bende şunu anlamiyorum milletin öksürüp.acile gelmesini bel ağrısına baş ağrısına acile gelmesini adı üstünde orası acil.sizin.aciliyetniz nedir akşama kadar o doktor kaç hastauyla ugrasiyor siz biliyormusunuz.reçete konsunda da emin olamadım
Reçetede yanlışlık olmuş olabilir bu durumda eczacılar doktorun yanına gidip yada telefon açıp düzeltiliyorlar,konu sahibinin eczanesi pek önemsememiş.bende şunu anlamiyorum milletin öksürüp.acile gelmesini bel ağrısına baş ağrısına acile gelmesini adı üstünde orası acil.sizin.aciliyetniz nedir akşama kadar o doktor kaç hastauyla ugrasiyor siz biliyormusunuz.reçete konsunda da emin olamadım
Reçeteyi bugün mü aldınız 3 iş günü geçerli diye biliyorum ben,yanlışlık düzeltilir yine yani.Bakamam deseydi. O zaman lafım olmazdı.
Reçete konusunun neyinden emin olamadığınızı anlamadım ama
ama herkes bir işim var diyip polikliniğe gitmese orası da dolup taşar. duyarlılık gösteren insanlar sayesinde öyle. bilinçli bir şehir demek ki izmir. orada 3 ya da 5 kişi acil olmadığı halde acile gidiyordur ve tolere edilebiliyordur. ama ben kendim bizzat çalışırken günde rahat 50 hasta geliyordu. ve bu kadar hasta acilin asıl manasını kaybetmesine sebep oluyor.ayrıca kolu kopmuş adam gelene kadar o doktoru acil dışında yormak mantıklı bir şey değil. kendisi acil alanında uzmanlık yapıyor. bir kalp damar cerrahına nöroloji için gidiyor muyuz bunun gibi düşünelim.2 hafta hastanelerdeydik babamın ameliyatı sebebiyle.Gitmem gerekti.Acil aman amanda dolup taşmıyordu yani.İzmirin büyük hastanelerinden biri burası bu arada.Doktor yanıma kupasından çayını yudumlaya yudumlaya geldi muayeneye.Kolu kopmuş bir adam gelse tabiki benden önce mudehale etsinler ama nedir bu acili meşgul ettin tepkisi herkeste anlamadım.
Reçeteyi bugün mü aldınız 3 iş günü geçerli diye biliyorum ben,yanlışlık düzeltilir yine yani.
Paranı geri alabilirsin bence aldığın eczaneye git yanlışı düzeltirebilirler.Bugün aldım ama ilacın doğrusunu da aldım. Düzeltilse de bir anlamı olur mu ki artık?
Paranı geri alabilirsin bence aldığın eczaneye git yanlışı düzeltirebilirler.
doktor muayene edemem demez ama toplum olark ta biraz bilinçli olmak Lazm kadn karın ağrısından dolayı geliyor acile müsaadeye alınıyor hemşireler başında bir buscopan la düzelecek belki diğer tarafta başka bir hasta trafik kazası ile geliyor doktor ona müdahale edecekken hasta yakını doktora çıkıyşıor yani doktor ne yapsin bunlar gün içinde.sürekli oluyor ve reçete de ben eczacıyi haksız buluyorm
Öksürük,muayene ve ilaçla hemen geçecek acil bir durum olmadığı için,doğru olan p.tesi gününü bekleyip polikliliğe başvurmanızdı.
Canım bence şikayet et, etmeye etmeye böyle bir hal alıyolar, geçenlerde benimde başıma geldi hemde özel olarak gittğim doktor yaptı bunu, şikayet ettim bakalım bir kaç gün sonra kontrolüm var bir şeyler değişmiş miBugün acile gittim.
Giderken demir hapımı da götürdüm. (çünkü doktorum hapı verirken boğazını tahriş edebilir demişti)
Doktor bu hap boğazını tahriş edebilir demişti, o yüzden böyle öksürüyor olabilir miyim dedim, hapa bakmadı bile, "ne diyorsun ya boğazı niye tahriş etsin" dedi bana.
Orda bi gıcık oldum. Ama şikayet etmek istememin sebebi bu değil.
Surat beş karış, öfleye pöfleye ilaç yazdı bana.
Acil olduğu için e-reçete de yok, eski usül reçete var.
Eczaneye gittim, doktor bana hap yazmış. Ama eczacı böyle bir hap yok, şurup var dedi.
Doktor ilacı yanlış yazdığı içinde reçete geçersiz sayıldı. Ücretini ödedim.
Doktorun o ters tavırlarını görmeseydim şikayet etmezdim belki
Ama daha bakmadan ilacın boğazımı tahriş etmeyeceğini bilecek kadar ilaçlar hakkında bilgili! bir doktorun yazdığı ilacın olup olmadığını bilmiyor olmasını kabul edemem.
Şikayet etsem bir işe yarar mı ki?
İkinizde de suç var,sen anasağlığına gitmeliydin o da büyük ihtimalle hızlı yazayım diye yanlış yazdı.
Aile hekimi.Ben anlamadım, sağlık kuruluşlarıyla ilgili pek bilgim yok daha doğrusu.
Anasağlığı derken ?
Bu arada çok ciddi bir olay olmadığı sürece şikayette bulunul,amalı bence göz göre göre insanların ekmeğiyle oynanmamalı.reçeteni doktora geri götur pazartesi ya da aile hekimine git anlayışlı bir hekimin varsa ilacınpazartesi yazdırmış gibi gösterir.
Böyle şeyler için acili meşgul etmemek gerekir dediğiniz için durumumu anlattım sadece.
Yani demek istedim ki, ben önemli görmüşüm ki gitmişim, doktorda ona göre davranmalıydı. Doktorun davranışının haklı yanı yok demek istedim.
Size karşı bir tepki de yoktu ki zaten yorumumda.
Bu arada çok ciddi bir olay olmadığı sürece şikayette bulunul,amalı bence göz göre göre insanların ekmeğiyle oynanmamalı.reçeteni doktora geri götur pazartesi ya da aile hekimine git anlayışlı bir hekimin varsa ilacınpazartesi yazdırmış gibi gösterir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?