu arada.. sampuanı ve serumu 1 haftadır kullanıyorum.. daha ilk kullanısta saclarım canlandı resmen.. bu ürünü netten arastırısanız zaten %100 dogal oldugunu görüceksiniz.. güzel haberlerinizi bekliyorum...

evet canım sana sordum:)) cok tesekkürler canımm

canım hem şampuan hem serum sipariş ettim. inşallah şifa olur
öptümmm

kızlar cay agacı yapragını kullanıyorum 3 gündür kafamın kasıntısı gercekten yok suan icin:)) masallah diyimde nazar değmesin. kafasında kasıntı olanlar mutlaka kullansın... hergün kafama biraz sürüyorum cünkü mitealar kokusuna gelmezmiş o yüzden

peki dökülmende azalma oldumu edacım.. ? saclarınn kasıntısının gecmesine sevindimm

peki dökülmende azalma oldumu edacım.. ? saclarınn kasıntısının gecmesine sevindimm

canım dökülmesi yine aynı:)bugün sacıma bepanthen karısımını uygularken döküldü yine bir ton ama kasıntı gectiğine cok sevidimm düzelecek inss hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…