Bu durumda hediyesini saklamak lazim gelir mi

Yakın zamanda yiyebileceğin kadarını buzdolabında bırak, gerisini tek yiyimlik dilimleyerek teker teker streçle ve dondur. Ben kaşarda denemiştim dondurucudan çıkardığımda gayet normaldi. Olur da sorarsa bozulacaktı ben de yedim biraz kaldı birgün evde ikram edebilirim dersin isterse gelir uzun süre haber çıkmazsa boşver.

Bence bos bir durum icin kafani fazla yormussun.
Belli ki sen karsi tarafin kafasinda falan degilsin, o aklina gelince dur sunu bir yoklayayim ne alemde mantigi ile seni yokluyor.
Hayatina devam ediyor.
Sen de umursama hayatina devam et.

Peynirlerden birini net gömerdim, hatta derdim ki bizim buluşma işi belirsizleşince ben direkt daldım artık diğerinin de aynı kaderi paylaşmasını istemiyorsan bir sonraki buluşmayı sen bir şekilde organize edersin, gelirsin ve alırsın (peyniri )

Bu saatten sonra bu adam bana cevap versin vermesin ben bu adamin peynirini yemeyi dusunuyorum arkadaslar.
ayy o kadar guldum ki cok iyi geldi.. cok tatlisiniz ya..
gururumuzdan baska neyimiz var.. onu da çar çur etmeyin. elinin altinda tutuyor sizi. insan peynir icin bile olsa naptin geldin mi bulusalim vs arar sorar. ona bile tenezzul etmemis.

Zıkkımın pekini yesin kız sinirlendim aaaaa
Boşver canım yol ver gitsin ya sen daha iyilerine layıksın.

Ozel bir sebebi yoksa mesaja cevap yazmama kabaligini mazur goremiyorum.

Musait degilim, moralim bozuk veya sana sonra donecegim gibi bahaneleri bile anlayabilirim ama sessiz kalmak hos gorebilecegim bir durum degil.

Uzgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…