Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bu Derece Saçı Dökülen Eminim Yoktur :((( (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

2 doktora gittim biri mezoterapi yapti ise yaramadi digeri tahlillere bakti iyi tahliller genetik dedi oysa insanin kafa arkasindaki saclari gucludur dokulen beylerinde arka tarafinda bile sac vardir enseye yakin olan yerde benim oradaki sac bile az bir anormallik var da doktor doktor nasil geziyim canim ailem mezoterapi ise yaramayinca bu konuda bana yardim etmiyorlar artik kisaca bu meseleyi onemsiz buluyorlar doktor dediginde hep masraf zaten hangisi iyi onuda bilmiyorum

aynen benmde ensemde açıklıklar var seni o kadar iyi anlıyorumki benmde ailem anlamıyor beni çok basit bir meseleymiş gibi görüyorlar ve benim kendi kendme sorun yapıp büyüttüğümü düşünüyorlar. Ben senin içinde yöntemler araştıracağım resmini gördüm üzüldm açıkcası. hemen bir çare bulmamz lazm. Başaracagız Allahın izniyle.

Canim dusunmen yeter iyi ki varsiniz dertlesmek iyi geliyor gercekten , umarim gec olmadan bir care buluruz .

kızlar hepimzin bu durumuna öle üzülüyorumki dün urfaya gittim ziyaretlere hepiniz icin tek tek dualrımı ettim bu durumdan kurtulmamız icin. gezide bir arkadasla konustum onunda sacları cok dökülmüs bir zamanlar kel kaldım dedi sacına her hafta kına yakmıs 1 kere 1 saat kadar sacında tutuyormus. suan sacları masallah hepsi geri cıkmıs. carem bu oldu dedi.oda ne doktorlar ne bitkisel kürler uygulamıs hic biri fayda etmemiş. onada suan bir doktorun yanında calısıyor doktor demiş. kına mantar felan varsa hepsini öldrürmüs ve sacı cok besleyici etkisi oldugunu hepimiz biliyoruz. benimde suan sacım kınalı ama her hafta sürmyordum 5_6 ayda bir sürüyordum. simdi elimden gelirse bu yöntemi deniyecem sizinde bilginiz olsun. ins bu durumdan en kısa bir sürede kurtuluruz hepimiz.

kızlar gerçekten kına saçı çok iyi besliyor..birde sarımsak sürün derim..oda saçı besliyor..çok geçmiş olsun..

çamterebentin kullandım pek fayda etmedi dökülmeye sarımsak yağını kullandım saçımdan kokusu çıkmadı günlerce . kesin çözümünz varmı kızlar başka saç için ( insanın etrafındaki insanlarda çok önemli arkadaşım saçın seyrelmiş iyice dedi bana bunu takıntı haline getirtti iyice psikolojimi alt üst etti kendi gür saçlı insan görmeye alışmış heralde beni eleştiriyo aklınca. hala kızgınım ona.

Arkadas denmez ona egosunu tatmin eden biri denilir . Kendisinin eksigi cok ki insanlari ezerek ustun olmaya calisiyor .

doktora gidip tahlil yaptırdnmı peki ? Saçına maya maskesi uygulayabilirsin kendince. Gerçi doktora gidince doktor da çözüm bulmuyor ama işte. Bi umutla gidiyoruz. Isırgan çayı biraz iyi geliyor onun dısında arı sütü ve arı poleninin de saç dökülmesine iyi geldiği ve durdurdugu da söyleniyor.

doktora gitmiştim dıştan dedi stres vs. kan değerleri normalmiş canım, maskelerden umut edıyoruz parlaklıktan başka bir işe yaradığıda yok onların

hormonlarına da baktımı doktor. Aşırı dökülmen yoksa ve kısa surelıkse belki de mevsimseldir ?

her mevsim dökülüyor maalesef saçlarım seyrek zaten dökülen saç tellerini gördükçe sinirim bozuluyor banyodan snra banyodayken dökülme çok oluyo gün içinde de oraya buraya yastığa dökülüyor. hormanlara bakmadı doktor sadece kan testi

mevsimsel saç dökülmesi çok olur zaten o aralarda kızlar saç bakım reklamları çok çıkar :)

Konuyu açtığımda koyduğum resimlerde ki hali çok iyiymiş şimdiki hali feci
Eki Görüntüle 720154

İmgecim benim de saçlarım bu foto daki gibi, aslında saç fiberi kullanabilirsin diye düşünüyorum ama.

Ben su an peruk kullanıyorum, sırf kendi psikolojimi düzeltmek için önden ve yanlardan da kendi var olan saçımı çıkarıyorum, tepelik gibi kullanıyorum. topladığımda belli olmuyor ama belki çıt çıt tarzı bir takviye de kullanabilirsin, çünkü önce moral bunu sakın unutma, Allah hepimizin bu derdinin çaresini versin inşallah tepemizden yeni kalın saçlar çıksın inşallah inanın her namazda dua ediyorum.

Bir şey daha eklemek istiyorum, Gecen hafta izin alıp ankraya gittim ve bir doktorla görüştüm estetisyen, prp + mezoterai önerdi ben ektirmek için gitmiştim oysa, şimdi seanslara başlayacağim, aman aman birşey bekleme dedi sadece var olan güçlenecek dedi, umutla bekliyorum.

testlerin temız cıktıysa içeriği güçlü olan bir vitamin takvıyesı yapabılırsın. Mesela Lifetime harecare saç için en guclu vıtamınlerden birisi hatta onun kdr güçlü bir içeriğe sahıp vıtamın bulamadm. 1 aya yakın araştırmştım. Yada iyi bir eczacıdan yardım alabılırsın.

[/FONT]

b vitaminlerimi mevcut peki içerisinde biotin vs.. formlarda da bahsetmşler vitaminlerden kötü yorumlardan sonra alıcaktım vazgeçtim almayı düşünebilirm tekrardan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…