evet oğluna düşkün bir anne olabilir ama
annesine düşkün ve annesinin lafıyla hareket eden bir adam yok ortada..önemli olanda bu zaten...
neden yorum yapanlara tepki gösteriyorsun ? evinin ve arabanın anahtarlarını vermek haftada 3 gün onlarda kalmak üstelikte onca yapılanlara rağmen
mesafeyi koruyamamak olmuyor mu? burda arkadaşa neden tepki gösterdin doğruyu söylemiş aslında
kayın biraderin 4 aylık evliyken tehtit ediyor seni ,evini kullanıyor izinsiz,arabanız keza aynı şekilde..seni arayıp sormazlar sıkıntında yanında olmazlar ( böyle yazmışsın ) her tatil dönüşü kavga çıkartılır
ve sen hala görüşmek istiyorsun...yoksa sizi boşatır öylemiii
pesssss
ozaman sadece eşinle git misafir gibi 1 saat oturup gel..bunu 15 günde bir yaparsın...yada ayda bir...
ama hiç bir zaman yalnız gitmeni tavsiye etmem...eşinle beraber gidince hiçbir polemiğede girmezsin...
onlar cazgırlık yaparlarsada sus boşver eşin gerekeni söyler...havadan sudan konuşursunuz başka hiç bir mevzuya girmezsiniz
galiba en iyisi bu olur...
canım haklısın sende.Normalde hazırlıklıyımdır tepkilere karşı ama.burda insanlar senin beklediğin yorumu yapmayabilirler..senin gibi düşünmeyebilirler....
tepki vermeye hazırsın...lmaz:
hiç görüşmemek olayına karşısın..belkide haklısın..dediğin gibi düğünü var cenazesi var bayramı var seyranı var...
neticede yüz yüze bakacağınız ortamlar olacak.ama ayda bir 1 saatliğime misafir gibi gidersin oda eşinle..tamam işte bukadar...
fazlasını yapma çünkü kendini üzersin.....herkes böylece anlar hatasını yanlışını....
ama kayınvaliden ve kaynın aynı şekilde davranmaya devam ederlerse boşver güzelim sil at işte o vakit acımadan...
ben böyle hareket ettim hep, şuandada bunu yapmaya çalışıyorum ama yetmiyor işte ...yapılan terbiyesizliğe terbiyen ile cevap ver.
Ben kendi adıma, kısa sürede olsa elime böyle bir fırsat geçse kullanırım.
Kafamı dinlerim biraz.
İlla görüşmeyin, bundan sonra hiç görüşmeyin demiyorum.
Gerektiği yerde görüşün tabi.
Mümkün olduğunca fırsat yaratmadan.
Zorunlu durumlarda.
Eşinizin bu görüşmeyeceksiniz tavrınınında zaten uzun süreceğini sanmıyorum.
2 gün sonra başlar, niye görüşmüyorsunuz diye, suç size kalır hatta.
Ama şimdi görüşmeyin diyorsa, keyfinize bakın.
Olayların boyutu değiştikçe görüşürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?