- 24 Ekim 2016
- 5.711
- 11.129
- 248
- Konu Sahibi yokoylebisevgili
-
Bak cnm önce bir sakin ol hicbir şey korktuğun gibi olmayacak , bal o minigin elini tutunca pişman olacaksın bu söylediklerine, Allah sana çok güzel bir hediye yollamış, gerekirse yardım al ama kendini ve bebeğini üzme güzel anne ... böyle düşünmene ne sebep oldu bilmiyorum ama belli ki bir travma yaşamışsın ki 3 senelik evliliğe rağmen bebek istemiyorsun, inşallah herşey düzelir kendine iyi bak sağlıklı beslen hiçbirşey sizden ve bebeginizden değerli değil...3 yıllık evliyim 16 haftalık hamileyim. aşk evliliği yaptım. annelik bana uygun değil bu yüzden asla çocuk istemiyordum. korunuyorduk. eşim korunuyordu. buna rağmen hamile olduğumu öğrendim. hemen aldırmak istedim. eşim istemedi. çok şiddetli kavgalar ettik. ben ağladım bağırdım o bağırdı. komşular polis bile çağırdılar. harika bir ilişkimiz vardı, gördüğüm en naif en düşünceli adamdı çocuğu aldıralım deyince her şey mahvoldu. çok kavga ettik. ben hep onun bencil olduğunu söyledim o benim acımasız olduğumu. bir yandan birbirimize çok aşıktık hâlâ. olay ailelere kadar yansıdı. benim anne babam aldırırsan bizim senin gibi kızımız yok diye resti çektiler. ben çok isyan ettim sinir krizleri geçirdim olmadı. 10 haftayı geçti aldıramadım. şimdi herkes mutlu ama ben çok mutsuzum. öleyim diye dua ediyorum. eşim mutlu, hiçbir şey olmamış gibi gece yatarken bana sarılıyor. dayanamıyorum ben istemiyorum bebeği. bir kez olsun ultrasonda görüntüsüne bakmadım. doktorun verdiği testleri yaptırdık sonuçlarını açıklarken dinlemedim. büyüyen karnımı gördükçe ağlama krizlerine giriyorum. düzgün yiyip içemiyorum, uyuyamıyorum. hiçbir işe odaklanamıyorum. işteki verimim düştü. psikoloğa gidiyorum hiçbir gelişme yok. bu bebek içimde tümör gibi büyüyor. o büyüdükçe ben hasta oluyorum. eşim şikayetlerimi, ağlamalarımı dinliyor teselli ediyor sarılıyor ama olmuyor. söylediği hiçbir şey etki etmeyince de yazık değil me o bebeğe diyor, o daha küçücük diyor, sana ihtiyacı var diyor, annesi sevmeyecekse kim sevecek bu çocuğu böyle yaparak ona zarar veriyorsun diyor. bu sefer daha kötü oluyorum ben kötü biriyim küçük bir bebeğe zarar veriyorum diye. yemeden içmeden kesilip sürekli ağladığım ve kustuğum için 12.haftada hastaneye yatıp çıktım. dayanamıyorumartık ben. öleyim diye dua ediyorum bir türlü ölmüyorum da. bu çocuk doğunca banim yüzümden zarar görürse nolacak onu da kara kara düşünüyorum. ben buna bakamam. kucağıma bili alamam. çıldırmak üzereyim.
Bende sonradan öyle düşündüm. Bu kadar nefret eden birisi işi gücü de varmış gider özelde aldırırdı. Sonra bi kılıfa sokardı.44 dakika önce katılım bam teli konu hiç inandırıcı değil
benim bazı hormonel sorunlarım var. bu yüzdenn eşim korunuyor. ona güvendim. psikolojik destek alıyorum ama faydası yok.Yani biz ne diyelim , nasıl bir tavsiye verelim ki ? Keşke daha iyi korunsaydınız. Psikolojik destek alın bari.
