Bir şey daha eklemek istiyorum, Gecen hafta izin alıp ankraya gittim ve bir doktorla görüştüm estetisyen, prp + mezoterai önerdi ben ektirmek için gitmiştim oysa, şimdi seanslara başlayacağim, aman aman birşey bekleme dedi sadece var olan güçlenecek dedi, umutla bekliyorum.
içinde saç için gerekli olan tum vıtamınler en yuksek dojazıyla var. Yani reklam felan sanılmasın asla öle bi nıyetım yok bende 6 yıldır bu problemi yaşayan çözüm arayan normal bir üyeyim :) priorın, pantogar, forcapil, xpecia shen min vs. hepsini tek tek cok kez araştırdım ama en donanımlı lifetime harecare geldi bana adı değişmiş sanırım lifetime haremax olmuş. eger tablet kullanırsan bence onu al ama yınede sen bilirsin canm.[/FONT]
b vitaminlerimi mevcut peki içerisinde biotin vs.. formlarda da bahsetmşler vitaminlerden kötü yorumlardan sonra alıcaktım vazgeçtim almayı düşünebilirm tekrardan
içinde saç için gerekli olan tum vıtamınler en yuksek dojazıyla var. Yani reklam felan sanılmasın asla öle bi nıyetım yok bende 6 yıldır bu problemi yaşayan çözüm arayan normal bir üyeyim :) priorın, pantogar, forcapil, xpecia shen min vs. hepsini tek tek cok kez araştırdım ama en donanımlı lifetime harecare geldi bana adı değişmiş sanırım lifetime haremax olmuş. eger tablet kullanırsan bence onu al ama yınede sen bilirsin canm.
içinde saç için gerekli olan tum vıtamınler en yuksek dojazıyla var. Yani reklam felan sanılmasın asla öle bi nıyetım yok bende 6 yıldır bu problemi yaşayan çözüm arayan normal bir üyeyim :) priorın, pantogar, forcapil, xpecia shen min vs. hepsini tek tek cok kez araştırdım ama en donanımlı lifetime harecare geldi bana adı değişmiş sanırım lifetime haremax olmuş. eger tablet kullanırsan bence onu al ama yınede sen bilirsin canm.
Merhaba,Sa Dklmesi diye bir site buldum.Burada saç dökülmesi nedenlerini ve tedavisini bilimsel olarak anlatıyorlar.Bu siteye bakmanı tavsiye ederim.Herhangi bir ürün satılmıyor. Kullanabileceğin farklı secenekler hakkında fikrin olur.Erkekler saç dökülmesi konusunda bizden daha bilgili.Onları forum siteleri bir bak.Farklı ürünler kullanıyorlar.Kremler falan.Bende Azeldem krem kullanmaya başladım.Fakat daha yeni.Etkisi hakkında birşey söylemeyeceğim.Minoxidilin etkisini attırdığı söyleniyor.Ayrıca bu hormonlarla ilgili bir durum sanırı.Östürojen seviyesini arttırıcı gıdalara yönelik beslenmeye çalışıyorum.Yeşil çay,arı poleni,adacayı,maydanoz,soya(süt şeklinde markette var.ben de alacağım),mercimek,bezelye,keten tohumu.Bunları düzenli tüket.Her gün 1 yemek kaşığı polen,1'er finçan adaçayı ve yeşilçay içiyorum,bir demet maydonuz tüketiyorum.Soya ve keten tohumuna da alıp başlıyacağım.Soya zaten pekçok saç ilacının içinde var.Fakat yemeğini hiç tüketemiyorum.Bana göre tadı çok kötü.Onun için sütünü deneyeceğim.Günde 200 ml.bir paket içmeyi düşünüyorum.İşallah tadı da iyidir.Ama bunlar kısa vade de etkili olmaz,uzun süre devam etmek lazım.Bu gıdalar oldukca da sağlıklı.Hayat tarzın haline getireceğim.Umutsuz olma,herşeyin bir çaresi bulunur.
ben xpecia kullandm herhangi bir yararını görmedm ondan daha donanımlı vitamınler var. Sayet vitamin iyi geliyorsa multivitamin hapı da işini görür bence. Hem dıgerlerınden daha uygun hemde içerisinde daha fazla mıktarda vıtamın barındırıyor.Perfectıl ve xpecıa arasında cok kararsızım .
Saw ve bıotınlı ıceren hangı sampuan olarak hangısını alsak kı
ben xpecia kullandm herhangi bir yararını görmedm ondan daha donanımlı vitamınler var. Sayet vitamin iyi geliyorsa multivitamin hapı da işini görür bence. Hem dıgerlerınden daha uygun hemde içerisinde daha fazla mıktarda vıtamın barındırıyor.
bana önerebileceğin denediğin biotin markası varmı canım xpecia faydası olmadığını söylemişsin. Başka hangi marka olabilir sence??
Saç dökülmesi için vitamin complexi olarak Lifetime harecare isimli tableti önerebilirim kullanmamama ragmen içinde saç için gerekli en yuksek dozajlı vitaminler var mesela tek bir tablette 1 mg biotin var gunde 2 tane içiliyor bu da 2 mg biotine tekabül ediyor .Saç dökülmesinde ve saç çıkışında etkisi olabilcegını düşünüyorum bu hapın.
Sadece biotin olarak istıyorsanız solgar markalı biotini önerebilirim. Butun eczanelerde satılıyor 20 tl. Ama sonuç alabılmek için en az 3-6 ay kullanmak gerekır.
ben evde sarmısaklı şampuan yaptımama hala cok feana dökülüyor saclarımbanyodan sonra bir tasa yarım fincan sirke koyun saçınıza dökün durulamayın dökülme duruyor yeni saç çıkıyor. koku rahatsız edebilir ama kuruyunca geçiyor sirke kokusu. ben 1 kez yaptım henüz ve dökülmem durdu.
banyodan sonra bir tasa yarım fincan sirke koyun saçınıza dökün durulamayın dökülme duruyor yeni saç çıkıyor. koku rahatsız edebilir ama kuruyunca geçiyor sirke kokusu. ben 1 kez yaptım henüz ve dökülmem durdu.
ben evde sarmısaklı şampuan yaptımama hala cok feana dökülüyor saclarımsirkeli suyu basıl yapıcaz daha acık anlata bilirmisiniz
sac kermi kullanmadan saclarım asla aranmıyor krem kullanıyorum cok dökülüyor:)
nasıl yani sirke döktüğümüz saçı yıkamayacakmıyız?
içeriğine baktığımda baya etkili oldugunu düşündüğim bir tablet. Seninde araştırmanda fayda var canm kolay gelsinn :)teşekkür ederim canım hangisi daha tesirli ise onu alayım lifetime harecare ise onu alayım.
Saç dökülmesinin bir çok sebebi var ama temel sebeplerde biri iç beslenmedir. Sana saç döküşmesi konusunda yardımcı olabiceğimi düşünüyorum bende saç fökülmesi sorunu yaşadım hatta kanser oldum sandım o saçlar dolu dolu elime geldikçe ama toparladım. sana yardımcı olabileğimi düşünüyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?