- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi yokoylebisevgili
-
Konunuzu düzenleyin isterseniz hem tepki alıcaksıniz hemde çok uzulucek insanlar var burada yıllarca evler sahibi olmak isteyen .tümör kelimesini silin Bence...hayır prezervatif kullanıyorduk. şimdi eşime güvenemiyorum da acaba o prezervatifi mi deldi, tarihi mi geçmişti diye içim içimi yiyor.
Sizin abinizle konu sahibinin bir ilgisi yok herkes çocuk istemek zorunda değil.Neden istemiyorsunuz derdiniz ne ? Kusura bakmayın ama abimler 7 senedir çocuk istiyorlar ve olmuyor. Sizinki nankörlük resmen kendinide gelin.
hanımefendi tabii ki kahyası değilim hiçbir şeyinNankörlük dedim zaten kotayı doldurdun demedim. Çocuğa resmen işkence ediyor içinde. Eşide bi ton mevzu yapmış. Aldırmak isteyebilir ama can o ya can. Bu benim kendi fikrim siz keyfimin ve yorumlarımın kahyası mısınız acaba ?
konuştum kabul etti. hamile kalınca yan çizdi.
Yapmayın allah aşkına, allah vergisi canınızdan bir can tümör falan demek fazla olmuş madem bu kadar istemiyordunuz kimseyi dinlemeyip aldırsaydınız geçikmeden.
Çok çok üzüldüm hem size, hem eşinize, hem ailelerinize ,hem de karnınızdakine. İnşallah içinize evlat sevgisi düşer de hem siz huzur bulursunuz hem de çevrenizdekiler3 yıllık evliyim 16 haftalık hamileyim. aşk evliliği yaptım. annelik bana uygun değil bu yüzden asla çocuk istemiyordum. korunuyorduk. eşim korunuyordu. buna rağmen hamile olduğumu öğrendim. hemen aldırmak istedim. eşim istemedi. çok şiddetli kavgalar ettik. ben ağladım bağırdım o bağırdı. komşular polis bile çağırdılar. harika bir ilişkimiz vardı, gördüğüm en naif en düşünceli adamdı çocuğu aldıralım deyince her şey mahvoldu. çok kavga ettik. ben hep onun bencil olduğunu söyledim o benim acımasız olduğumu. bir yandan birbirimize çok aşıktık hâlâ. olay ailelere kadar yansıdı. benim anne babam aldırırsan bizim senin gibi kızımız yok diye resti çektiler. ben çok isyan ettim sinir krizleri geçirdim olmadı. 10 haftayı geçti aldıramadım. şimdi herkes mutlu ama ben çok mutsuzum. öleyim diye dua ediyorum. eşim mutlu, hiçbir şey olmamış gibi gece yatarken bana sarılıyor. dayanamıyorum ben istemiyorum bebeği. bir kez olsun ultrasonda görüntüsüne bakmadım. doktorun verdiği testleri yaptırdık sonuçlarını açıklarken dinlemedim. büyüyen karnımı gördükçe ağlama krizlerine giriyorum. düzgün yiyip içemiyorum, uyuyamıyorum. hiçbir işe odaklanamıyorum. işteki verimim düştü. psikoloğa gidiyorum hiçbir gelişme yok. eşim şikayetlerimi, ağlamalarımı dinliyor teselli ediyor sarılıyor ama olmuyor. söylediği hiçbir şey etki etmeyince de yazık değil me o bebeğe diyor, o daha küçücük diyor, sana ihtiyacı var diyor, annesi sevmeyecekse kim sevecek bu çocuğu böyle yaparak ona zarar veriyorsun diyor. bu sefer daha kötü oluyorum ben kötü biriyim küçük bir bebeğe zarar veriyorum diye. yemeden içmeden kesilip sürekli ağladığım ve kustuğum için 12.haftada hastaneye yatıp çıktım. dayanamıyorumartık ben. öleyim diye dua ediyorum bir türlü ölmüyorum da. bu çocuk doğunca banim yüzümden zarar görürse nolacak onu da kara kara düşünüyorum. ben buna bakamam. kucağıma bili alamam. çıldırmak üzereyim.
