bu durum beni tüketiyor

Ben kendi etrafımda ve eşimi baza alarak yazdım etrafımdakiler anne olsun baba olsun çoçuk ortak nokta olduğu için beraber bakılıyor yan gelip yatanı görmedim eşim de bende çoçuklarımızı beraber büyüttük orta ca kızımı sarı kamışta doğurdum ailem ist olduğu için yanıma kimse gelemedi eşim baktı biz hiç bir zaman çoçuğu dert olarak görmedik sen onu şükür sebebi olarak görürsen mutluluk olarak görürsen evlat sana huzur mutluluk verir ama sıkıntı dert olarak görürsen huzurlu evlat yetiştiremezsin

Herkes kişiliğince yorum yapıyor. 3 de ünv okuyor çok şükür merak etme hepside böyle bir aileye sahip olduğumuz için çok şanslıyız diyolar 4 cüsü küçük daha 3 yaşında şürekli bana anne iki varsın diyor demekki oda butlu.

Aynen bende de spiral varken dış gebelik oldu. Zor bisey degil hamile kalmak kadinlarin neredeyse tamamina bahsedilmis biseyden bahsedioruz niye aksi gecerliymis gibi bi hava var ilginc. Asil hamile kalmamak zor. Keşke cocuk istemeyenlerin haklarini isteyenlere verseler yani istemeyenler bunu seve seve kabul ederdi. Ne bu sacma sapan bilenme.

Valla su an uyeligi pasif olan bir üyenin konusunu okuyup yazmış gibisin. Ayni olaylar yaşın bile aynı pffffff.

Kucaginiza aldiginizda bu dusunceler silincek emin olun o kucucuk canin yasamaya hakki yok mu seversiniz o sizden bir oarca ama psikolojik destek almaniz sart bence

Hamile kalamayanlar tabiki her zaman duamda, ama çoğunluk çabuk hamile kalabiliyor, ve sanki biz es kaza hamile kalınca bilerek falan yapıyoruz sanıyırlar sanırım böyle bi algı varsa dediğiniz gibi cok yanlıs ya... Dediğiniz gibi asıl hamile kalmamak zor

Hanımlar konu ve üyenin fake olduğu kesin değil, rica ediyorum fake demeyin ve üsluplarınıza dikkat edin lütfen.
Hayatlarında ilk kez cocuk istemeyen kadın gören infertil tedavisi gören kesim lince geldi, bırak linc etsinler. Linc kendilerini ahlaklı ve düzgün hatta rahatlamış hissettiriyor..
oysa her kadının cocuk istememe hatta sevmeme hakkı vardır. Acı olan nedir biliyor musunuz bu lincciler cocuk yetistiriyor ki eyvahlar olsun

Çocuk istemiyorken zorla doğurmak zorunda kalmamış bir insan olarak kendinizden örnek vermeniz pek doğru olmamış diyelim ozaman...

Tamda gabriel ferrnandez belgeselini izliyordum bu konuya denk geldiğimde.
Annesi kendisinden nefret ederken, annesi icin anneler günü sürprizi hazırlaması annesi kendisini sevsin diye çabalaması

Yapmanız gereken eşinize ve ailenize rest çekip o çocuğu aldırmaktı. Eşinizle, ailenizle aranız bozulmasın diye aldırmayarak yavrunuza karşı sizde bencillik yapmışsınız.

Baba çocuğu istemezse doğurun siz yetersiniz ona derdim ama bir annenin çocuğunu istememesi o çocuk için dünyaya 1-0 yenik gelmesi demek.
Bir bebek için anne herşeydir. Keşke daha düzgün korunsaydınız. Umarım doğduğunda bu duygularınız değişir.

Muhtemelen bu konular fake uzun uzun cevap yazanlara uzuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…