• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu dert dusman basina

Baban ognenirse kaldiramaz diyorsun
ama o adam sen evlendikten sonra sana birsey yapsa ki yapacak zaten simdiden rengini belli etmis

Böyle olursa canim baban daha mi mutlu olacak

Durumu ailenle paylas kendine yazik etme

Konu sahibi karakolda gobek atiyormus canim yazamaz o simdi.

Yaşın küçük yapmışsın bir hatta.Ama onunla evlenmek ,en büyük hata daha.Mucadele et, ailene söyle istemediğini.

merhaba kizlar
benim sorunum cok buyuk
oyke bir dert ki bazen yasamaktan vazgecesim geliyor
surekli uyuma istegoi icindeyim
arkadaslarim beni surekli bu yuzden yargiliyorlar ben de buraya yazayim dedim
belki siz de yargilayacaksiniz ama en azindan bir akla ihtiyacim var

19 yasindayim.uni 2.siniftayim.okulum 2 yillik
gecen sene bir cocukla tanistim.benden bir yas buyuk
arkadas cevresinde tanistik ve 11 aydir cikiyoruz
o gecen sene mezun oldu.okudugumuz sehirde eve cikti.
iliskimizin 5.ayinda utanarak yaziyorum benden baska kimseye dokunamadigini soyledi.
bir gun beni evine cagirdi bana sahip olmaya calisti ama ben ona karsi koydum ve bi sekilde kurtuldum.
belki de hatayi orda yaptim.o gun onu hayatimdan cikarmaliydim
ama onu cok seviyordum.o benim ilk ciddi iliskimdi
ondan vazgecemedim.o da surekli benden baska kimseye dokunamadigini soylemeye devam etti
aradan fazla sure gecmedi.arkadasimizin evindeydik ve yine beni zorladi ve bana sahip oldu

cok utanarak yaziyorum bunlari ama karsi koyamadim
bekaretimi kaybettim.gunlerce agladim kendime yediremedim.bana cok kotu seyler soyledi

ve gercek yuzunu gormeye basladim beni dovdu.en kucuk kavgamizda aileme birlikte oldugumuzu soylemekle tehdit ediyordu.ben artik onun sozunden cikamiyordum
evinin temizligini yemegini ve diger bilirsiniz seyleri yapmaya zorluyordu.
genc biri degilmisim sanki universiteli degilmisim gibiydim
bazen yumruklar atiyordu

bi gun annemle telefonda konustu
annem anladi her seyi
ailem cok tutucudur ama annem babama yansitmadi.hemen evlendirmeye karar verdiler.bu yaz nisanim var.diger yaz ise dugunum var
ama ben bu adamla yasayamam.daha yasim cok kucuk.
evlenmeyi ben de cok istiyordum ama bu sekilde degil
bi akil verin ne yapmaliyim

Annen madem herşeyi öğrenmiş bu çocuğun sapık olduğunu sana şiddet uyguladığını annene anlatmalısın diye
düşünüyorum ...
Seni hala darp ediyor mu ?

iste kadinlar kulubuuu
bir derdimi paylastigim bu gecede
tecavuz iddiasiyla emniyete basvuran(!) cok sevgili bogurtlenkusuna ve arkadaslarina tesekkuru borc bilirim
ip adresimi vermisler.su an sevgilim merkezde cok magduruz.cokkkkkkk
yinemi sen. bu sseferde başka konu.başka bir kişilik. bıkmadıın milleti kandırmaya.. yönetime bildiriyorum. ayıp artık ya.

erkek arkadaşının evinde ne işin var be kızım.
yapmışsın bi hata ama bu adamdan kurtulmaya çalış evlenme.

Allah yardimcin olsun canim.Annene anlat durumunu bence hic durma.Ayrica ne guzel okuyorsun iste,okulun bittiginde kimseye muhtac olmayacaksin en azindan.okulun bitene kadar direnmeye calis ailene.insallah kurtulursun ne diyeyim...

daha önce bir konu vardı. kocasından dertli. şiddet gören bir kadın. böğürtlenk. ve bir arkadaş ona yardım amacıyls polise bildirdiler.

Son düzenleme:
yaparız öyle şeyler :/
Türk polisi, ışık hızıyla çalışarak ciddi anlamda hepimizi gururlandırmaya devam ediyor.
O değil de daha ışık hızına çıkılmadıydı di mi.
şimdi konu 4 buçukta açıldı. siz polise şikayet ettiniz. 5 buçukta polis kapıya geldi.
sevgiliyi hapse attı.
bu mümkün değil.

Son düzenleme:
Aileniz bu kadar tutucuyken erkek arkadaşınız annenizle nasıl telefonda
konuştu o kısmı çözemedim bende.yani hem tutucular hemde erkek arkadaş
olayına karşı değiller öyle mi o_Osonrada anlayıp sizi evlendirmeye karar verdiler :KK64:

Back
X