Bu dert değil ama, içimizi dökelim istedim..

kızlarr hepimizinn çektikleri aynıı okuduğum kadarıyla.aynı fabrika çıkışı bu erkekler valla..biri birinden farklı değil.ayrıntısız,düz insanlar.uyuşuklar bide unutmamak lazım=)

Merhaba.
Ben de sevdim bu topiği.
9 aylık evliyiz bizde.
Topikle ilgili bir anım...
Bizim birlikteliğimiz çok hızlı ilerlemişti. Komik ama nişandan sonra evlilik teklifi almıştım. o dönemler ben Beşiktaş taraftarı, eşim ise Fenerbahçe Taraftarı.. (şu an "amaann canım o mutlu olacaksa Fenerbahçeli oluveriririm, taraftarlık da neymiş ki" diyip Fenerbahçe taraftarı oldum)
Nişanlım üzerine Beşiktaşın o dönem yeni çıkan kırmızı formasını giyip sırtına da "Benimle Evlenir Misin" yazdırıp Beşiktaş meydanda montunu çıkarmış ve önümde diz çökmüştü... "Ay canımmm"

Ayrıcaaaa... Son model bir televizyon var evimizde. malesef... son model en akıllısından (!) birer cep telefonu var elimizde.. malesef...
keşke bunlar bu kadar işlevli olmasaydı.. yetmiyor gibi sınırsız :) internet bağlattık... ne yaptıysak kendi kendimize yaptık. bir akşam yemek yapar bir akşam o çalıştığı için yapmam. ve temizlik, ütü, bulaşık, çamaşır vs işler... Allah razı olsn evde geçen zamanı benden çok olduğu için arada bir tüüüümm işleri yapar. yemek de dahil ! akşam bir ohh çekerim.
ama işte gel gör ki yemekten sonra ya tv de ya nette ya da telefonda... :/ evet başlarda çok rahatsızdım. ama şimdi aştım bu durumu. o benden başka bir şeyle ilgilendiğinde ben ya günlük yazarım, ya kitap okurum. umursamama taktiği gerçekten çok rahatlattı beni çokk..

Ve ben de bugün "yazık" dedim. yüzüne karşı ağlaya ağlaya senin için döktüğüm gözyaşlarına yazık, Allah sana bunların hesabını soracak dedim. yine aynı şey nefret ediyorummm eli yüzüğüne gitti. yazık olmasın o zaman ikimize de dedi daha genciz sonunda dedi. yapma dedim. defalarca aynı görüntüyü görmekten sıkıldım. ama galiba bendeki sabır da bitecek ve hep yalvaran yapma diyen ben gidip yerine hadi boşanıyoruz diyen bir ben gelecek
olmasın yaaa demek istemiyorum...

bende mi senin gibi yapsam ne :44:

ayy yok şekerim ya ağlasanda anlamıyorlar bunlar gözyaşlarına yazık

Selam. aynı sorunları yaşıyoruz. yaşın kaç bilmiyorum ama sana benden bi taktik aynı telefondan sen de al. ya da varsa eğer sen de bir oyun indir. online oynanan. evet bunca iş arasında oyuna vakit mi ayırıcam diyeceksin ama muhakkak akşamları boş vaktin oluyordur. ayrıca arada bir umursamaz davran. ev işlerinde özellikle de... ben mesela dağınıklığı sevmem ama bırak da o da rahatsız olsun arada. toplamaya el atsın. atmıyor mu sana laf mı ediyor "canım biraz yardımcı olsan" diye laf at ve lütfen umursama onuuu evet sevgililerimizi çok seviyoruz ama olmuyor işte gösterdiğin ilginin karşılığını vermiyorlar. ben artık uzaktan seviyorum, gözlerimle :)

ben veli değilim ama bende sabırlıyım
erkekler hemen bitsin diyorlar bunu çok kolay söylüyorlar
sanırım bende de artık sabır bitti
ayrılık mesajımı bile hazırladım
bugün son kez şans vereceğim
akşama bi konuşalım bakalım hali tavrı nasıl

Ya sevgiliyken ayrılma olayını anlıyorum. kolay geliyor. ama evliyiz. birbirimize olan saygıyı sevgiyi geçtim arada aileler var. nasıl alıyor bu sorumluluğu. babası bir bilse şu söylediklerini çeker vururrr onu yaa

ahh ahhh hangi birini anlatayım ki uzaktan sevmek en iyisi .. bende düşünmüyor değilim bu taktiği bende diyorum bende istiyorum aynı tlden dio alcam dio ama ne zamn kmblr zaten şuan maddi durumumuz müsait değil buna ama bende oyalancak bişiler bulcam bazen bende aldrmycam inş.. bu akşamdaon sonra ama bu akşam annesigil geliyor yemeğe

yaşım 28 :) bende yapcam bu dediklerini inş.. yoksa inan çeklmiyor ya deliriyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…