Neden istemiyorsunuz derdiniz ne ? Kusura bakmayın ama abimler 7 senedir çocuk istiyorlar ve olmuyor. Sizinki nankörlük resmen kendinide gelin.3 yıllık evliyim 16 haftalık hamileyim. aşk evliliği yaptım. annelik bana uygun değil bu yüzden asla çocuk istemiyordum. korunuyorduk. eşim korunuyordu. buna rağmen hamile olduğumu öğrendim. hemen aldırmak istedim. eşim istemedi. çok şiddetli kavgalar ettik. ben ağladım bağırdım o bağırdı. komşular polis bile çağırdılar. harika bir ilişkimiz vardı, gördüğüm en naif en düşünceli adamdı çocuğu aldıralım deyince her şey mahvoldu. çok kavga ettik. ben hep onun bencil olduğunu söyledim o benim acımasız olduğumu. bir yandan birbirimize çok aşıktık hâlâ. olay ailelere kadar yansıdı. benim anne babam aldırırsan bizim senin gibi kızımız yok diye resti çektiler. ben çok isyan ettim sinir krizleri geçirdim olmadı. 10 haftayı geçti aldıramadım. şimdi herkes mutlu ama ben çok mutsuzum. öleyim diye dua ediyorum. eşim mutlu, hiçbir şey olmamış gibi gece yatarken bana sarılıyor. dayanamıyorum ben istemiyorum bebeği. bir kez olsun ultrasonda görüntüsüne bakmadım. doktorun verdiği testleri yaptırdık sonuçlarını açıklarken dinlemedim. büyüyen karnımı gördükçe ağlama krizlerine giriyorum. düzgün yiyip içemiyorum, uyuyamıyorum. hiçbir işe odaklanamıyorum. işteki verimim düştü. psikoloğa gidiyorum hiçbir gelişme yok. bu bebek içimde tümör gibi büyüyor. o büyüdükçe ben hasta oluyorum. eşim şikayetlerimi, ağlamalarımı dinliyor teselli ediyor sarılıyor ama olmuyor. söylediği hiçbir şey etki etmeyince de yazık değil me o bebeğe diyor, o daha küçücük diyor, sana ihtiyacı var diyor, annesi sevmeyecekse kim sevecek bu çocuğu böyle yaparak ona zarar veriyorsun diyor. bu sefer daha kötü oluyorum ben kötü biriyim küçük bir bebeğe zarar veriyorum diye. yemeden içmeden kesilip sürekli ağladığım ve kustuğum için 12.haftada hastaneye yatıp çıktım. dayanamıyorumartık ben. öleyim diye dua ediyorum bir türlü ölmüyorum da. bu çocuk doğunca banim yüzümden zarar görürse nolacak onu da kara kara düşünüyorum. ben buna bakamam. kucağıma bili alamam. çıldırmak üzereyim.
evet ailemden de eşimden de çok fazla doğurunca seversin duydum.Kesinlikle. Bebek anne karnında istenmediğini hisseder derler bir de yani.Ama anlamadığım nasıl oluyorda siz bu kadar istemediğinizi belli ederken , hem aileniz ( ki onları ilgilendirmiyor bence ) hem eşiniz doğur deme cesaretini gösteriyor ? Bu dünya da gerçekten çocuğunu istemeyen , reddeden bir sürü anne var yani. Doğunca seversin diye mi umuyorlar anlamadım.
Kimseye söylemezdi onuda geçtim eşim korunuyordu diyor hiç çocuk istemeyen biri gider tiplerini baglatir yine hamile kalmazdı eşi korunuyormusBende sonradan öyle düşündüm. Bu kadar nefret eden birisi işi gücü de varmış gider özelde aldırırdı. Sonra bi kılıfa sokardı.
üzgünüm keşke benim yerime siz hamile kalsaydınız. eşim korunuyordu prezervatifle. bir sorun oldu sunırım fark edemediğimiz.Bizde uğraşıyoruz sizin dert tümor gördüğünüz bebeği kucağımıza alabilmek için ne yapalım ne dertler var ya Meryem Ana mısın acaba korunurken hamile kalabiliyorsun yok değil isen taktiği ver uygulayalım.