Eş izni isteniyor maalesef.Yapmayın allah aşkına, allah vergisi canınızdan bir can tümör falan demek fazla olmuş madem bu kadar istemiyordunuz kimseyi dinlemeyip aldırsaydınız geçikmeden.
Hah iyi oldu valla. Ben yazmıyım dedım kendimi tutayım dedım sen yazdınTövbe yarabbim sen beni kötü cümleler yazmaktan alıkoy
Arkadaş madem bebeğe tümör gibi diyebiliyorsun o zaman 3 aylık iğne vurunsaydın spiral taktırsaydın eşin zaten korunuyormuş
Tek yöntemle korunuyormuşsunuz keyfinden ödün verseydin de şöyle şeyler yazmasaydın
Bebek sahibi olabilmek için yıllarca çabalayan para döken insanlar var
Birşey diyemiyorum sadece çok yazık.
Bebek ıcın cok agir seyler soyluyor konu sahibiKesinlikle. Bebek anne karnında istenmediğini hisseder derler bir de yani.Ama anlamadığım nasıl oluyorda siz bu kadar istemediğinizi belli ederken , hem aileniz ( ki onları ilgilendirmiyor bence ) hem eşiniz doğur deme cesaretini gösteriyor ? Bu dünya da gerçekten çocuğunu istemeyen , reddeden bir sürü anne var yani. Doğunca seversin diye mi umuyorlar anlamadım.
DOĞRU YA DA YANLIŞ BİR KONU OLDUĞUNDAN EMİN DEĞİLİM AMA SİZ GERÇEK YA DA SAHTE BİRİ OLARAK NASIL BU CÜMLERLERİ YAZDINIZ İSTEMEYEBİLİRSİNİZ AMA OLMUŞ NE BU İĞRENÇ KELİMELER ALLAH İÇİN O CANA ACIYORUM KUCAĞIMA BİLE ALAMAM NE DEMEK ANNE OLAMYI BECEREMEZSENİZ BİLE İNSAN OLARAK BİR NEBZE MERHAMET VARDIR HERALDE KALBİNİZDE.3 yıllık evliyim 16 haftalık hamileyim. aşk evliliği yaptım. annelik bana uygun değil bu yüzden asla çocuk istemiyordum. korunuyorduk. eşim korunuyordu. buna rağmen hamile olduğumu öğrendim. hemen aldırmak istedim. eşim istemedi. çok şiddetli kavgalar ettik. ben ağladım bağırdım o bağırdı. komşular polis bile çağırdılar. harika bir ilişkimiz vardı, gördüğüm en naif en düşünceli adamdı çocuğu aldıralım deyince her şey mahvoldu. çok kavga ettik. ben hep onun bencil olduğunu söyledim o benim acımasız olduğumu. bir yandan birbirimize çok aşıktık hâlâ. olay ailelere kadar yansıdı. benim anne babam aldırırsan bizim senin gibi kızımız yok diye resti çektiler. ben çok isyan ettim sinir krizleri geçirdim olmadı. 10 haftayı geçti aldıramadım. şimdi herkes mutlu ama ben çok mutsuzum. öleyim diye dua ediyorum. eşim mutlu, hiçbir şey olmamış gibi gece yatarken bana sarılıyor. dayanamıyorum ben istemiyorum bebeği. bir kez olsun ultrasonda görüntüsüne bakmadım. doktorun verdiği testleri yaptırdık sonuçlarını açıklarken dinlemedim. büyüyen karnımı gördükçe ağlama krizlerine giriyorum. düzgün yiyip içemiyorum, uyuyamıyorum. hiçbir işe odaklanamıyorum. işteki verimim düştü. psikoloğa gidiyorum hiçbir gelişme yok. eşim şikayetlerimi, ağlamalarımı dinliyor teselli ediyor sarılıyor ama olmuyor. söylediği hiçbir şey etki etmeyince de yazık değil me o bebeğe diyor, o daha küçücük diyor, sana ihtiyacı var diyor, annesi sevmeyecekse kim sevecek bu çocuğu böyle yaparak ona zarar veriyorsun diyor. bu sefer daha kötü oluyorum ben kötü biriyim küçük bir bebeğe zarar veriyorum diye. yemeden içmeden kesilip sürekli ağladığım ve kustuğum için 12.haftada hastaneye yatıp çıktım. dayanamıyorumartık ben. öleyim diye dua ediyorum bir türlü ölmüyorum da. bu çocuk doğunca banim yüzümden zarar görürse nolacak onu da kara kara düşünüyorum. ben buna bakamam. kucağıma bili alamam. çıldırmak üzereyim.
