Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bu Derece Saçı Dökülen Eminim Yoktur :((( (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ben de bugün gittim doktora..mezoterapi ya da prp önerdi..mezoterapi 5 seans dedi..seansı 100tl..prp bi kere yapılıomuş 500 tl..bana da var olanı korur kayıpları geciktirir dedi..tahlillerimde hiç bi eksik yok..ailede var mı halalrımda var..genetik dedi..ben de seboraik dermatit (egzama) var..yağlı bakımları sordum saça iyi gelir ama sende zaten yağlı saç var tavsiye etmem dedi..benim kaşım kirpiğim de dökülüo..napcam bilmiyorum..bu vitamin takviyeleri içinde kullandığın sürede etkilidir..bırakırsan eskiye döner dedi..

bi de dermaroller sordum..orda da da yapılıyomuş..haftada 2 kez yap..iyi gelir dedi..hiç kendin yapma uzman yapsın fln demedi..inş tez zamanda bol saçlara kavuşuruz kızlar.Allah şifamızı versin..

[/FONT]

b vitaminlerimi mevcut peki içerisinde biotin vs.. formlarda da bahsetmşler vitaminlerden kötü yorumlardan sonra alıcaktım vazgeçtim almayı düşünebilirm tekrardan
içinde saç için gerekli olan tum vıtamınler en yuksek dojazıyla var. Yani reklam felan sanılmasın asla öle bi nıyetım yok bende 6 yıldır bu problemi yaşayan çözüm arayan normal bir üyeyim :) priorın, pantogar, forcapil, xpecia shen min vs. hepsini tek tek cok kez araştırdım ama en donanımlı lifetime harecare geldi bana adı değişmiş sanırım lifetime haremax olmuş. eger tablet kullanırsan bence onu al ama yınede sen bilirsin canm.

yok neden reklam sanılsın ki amaç burda birbirimize yardımcı olmak teşekkr eerim tavsiyelerin yardımcı olma çaban için :)

Perfectıl ve xpecıa arasında cok kararsızım .

Saw ve bıotınlı ıceren hangı sampuan olarak hangısını alsak kı

canım karanfil kürünü uyguladın mı? ve maya, hem içerden hem dışardan alarak deneyeblrsin. teker teker dene bunları. eğer olmazsa saçlarını kazıtmayı düşnmüşsün. kesinlikle yeni ayda kazıt. dolunayda veya eski ayda kazıtırsan fayda etmez. bu aya göre epilasyon ve saç kesim tarihlerini araştır mesela 7 ağustos kesim için uygunmuş ben kestirebilirsem kestircem o tarihte. kırıklar da döker çünkü. en azından 1 cm kes kendin 7 ağustosta.

kızlar ıkı hapıda aldım cevap gelmeyince .

saw palmetto lu şampuanlardan hangisini alsam ki yardım

Çok yararlı bilgiler vermişsin .Allah yardımcımız olsun hepimizin .

Bu soya tohumunu nerden alabiliriz acaba .*

Perfectıl ve xpecıa arasında cok kararsızım .

Saw ve bıotınlı ıceren hangı sampuan olarak hangısını alsak kı
ben xpecia kullandm herhangi bir yararını görmedm ondan daha donanımlı vitamınler var. Sayet vitamin iyi geliyorsa multivitamin hapı da işini görür bence. Hem dıgerlerınden daha uygun hemde içerisinde daha fazla mıktarda vıtamın barındırıyor.

bana önerebileceğin denediğin biotin markası varmı canım xpecia faydası olmadığını söylemişsin. Başka hangi marka olabilir sence??

bana önerebileceğin denediğin biotin markası varmı canım xpecia faydası olmadığını söylemişsin. Başka hangi marka olabilir sence??

Saç dökülmesi için vitamin complexi olarak Lifetime harecare isimli tableti önerebilirim kullanmamama ragmen içinde saç için gerekli en yuksek dozajlı vitaminler var mesela tek bir tablette 1 mg biotin var gunde 2 tane içiliyor bu da 2 mg biotine tekabül ediyor .Saç dökülmesinde ve saç çıkışında etkisi olabilcegını düşünüyorum bu hapın.
Sadece biotin olarak istıyorsanız solgar markalı biotini önerebilirim. Butun eczanelerde satılıyor 20 tl. Ama sonuç alabılmek için en az 3-6 ay kullanmak gerekır.

banyodan sonra bir tasa yarım fincan sirke koyun saçınıza dökün durulamayın dökülme duruyor yeni saç çıkıyor. koku rahatsız edebilir ama kuruyunca geçiyor sirke kokusu. ben 1 kez yaptım henüz ve dökülmem durdu.

teşekkür ederim canım hangisi daha tesirli ise onu alayım lifetime harecare ise onu alayım.

ben evde sarmısaklı şampuan yaptımama hala cok feana dökülüyor saclarım sirkeli suyu basıl yapıcaz daha acık anlata bilirmisiniz
sac kermi kullanmadan saclarım asla aranmıyor krem kullanıyorum cok dökülüyor:)

nasıl yani sirke döktüğümüz saçı yıkamayacakmıyız?

bir tasa yarım fincan sirke ve geri kalanı su olacak şekilde koyucaz. banyomuz bittikten sonra hazırladığımız bu suyu kafamıza dökücez durulamadan çıkıcaz.

nasıl yani sirke döktüğümüz saçı yıkamayacakmıyız?

hayır yıkamıyoruz

sarımsak yağı da dökülmeye iyi geliyormuş ben kaş için aldım da baya etkili ama biraz kötü kokuyor.

Sarımsaklı herşey çok iyi geliyor diye biliyorum canım. Bir de bi aralar sığır iliği ve turplu su formülleri üzerinde çok araştırma yapıp düşünmüştüm, denemedim ama araştır istersen. Bir de çok önemli bir nokta var ( tecrübe ile sabit ) saçım dökülüyor, kötü oldu diye kafana takma, amaan kökü bende çıkar de, cidden bak bu psikoloji çok etkiliyor. Psikolojik olarak rahatlat kendini, bunu da araştır bi bak, eski güzel saçlarına kavuşursun inşallah tatlım

bana da yardimci olabilir misin?? lutfeeen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…