Çok çok fazla dramatize ediyorsun. Konu fake mi diye düşünmedim değil hani. 10 haftada karın falan büyümez ayrıca kaç yaşındasın bilmiyorum ama öle ölmek istiyorumlarla da olunmeyecegini herkes bilir gerçekten aldırmak isteseydin aldırıp herkese düştü diyebilirdin diğer şeyi yerine getirmeyi açıklamam bile saçma olur sen baya baya bebeğin duzenini degistirirmesinden sorumluluk almaktan korkuyorsun madem bu kadar istemiyordun sende ayriyetten önlem alacaktin3 yıllık evliyim 16 haftalık hamileyim. aşk evliliği yaptım. annelik bana uygun değil bu yüzden asla çocuk istemiyordum. korunuyorduk. eşim korunuyordu. buna rağmen hamile olduğumu öğrendim. hemen aldırmak istedim. eşim istemedi. çok şiddetli kavgalar ettik. ben ağladım bağırdım o bağırdı. komşular polis bile çağırdılar. harika bir ilişkimiz vardı, gördüğüm en naif en düşünceli adamdı çocuğu aldıralım deyince her şey mahvoldu. çok kavga ettik. ben hep onun bencil olduğunu söyledim o benim acımasız olduğumu. bir yandan birbirimize çok aşıktık hâlâ. olay ailelere kadar yansıdı. benim anne babam aldırırsan bizim senin gibi kızımız yok diye resti çektiler. ben çok isyan ettim sinir krizleri geçirdim olmadı. 10 haftayı geçti aldıramadım. şimdi herkes mutlu ama ben çok mutsuzum. öleyim diye dua ediyorum. eşim mutlu, hiçbir şey olmamış gibi gece yatarken bana sarılıyor. dayanamıyorum ben istemiyorum bebeği. bir kez olsun ultrasonda görüntüsüne bakmadım. doktorun verdiği testleri yaptırdık sonuçlarını açıklarken dinlemedim. büyüyen karnımı gördükçe ağlama krizlerine giriyorum. düzgün yiyip içemiyorum, uyuyamıyorum. hiçbir işe odaklanamıyorum. işteki verimim düştü. psikoloğa gidiyorum hiçbir gelişme yok. bu bebek içimde tümör gibi büyüyor. o büyüdükçe ben hasta oluyorum. eşim şikayetlerimi, ağlamalarımı dinliyor teselli ediyor sarılıyor ama olmuyor. söylediği hiçbir şey etki etmeyince de yazık değil me o bebeğe diyor, o daha küçücük diyor, sana ihtiyacı var diyor, annesi sevmeyecekse kim sevecek bu çocuğu böyle yaparak ona zarar veriyorsun diyor. bu sefer daha kötü oluyorum ben kötü biriyim küçük bir bebeğe zarar veriyorum diye. yemeden içmeden kesilip sürekli ağladığım ve kustuğum için 12.haftada hastaneye yatıp çıktım. dayanamıyorumartık ben. öleyim diye dua ediyorum bir türlü ölmüyorum da. bu çocuk doğunca banim yüzümden zarar görürse nolacak onu da kara kara düşünüyorum. ben buna bakamam. kucağıma bili alamam. çıldırmak üzereyim.
gerçeğim ben, keşke yalan olsaydı44 dakika önce katılım bam teli konu hiç inandırıcı değil
Keşke bazı insanlar vaktimizi çalmasalar.Kimseye söylemezdi onuda geçtim eşim korunuyordu diyor hiç çocuk istemeyen biri gider tiplerini baglatir yine hamile kalmazdı eşi korunuyormus
27 yaşındayken istedim, bu yaşta yapamayacaklarını söylediler.Kimseye söylemezdi onuda geçtim eşim korunuyordu diyor hiç çocuk istemeyen biri gider tiplerini baglatir yine hamile kalmazdı eşi korunuyormus
çocuk düşmanı dağilim. ban de herkes gibi her çocuk mutlu ve sağlıklı büyüsün isterim. ama anne olmak istemiyorum.Neden bu kadar cocuk düşmansınız anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?