- Konu Sahibi banabenigeriver
-
:)))
Aklıma şey geldi, bir komşumuz vardı vaktinde kiracı; apartmandaki insanlarla da tanışık filan değilim zaten hani ayak üstü muhabbetler filan. Neyse, yeni doğum yaptığım zamandı bebeği sanırım kontrole götürüyoruz eşimle ya da bi dışarı çıkarma anı filandı işte, mavi pusetini görüp eşime "İlkinde yakalamışsınız oğlanı maşallah, biz ancak üçüncüde bulduk, olmasaydı devam edecektik ahaha maşallah maşallah" filan diyerek muhabbet etmeye çalışmıştı adam.
Kadınların olduğu kadar, erkeklerdeki "Erkek adamın erkek çocuğu olur" kafası da var tabi es geçmeyelim.
Evet erkek çocuk istiyorlar ama kızlarınıda seviyorlar inançlılar çünkü
Erkek istiyorlarmış.5 sag cocuğu olan ablanın tup baglatmama sebebi ne bu arada? 3 de düşük yapmış. Demek ki korunmayi bilmiyor, 3 kere de pespese sezaryan olmus... riskli degil mi? Ona birsey olsa geride bunca cocuga kim bakacak?
E normal değil mi orası devlet hast.Malesef doktorun tutumu hiç öyle değilmiş.Ameliyatta konuşulan herşeyi duymuş yüzüne seninle uğraşamam birsürü hasta var bile demiş.
İnançlılarsa cinsiyet konusunda ısrarcı olmamaları gerektiğini de biliyorlar mı acaba? Belki Allah hiç erkek çocuk nasip etmeyecek. Ne olacak o kadın sürekli çocuk mu doğuracak?Evet erkek çocuk istiyorlar ama kızlarınıda seviyorlar inançlılar çünkü
Allah herkese belli bir çocuk sayıda çocuk nasip eder yada etmez evet bunu biliyorlar.Annede istiyor zorlandığı yok.Sağlığıyla ilgili bir problem yaşasa zaten düşünmez.İnançlılarsa cinsiyet konusunda ısrarcı olmamaları gerektiğini de biliyorlar mı acaba? Belki Allah hiç erkek çocuk nasip etmeyecek. Ne olacak o kadın sürekli çocuk mu doğuracak?
Kadın kendi hür iradesiyle bunu istiyor mu, vücudu buna müsade ediyor mu acaba?
5 çocuk sahibi olmaları sorun değil bence ama bu bakış açısı büyük sorun.
Nasıl yani hastanın rızası olmadan tüplerini mi bağlamış?Yanlış yazdım ben ya tüp bağlanması olacaktı düzelttim çocuk olmasın diye doktor zorlamış
Yok tüp bağlanmamış ona ikna olmamış ama sezaryen için mecbur imza vermiş kabul etmişNasıl yani hastanın rızası olmadan tüplerini mi bağlamış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?