r.Eşimle konuşmuşlar ve eşim neden aramadınız demiş benden için.Tepkisinden korktuk demişler.Bu bahane olamaz demiş eşim.Bir daha görüşmeyin demiş.
.Görüşmeyeceksin dedi.Benim işime gelir ama bu iyiye götürmez bizi dedim.Çünkü annesini tanıdıysam bundan sonra amacı bizi boşatmak olacak.Ama hayır görüşmeyeceksiniz diyor
Canım öncelikle teşekkür ederim.Ailemin bunlardan haberi bvar çünkü şuan onlarla beraber kalıyorum.Okuyunca üzüldüm açıkçası durumunuz çok zor Allah yardımcınız olsun..Ben mi eksik okudum bilmiyorum ama sanırım kendi aileniz hakkında birşey yazmamışsınız.Buna dayanarak naçizane bir tavsiyede bulunayım: Anladığım kadarıyla eşinizin tarafıyla tek başınıza savaşıyorsunuz, tabi eşiniz de var ama onun da taraf olması zor birşey, bir taraf eşi, bir taraf ailesi.. Benim tavsiyem kendi ailenize anlatmadıysanız bu durumu anlatın ve onların desteğinden faydalanın.Yani demek istiyorum ki siz bu insanlara tek başınıza savaşırsanız sizi sahipsiz görüp daha çok ezmeye çalışacaklar.Ama kendi aile bireyleriniz "Hop bakalım, durun orada, bu kız sahipsiz değil, daha biz ölmedik, biz hayattayken bu kızı böyle ezemezsiniz haddinizi bilin" manasına gelecek şekilde sizi savunurlarsa bu onları pıstıracaktır bence..Çünkü bu tür anlaşmazlıklarda aile desteği çok önemli..
MERHABA...EŞİN EN DOGRU TEPKIYI VERMIS.AILEYE SONRADAN KATILAN BIRI (BU GELIN OLUR DAMAT OLUR) MALESEFKI AILE ILISKILERINE COK MUDAHIL OLAMIYOR.AMA SIZIN ESINIZ ZATEN IKINIZIN ILISKISI ZARAR GORMESIN DIYE KORUMA AMACLI IKI TARAFADA TEPKISINI GOSTERMIS.VARSIN ESININ DEDIGI GIBI DAVRAN BIR SORUN OLURSA SENIN DEDIGINI YAPTIM DERSIN ESINE BAKTIN OLAYLAR SARPA SARIYO OZAMANDA ONA GORE BIR STRATEJI GELISTIRIRIZ MERAK ETME SEN :enbuyukkk:
eşim geldiğinde zaten çok sınırlı grüşecektim kendileriyle ama şimdi akışına bırakıyorum.
Bu karaktersizler, bir kaç gün sonra kuzu kuzu kendi ayaklarıyla gelecekler zaten.alışkınlar bunu yapmaya.
O zaman o kadınada oğlunada onu diyeceğim zaten.
Biliyorum amacın bizi ayırmak yada huzursuz etmek.ama sanmaki oyununa geleceğim.
Zaferi asla sana bırakmam.mutsuz edemezsin diyeceğim.kahrolacak o zaman...
[sıze="2"]candas sakın oyle bır tepkı verme ıste bak sana dıyoruz takmıyomus gıbı davran.valla bak sen kadına zaferı sana bırakmıcam dersen hem esın bunu duyunca bı havalara gırıcektır senın ıcın vazgecılmez oldugunu anlayacak ve nasılsa benı bırakmaz dıye aılenın gazına daha cok gelıcektır,hemde sen kendını haklıyken haksız duruma dusurmus olacaksın..sakın fevrı davranma arkadasım sakınnn...işler sarpa sarar bak![/sıze]
şok geçirdim resmen canım ya
haksız oldukları halde üste mi çıkmaya çalışıyorlar hala
hayret ya
demekki olayları farklı şekilde üstüne koyarak anlatıyormuşlar eşine
eşinle aranızın düzelmesine sevindim ama canım
inşallah bu olaylar bi daha yaşanmaz
tek derdiniz ayrılık olur,canım sen kafanı topla
kpss ye çalışmaya başla artık,vakit kaybetme
eşinin yanında bi yeri kazanman ikiniz
içinde daha hayırlı olacak
candas ben kaçırdım galiba bazı yerleri...eşin uzaktamı senden ??