Hala aynı düşüncedesiniz psikolojik destek alın yapacak bir şey yok bebeği iyi yetiştirin sevginizi verebilin bari hiç bir bebek bunu hak etmiyor çünkü korkularınızı yenince kendinizden çok seveceğinizden eminimüzgünüm keşke benim yerime siz hamile kalsaydınız. eşim korunuyordu prezervatifle. bir sorun oldu sunırım fark edemediğimiz.
Her kadının içinde annelik duygusu var diyen üyelere gelsin bu konu3 yıllık evliyim 16 haftalık hamileyim. aşk evliliği yaptım. annelik bana uygun değil bu yüzden asla çocuk istemiyordum. korunuyorduk. eşim korunuyordu. buna rağmen hamile olduğumu öğrendim. hemen aldırmak istedim. eşim istemedi. çok şiddetli kavgalar ettik. ben ağladım bağırdım o bağırdı. komşular polis bile çağırdılar. harika bir ilişkimiz vardı, gördüğüm en naif en düşünceli adamdı çocuğu aldıralım deyince her şey mahvoldu. çok kavga ettik. ben hep onun bencil olduğunu söyledim o benim acımasız olduğumu. bir yandan birbirimize çok aşıktık hâlâ. olay ailelere kadar yansıdı. benim anne babam aldırırsan bizim senin gibi kızımız yok diye resti çektiler. ben çok isyan ettim sinir krizleri geçirdim olmadı. 10 haftayı geçti aldıramadım. şimdi herkes mutlu ama ben çok mutsuzum. öleyim diye dua ediyorum. eşim mutlu, hiçbir şey olmamış gibi gece yatarken bana sarılıyor. dayanamıyorum ben istemiyorum bebeği. bir kez olsun ultrasonda görüntüsüne bakmadım. doktorun verdiği testleri yaptırdık sonuçlarını açıklarken dinlemedim. büyüyen karnımı gördükçe ağlama krizlerine giriyorum. düzgün yiyip içemiyorum, uyuyamıyorum. hiçbir işe odaklanamıyorum. işteki verimim düştü. psikoloğa gidiyorum hiçbir gelişme yok. eşim şikayetlerimi, ağlamalarımı dinliyor teselli ediyor sarılıyor ama olmuyor. söylediği hiçbir şey etki etmeyince de yazık değil me o bebeğe diyor, o daha küçücük diyor, sana ihtiyacı var diyor, annesi sevmeyecekse kim sevecek bu çocuğu böyle yaparak ona zarar veriyorsun diyor. bu sefer daha kötü oluyorum ben kötü biriyim küçük bir bebeğe zarar veriyorum diye. yemeden içmeden kesilip sürekli ağladığım ve kustuğum için 12.haftada hastaneye yatıp çıktım. dayanamıyorumartık ben. öleyim diye dua ediyorum bir türlü ölmüyorum da. bu çocuk doğunca banim yüzümden zarar görürse nolacak onu da kara kara düşünüyorum. ben buna bakamam. kucağıma bili alamam. çıldırmak üzereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?