Bu Doktoru Şikayet Etsem Ne Olur ?

Bakamam deseydi. O zaman lafım olmazdı.
Reçete konusunun neyinden emin olamadığınızı anlamadım ama

Oncelikle konu sayesinde acile gidecek hasta tanımını öğrendim çok samimi söylüyorum. Ben acili cocukken falan kullandım en son sanırım belki o nedenle bilmiyorum amaaaa forumdaki Dr arkadaşları tenzih ederim acilin tanımını bilmeyen Dr lar mevcutken bizim bilmememiz çok normal. Başıma geldi çünkü. Evime taşınali 1 hafta oldu olmadı hasta oldum aile hekimliğine gittim tabi haliyle aile hekimim taşındığım ilde. Durumu izah ettim il dışından yeni geldim hastayım dokuluyorum muayene olacağım Dr ben bakamam acile git dedi. E bir Dr bunu diyorsa sağlık sektorunde olmayan vatandaş bilmez tabi ki

Reçetede yanlışlık olmuş olabilir bu durumda eczacılar doktorun yanına gidip yada telefon açıp düzeltiliyorlar,konu sahibinin eczanesi pek önemsememiş.

Bakamam deseydi. O zaman lafım olmazdı.
Reçete konusunun neyinden emin olamadığınızı anlamadım ama
Reçeteyi bugün mü aldınız 3 iş günü geçerli diye biliyorum ben,yanlışlık düzeltilir yine yani.

ama herkes bir işim var diyip polikliniğe gitmese orası da dolup taşar. duyarlılık gösteren insanlar sayesinde öyle. bilinçli bir şehir demek ki izmir. orada 3 ya da 5 kişi acil olmadığı halde acile gidiyordur ve tolere edilebiliyordur. ama ben kendim bizzat çalışırken günde rahat 50 hasta geliyordu. ve bu kadar hasta acilin asıl manasını kaybetmesine sebep oluyor.ayrıca kolu kopmuş adam gelene kadar o doktoru acil dışında yormak mantıklı bir şey değil. kendisi acil alanında uzmanlık yapıyor. bir kalp damar cerrahına nöroloji için gidiyor muyuz bunun gibi düşünelim.

Bugün aldım ama ilacın doğrusunu da aldım. Düzeltilse de bir anlamı olur mu ki artık?
Paranı geri alabilirsin bence aldığın eczaneye git yanlışı düzeltirebilirler.

doktor muayene edemem demez ama toplum olark ta biraz bilinçli olmak Lazm kadn karın ağrısından dolayı geliyor acile müsaadeye alınıyor hemşireler başında bir buscopan la düzelecek belki diğer tarafta başka bir hasta trafik kazası ile geliyor doktor ona müdahale edecekken hasta yakını doktora çıkıyşıor yani doktor ne yapsin bunlar gün içinde.sürekli oluyor ve reçete de ben eczacıyi haksız buluyorm

İyi de ben öyle davranmam ki.
Mecbur kaldım gittim.
Acil zaten sakindi ama oraya, çok ağır bir hasta olmasına bile gerek yok, biraz ağır ya da ne bileyim yaşlı biri gelse ben zaten ona öncelik verilmesinden yanayım.
Doktor böyle bir hastaya önce müdahale etse sesimi çıkaracak değilim.
Hatta doktor ondan önce beni alacak olsa, sıramı da veririm.
Duyarsız bir insan değilim. Durumum acil olmasa da başka gün gidemicem diye gittim sadece.
Öyle hastalar, hasta yakını var diye herkes böyle olacak değil ya.

Öksürük,muayene ve ilaçla hemen geçecek acil bir durum olmadığı için,doğru olan p.tesi gününü bekleyip polikliliğe başvurmanızdı.

İkinizde de suç var,sen anasağlığına gitmeliydin o da büyük ihtimalle hızlı yazayım diye yanlış yazdı.

Canım bence şikayet et, etmeye etmeye böyle bir hal alıyolar, geçenlerde benimde başıma geldi hemde özel olarak gittğim doktor yaptı bunu, şikayet ettim bakalım bir kaç gün sonra kontrolüm var bir şeyler değişmiş mi

Bu arada çok ciddi bir olay olmadığı sürece şikayette bulunul,amalı bence göz göre göre insanların ekmeğiyle oynanmamalı.reçeteni doktora geri götur pazartesi ya da aile hekimine git anlayışlı bir hekimin varsa ilacınpazartesi yazdırmış gibi gösterir.

İşine sadık olacak o zaman o kişi

Basit gördüğünüz öksürük nelere gebe bilemezsiniz

Şimdi size şunu sorayım iki gündür devam eden hıçkırma ve geğirme için acile gidilir mi ?

"Yani demek istedim ki, ben önemli görmüşüm ki gitmişim, doktorda ona göre davranmalıydı."

yukarda kurduğunuz cümleyi dr.a niye söylemediniz, dr.un vereceği cevap size yeterli olurdu.
bakın size kaç sayfadır, dr.lar tıp öğrencileri, hastane çalışanları vs. anlatmaya çalışıyor.
dr.hatası diye tutturduğunuz şey, eczanede kolayca halledilebilecek bir şeydi.
anladık siz çok yoğunsunuz, ailenizden biri reçetenizle eczanede bu sorunu halleder.
yani çözülemeyecek kadar abartılacak bir durum yok.
acillerde neler yaşanıyor haberiniz var mı?

Eczanede de hata olabilirmiş onlarla konuşucam. Eczane hallederse halleder ama pazartesi gidebilecek olsaydım baştan acile gitmezdim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…