- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Benim düşüncem doktor sezaryen dedi, hanımefendi normal diye tutturdu, doktor en son ikna edemeyip "seninle uğraşamam, sezaryen olacak" dedi.
Konu sahibi kendisi de orada olmadığı için her konuşmayı bilmesine imkan yok ne yazık ki.
Gebeliklerinde sıkıntı yaşasa yada hayatını tehlikeye atacak bir durum olsa artık düşünmez heralde.Gayet sağlıklı aklı başı yerinde bir insan çok şükür.
Cinsiyet sorulur diye belirttim tabiki.3 düşük yaşamış zaten.
Ayrıca hayatının tehlikeye girip girmediğini, ne kadar sağlıklı olduğunu şimdiden bilemezsiniz.
Vücutta tükenen şeylerin, yıpranmanın etkilerini ilerleyen yaşlarda yaşar.
Şimdi fark ettim de "5. kızını doğurdu" demişsiniz. 5 kızı var yani öyle mi? Erkek olsun diye mi doğurup duruyor?
Eğer öyleyse bir pipili bebek uğruna yarınlar yokmuşçasına çocuk doğuran birinin pek de mantıklı düşündüğünü söyleyemeyiz.
Erkek çocuk uğruna doğurup durduğu kızlarına nasıl davrandığı ve nasıl bir hayat sunduğu konusuna girmek bile istemiyorum.
Yazık o kızlara.
3 düşük yaşamış zaten.
Ayrıca hayatının tehlikeye girip girmediğini, ne kadar sağlıklı olduğunu şimdiden bilemezsiniz.
Vücutta tükenen şeylerin, yıpranmanın etkilerini ilerleyen yaşlarda yaşar.
Şimdi fark ettim de "5. kızını doğurdu" demişsiniz. 5 kızı var yani öyle mi? Erkek olsun diye mi doğurup duruyor?
Eğer öyleyse bir pipili bebek uğruna yarınlar yokmuşçasına çocuk doğuran birinin pek de mantıklı düşündüğünü söyleyemeyiz.
Erkek çocuk uğruna doğurup durduğu kızlarına nasıl davrandığı ve nasıl bir hayat sunduğu konusuna girmek bile istemiyorum.
Yazık o kızlara.
siz 'kız bebeğimiz doğdu' dememişsiniz, '5. kızını doğurdu' demişsiniz,arada çok fark var bence.Cinsiyet sorulur diye belirttim tabiki.
Kızlarına çok güzel davranıp güzel bir hayat sunduklarına ben şahidim çok güzelde yetiştiriyorlar maşallah
Cinsiyet sorulur diye belirttim tabiki.
Kızlarına çok güzel davranıp güzel bir hayat sunduklarına ben şahidim çok güzelde yetiştiriyorlar maşallah
Aynı şeyi düşünmüşüz de ben dillendirmek istememiştim. :)
Cinsiyet sorulur diye belirttim tabiki.
Evet erkek çocuk istiyorlar ama kızlarınıda seviyorlar inançlılar çünküUmarım dediğiniz gibidir ama bu kadar erkek çocuk takıntısı olan hiç kimsenin kızlarına gün yüzü gösterdiğini görmedim.
Çok sevdiğim bir ablam doğum yaptı.Bugün hastanede görmeye gittim.Ama devlet hastanesinde önerilen bir doktorun çok çirkin davranışlarına maruz kaldığını öğrendim.Kendisi beşinci kızını doğurdu üçde düşük yaşamış toplamda sekiz gebelik öyküsü var yani.Doktor açılması olmasına rağmen normal doğuma almamış 41nci haftasına kadar bu sebepten bekleyip üç gün sancı çekmiş.İlk iki kızı normal üçüncü ters olduğu için sezaryen olmuş dördüncüde öyle ama aradan dokuz sene geçmiş.Acil olarak giden bir gebeği zorla sezaryene alıp tüplerin bağlanması bağlanması için baskı yapılabilir mi?Neden bu kadar çocuk yapıyorsun?Neden tüplerini bağlatmıyorsun bağlatan o kadar kişi var dini boyutunu bir sen mi biliyorsun vb.Ameliyat hanede belden uyuşturup sezaryen yapmış birde ameliyat hanede onun hakkında konuşmuş yok bilerek tok geldi normal doğum yapsın diye öğlen yatış yapmadı inatlaştı.Böyle bir muamele olabilir mi?Hayatı bir riski yok doktor sırf çocuğu olmasın diye zorlamış.Özel düşünmeyen ben ilerde gebelik düşündüğümde devlet hastanesine gitmeyi düşünmüyorum artık kimin kaç tane çocuğu olduğundan kimene...Bu doktor şikayet edilebilir mi ne yapabiliriz zorla sezaryen yapan birine ne yapılabilir?
Konu sahibi sorumu es geçtiğine göre gerçekten de erkek doğurmak için uğraşıyor demek ki.
Doktor 5 kızı olduğunu öğrendiyse "bu kadın durmayacak belli ki" deyip tüplerini bağlatması için ısrarcı olmuştur.
O kadar ısrara rağmen bağlatmamış zaten. 10, 11, gittiği yere kadar gider artık. Çünkü pipi çoğönemli.
Tam tersi normal doğum dokorun işine gelirdi ebe yaptırıyor çünkü bir aksilik yoksa.Tabi rızası yoktu acil gittiği ve nöbette bulunan doktor o olduğu için yapmış seninle uğraşamam birsürü hasta var demiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?