- 10 Kasım 2010
- 5.213
- 5.053
- 398
Aslında bir konu hakkında fikir danışmaya geldim. Nereden başlasam bilmiyorum. 5 aydan beri çıktığım biri var hayatını ne kadar zehir etsem de 5 ay boyunca geçinip gidiyorduk. Dün bir tartışma yaşandı aramızda dün gece ders çalışıyordum bu arada yurda 21 sularında gelmiştim. Gece 12 ye kadar dinlendim sigara içtim çizgi film izledim 12 den sonra ders aşkı tutuştu bende 1.5 saat boyunca ders çalıştım o sırada facebooktan bir gruba da benim çalıştığım dersle ilgili sorular falan atmışlar 1 saat boyunca o soruları yazmayla uğraştım sevgilime de telefonum bozuk olduğu için tek faceden ulaşabiliyorum neyse sevgilimin girmesine yakın aşkım yazdım sonra soruları yazmaya devam ettim. Çevrimiçiyim neyse girdi 1 kez baktı 2. kez baktı bana cevap yok tek ulaşabileceğim yer face bir kez daha yazdım efendim dedi bende görüyorsun neden yazmıyorsun dedim uyumadığını nereden biliyim falan dedim ki ben çevrimiçiyim bende o sinirle sen anca elin kızlarına yazarsın tarzı bir şey yazdım. (Geçenlerde bir kızla konuşmalarını gördüm baya kızmıştım hak vermişti falan neyse) Bunun cevabı evet oldu
Bende iyi geceler falan dedim buda ben gelince kaç tabi rahatını bozdum bilmem ne dedi bende ne diyorsun ya falan demeye başladım. Git ne yapıyorsan yap falan dedi. Bende ne bu sinir falan derken terslemeye başladı sonra 3'e kadar ders çalıştığım gibi dalga geçmeye başladı benle sinirle yattım 4 e kadar ağlamaktan uyuyamadım. Sonra uyumuşum sabahta arıyor (arama beni dediğim halde) o kadar uykum var ki yatağa tutkalla yapıştırmışlar sanki baya aradı ben meşgule attım en son açtım gene dalga geçmeler falan hiç açmasaydın bari lafları dedim ben uyuyacağım rahat bırak beni zorluyor işte kalkacaksın bilmem ne diye dedim yok kalkmayacağım sonra ne yapıyorsan yap dedi gene bende telefonu kapattım 13.30 gibi uyandım. faceye bir baktım beyefendi facebook hesabını dondurmuş şifresini değiştirmiş. Her zaman yaptığı şu ben onu neyle suçlarsam suçlayayım sanki aynısını ben yapıyormuşum havalarına giriyor. Ben ayrılmak istemiyordum ama şuan ciddi ciddi düşünüyorum kimsenin beni üzmeye kırmaya hakkı yok ve benim ne yaşadığımı bilen bir insanın böyle yapması zoruma gidiyor. Sizce ne yapmalıyım yanlış mı düşünüyorum ?
Not: Dalga geçiyor derken bana laf sokuyor.
Not2: Telefondan ben kimseyi arayamıyorum mesaj atamıyorum ekran bembeyaz ama biri beni arayabiliyor.

Not: Dalga geçiyor derken bana laf sokuyor.
Not2: Telefondan ben kimseyi arayamıyorum mesaj atamıyorum ekran bembeyaz ama biri beni arayabiliyor.