ayrıca hiç birşeye üzülme..olabildiğince sakin davran...hayat eşinle senin hayatın..ve ne mutluki sana seni anlayan bir eşin var...ya oda onlar gibi olsaydı..daha çekilmez olurdu..
filmin başına değil sonuna bak sen....artık onları ailem yada eşimin ailesi gözüyle görme..onlar komşu misafir el senin için...ve davranışlarınlada bunu onayla zaten...
bütün kötü günler geride kalacak ben inanıyorum..pozitif olmaya çalış..gül eğlen be arkadaşım..zorda olsa bunu yapmaya çalış..ozaman bazı şeylerin üstesinden daha kolay gelirsin..
BİDE SOYLEMEYI UNUTTUM CANDASCIM BURDA BAZI ARKADASLAR SERT KELIMELERLE KENDILERINI IFADE ETMISLER AMA ONLARADA KIZMA TUZU KURU OLANIN ANLAYABILICEGI BIRSEY DEGIL BU YASADIGIN BENDE EVLENMEDEN ONCEKI EBRU OLSAM VAY DERDIM KOCAN ANA LAFIYLA SENI BIRAKICAKSA VAR ONUN ERKEKLIGINE AMAN DERDIM KAYNANANA SOYLE KOTU DAVRAN BOYLE LAF SOK VS VS AMAAA EVLENINCE VE EMPATI KURABILINCE EVLILIKTE YAPICAGIN HERSEYIN BIGUN SANA BIN KAT FAZLASIYLA GERI DONECEGINI IDRAK EDEBILIYOSUN...BILMIYORUM EN AZINDAN BEN SENI ANLIYORUM GUZEL KARDESIM.TABIKIDE KOCAN SANA KARDESIME ARABIN ANAHTARINI VERIMMI EVIMIZI HATUN GOTURME YERI OLARAK KULLANABILIRMI DESE IZIN VERMEZDIN...vereliniortak
canım eşin buraya bile gelmiş olsaAynen bende şok geçirdim.
Bu kadar basitleşebileceklerini hiç düşünmemiştim
Ki bizim desteğimizi gören bir baba, hayatımızı darma duman etti !!
Şükür onla düzelttik.
Biliyosun dirim bizim eşimle sorunlarımız yok nerdeyse.
Tek kavga sebebimiz huzursuzluğumuz ailesi oldu hep.
Çalışma vakit, kazanıp gitmem şart oldu.
Bu şehirde bana huzur yok..
Yazık kendide diyor aynısını.
Memleketimde ora ama artık nefret ediyorum.
İnş sen gelirsin buraya sil baştan iki kişilik yaşarız diye.
Bi anne baba evladına bu kötülüğü nasıl yapabilir ya ?
Ama eğer ki gidersem o zaman vah ederler.
Çünkü bana kayınvalidem yalvarıyodu.
Aman kuzum sekın gitme, 4 yıl bekle oğlum gelsin.
Siz giderseniz ne yaparız biz diyodu.
Çünkü eşim her dertlerine koşardı.
Öyle birini kim kaybetmek ister ki.
İnş bunu onlara yaşatabilirim !!
canım eşin buraya bile gelmiş olsa
aynı mahallede size huzur yok
uzakta olacaksınız,senin oraya gitmen daha mantıklı
en azından uzak olursunuz,kafanız ağrımaz
anne baba çocuğunun mutluluğunu ister,huzursuz etmez
bazı konularda alttan bile alır,büyüktür sonuçta
ama ailesi resmen seni rakip görüyor
evlendikten sonra erkekler pek bi kıymetli oluyor anacığım
çok şükür hallettiniz aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?