bu dönemde söz-nişan olur mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
6 yıldır şartlar uygun olsun diye bekleyen bir çiftiz bu sene evleneceğiz söz olsaydı evlenmek kolaydı 🤣

söz zaten sözlü

anladığım kadarı ile formalite

ben evlendiğimde düğün salonu hazır davetiyeler bastırılmışken beni istemeye gitmiştik

hatta ben annemlere gidince davetiyeleri vs götürmüştüm yanımda sıkıysa hayır desinler :)))

Ben de aynı durumdayım tanışma olacaktı ama sağlıktan daha önemli değil hic bir şey. Erteleyin kesinlikle hadi yaptın diyelim kimse riske girip gelmez

Hamile sayfalarına bir girinde bakın, hamileler normal kontrolüne gidemiyor 2 aydır. Evde doğurmayı bile göze alan var. Bu zamanda ne gerek var. Aynı evde hiç dışarı çıkmadığı halde kocasıyla odaları ayıranlar var. Senin sözleneceğin kişide veya ailesindei korona olmadığını ne biliyorsun. Herkes hastalanmıyor. Şu an çevremde 6 kişi hiçbir belirti vermeden pozitif çıktı. Öksürmediler bile. Tesadüf test yaparak öğrendiler. 14 gün karantinada 3ü negatife döndü. 1 kişi yoğun bakımda 2 kişinin ciğerlere inmiş ne olacağı belli değil. Anne evinde sana virüs bulaşmadan günlerini geçir bence. Koca demek risk demek kendini korursun ama onun korunduğunu bilemezsin ve sana bulaştırdığınıda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X