Haklisiniz. Ama kimsemde yok yanimda. Gercekden yalniz hissediyorum bu tur seyler olinca. Annenin onemini yanindayken anlayamiyormussun.Valla Canım sen bunu sorun yaptıysan burda seni taşa tutarlar. Ya kadın iş yaptırmamış yedirmiş içirmiş bide akıl edip tenezzül edip tabak ayırmış sen daha kızı çok bana az derdindesin. Valla senin hamilelik 1 ayda böyleyse 9 ay bitmez. Hamileliği bu kadar acınacak duruma sokulmasından hiç hazmetmiyorum ben valla. Biraz pozitif olun hayata
Ya yanlış anlamada Allah korusun felç olsan,tuvalete gidecek yemek yiyecek halin kalmasa annem uzakta diye bu kadar üzül ama bence şu anki haline şükret. Hem anasından uzakta hem kv koca eziyeti çeken nice insanlar var. Bak hayata şükret kocanı seviyorsun kv düşünceli,görümcelerin ortamı ayarlıyorlar. Hamilelik çok özel anlar bu zamanları çok çok çok Mutlu geçir :)Haklisiniz. Ama kimsemde yok yanimda. Gercekden yalniz hissediyorum bu tur seyler olinca. Annenin onemini yanindayken anlayamiyormussun.
Seninki yine iyi, ben kv min evine ilk gittiğimde, 2.gün aç ve küs olarak ayrıldım evden :) En sevdiğim yemeği yapıp bana sormadı, vermedi. Ki yurtdışından misafiri gelini gelmiş. :) Neler neler var. Boşver. Böyle kabul et onu da. Eşinle aranıza girmesin de, ne yaparsa yapsın...Merhaba arkadaslar suanda 1 aylik hamileyim. Ailemden uzak bir memlekette yasiyorum ve esimin akrabalarindan baskasini tanimiyorum. Hamilelik doneminde alinganlik oluyormus bende zaten vardi simdi bide hamile olunca dahada alingan oldum sanirim. Bugun kv ye gittik evli gorumcemle onunda 1 kizi var. Hamileyim diye kvde bir is yaptrnadi saolsun. Normaldede yaptrmaz pek zaten. Gidince oglen biseyler yapdi meyve filan verdi. Aksam icinde benim en sevdigim yemegi yapdi. Gorumcemin esi gelmek istemedi aksam o yuzden onu eve goturmemiz gerekdi (evlerimiz yakin gorumcemle). Kvdede o zaman yemeklerinizi size vereyim dedi. Birlikde yapdigimiz sarmalarin hepsini kizina doldurdu buyuk tabaga yarin is yaparda yemek yapamaz ben biliyorum dedi bol bol koydu. Bana gelince inanin icine 4 dolma anca sigacak kadr bi tabak cikardi ve kucuk gorumcem anne evranosa buyugunu ver o seviyor dedi. Kv dede yok yok sen yarin yersin dedi. Bende yok ben yemem dedim.Sonra buyk gorumcem bekar oda cok iyidir. Geldi zorla biraz daha koydurdu. Cok zoruma gitti hamilelikden mi bilmiyorum ama sonucda birlikde yapdik ve beni yok sayiyor resmen. Kizlar gercekden insanin annesi gibi yok. Anneden baskasi dusunmuyor sizi. Bu arada kvdem teyzem oluyor. Teyze olsa bile dusunmuyorUzaga evlenenler iyi dusunsun. Esim cok iyi cok mutluyum. Ama ama ama iste. Beni dusunen annemle sogan ekmek yerim daha mutlu olurum
Haklisiniz. Ama kvdede uzak olsa bu kadr koymaz heraldeDert olmasa da bana da kizini kayiriyor gibi geldi.Ki siz hamilesiniz cani ceker diye dusunebilirdi.Yine de sukredin halinize,iki hamilelik gecirdim birakin anne,kardes,nazimi ceken kayinvalide,gelip soran bi komsum bile yoktu.(ailem birkac saat uzaktaydi)tek basina gecirdim neredeyse.Tek basima da buyuttum.Halinize sukredin bence,hormonlara verin...
Canim maddi ihtiyacdan diye usulmedimki annem uzak diye. Manevi olrak uzuldum. Anne sefkati anne dusunmesi yok. Ona uzuldumYa yanlış anlamada Allah korusun felç olsan,tuvalete gidecek yemek yiyecek halin kalmasa annem uzakta diye bu kadar üzül ama bence şu anki haline şükret. Hem anasından uzakta hem kv koca eziyeti çeken nice insanlar var. Bak hayata şükret kocanı seviyorsun kv düşünceli,görümcelerin ortamı ayarlıyorlar. Hamilelik çok özel anlar bu zamanları çok çok çok Mutlu geçir :)
Sizinki bildigin belgeli kv de imsSeninki yine iyi, ben kv min evine ilk gittiğimde, 2.gün aç ve küs olarak ayrıldım evden :) En sevdiğim yemeği yapıp bana sormadı, vermedi. Ki yurtdışından misafiri gelini gelmiş. :) Neler neler var. Boşver. Böyle kabul et onu da. Eşinle aranıza girmesin de, ne yaparsa yapsın...
Kimse olmayacak zatenHaklisiniz. Ama kimsemde yok yanimda. Gercekden yalniz hissediyorum bu tur seyler olinca. Annenin onemini yanindayken anlayamiyormussun.
Cok garip yaaa. Ben nazlanirdim anneme cok fazla. Evlendim esime cok nazlandim. Oda cekdi saolsun. Ama dediginiz gibi bu donem kapaniyor artik. Ben anneyim bana nazlanacak bebegim. Sorumluluk buyukKimse olmayacak zaten
Kendi ayaklarınız üzerinde durmanız lazım
Hamile olduğumu her iki tarafa da 5 aylıktı galiba o zaman söyledim
Eşin ve sen her şeye yetersin kimseden bir şey bekleme hayatın daha huzurlu olur
Hatta bebek doğmadan mesafeyi uzatırsan sana karışmayı vs de engellersen iyi olur
Artık anne olan sensin kimseden seni nazlamasını bekleme
Yapdi ama yiyemedimhepsini kizina doldurduHem en sevdigim yemegi yapti demissiniz hemde annenizden baskasi sizi dusunmez diyorsunuz. Kendi dediginizle celisiyorsunuz. Galiba sizi cok simartmislar. Haksizlik ediyorsunuz hakkini yiyorsunuz kv nin.
Cok garip yaaa. Ben nazlanirdim anneme cok fazla. Evlendim esime cok nazlandim. Oda cekdi saolsun. Ama dediginiz gibi bu donem kapaniyor artik. Ben anneyim bana nazlanacak bebegim. Sorumluluk buyuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?