- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 548
- 123
Haklısın cnm hemde yerden göğe kadar.
İnsanlar sev, kendinle barışık ol, utanma diyecekler ama maalesef öyle olmuyor.
İnsanların %98 etiketle insan seciyorlar.
Bir arkadaşım var öyle bir evden gelin çıktı ki sana kelime bulup anlatamam. Kızın hep içinde birşeyler kaldı biliyorum.
Kardeşinin düğününde ikinci çocuğunu doğurdu. Koluna takacak altını yoktu.
Ben altın götürdüm seçti beğendi taktik koluna boynuna.
Çocukluk arkadaşım öyle bı bakıştık ki kızla içim bı tuhaf oldu, eşi geldi o sırada odaya bana da alacaksın bunlardan dedi.
Esi de iyi bı insan adam tamam felan dedi ama kız ne aileden güldü, ne eşten.
İnsan ister güzel bı evde otursun, eşyaları konforlu olsun.
Maalesef senin babalar gibi baba dolu.
Çocukların gözlerinde kalıyor herşey.
He çalışıp didinse olmasa sende bu kadar dert etmezdin.
Evlilik konusuna gelince sakın öyle düşünme ne hali vakti yerinde mütevazı aileler var.
İyi bı aileye denk gelirsen hiç problem olmaz.
Evlenirken de istemeye sadece aile gelir.
Sonra dışarı yemeğe götürürsün.
Nisan olacağı zaman eve bohcayi ailesi getirir sadece yada hiç bişey istemezsin bohça anlamın da ya bı kaç masa kapatır güzel bı yemek verirsin yada bı yer tutarsın.
Evleneceğin günde evden cikmazsin direk kuaförden alır seni halledersin herşeyi bı arkadaşım aynı bu yazdığım gibi yaptı.
Senin gibi olup çok çok çok çok iyi evlilik yapan arkadaşlarım var. Moral olsun diye demiyorum bunu. Gerçekten var cnm.
Aynen öyle canım bırak evi filan kıyafet takı telefon bunlara göre deger veriyorlar nekötü .. Canım evden cıkmayan gelin olur mu hiç o da cok sacma olur. Yemeğe cikarmak Vs bunlar da masraf aslında. Annesi annemi cok severmiş gençken ama zenginlik herkesi sımartıyor sonucta. Bu arada cocukla ilgili ortaya fol yok yumurta yok :) ben genel olarak biri olunca duydugum rahatsızlıgı paylastım. Mesela en son bir sevgilim oldu ailesinin durumu filan iyiydi kendi de sıkıntı çekmemiş tek cocuk üstelik. Cok içim burkuluyordu on la r öyle rahatken biz bu durumdayız diye. Aslında evet babam didinse son gücüyle yine de olmasa adam elinden geleni yapıyor derdim. Ama sıkılgan sorumsuz hemen işten cıkan biri bunun siniri gecmiyor işte içimde. Simdi de kaza yaptı evde calismıyor mecbur para verdim eve. Ve vereceğim. Birde o eski sevgilim mercedes alacakto mesela şakayla sende taksitlere yardım edersin öyle arkadaşlarına hava atma kuru kuru gibi bi laf etti sözde şaka ama o kadar dokundu ki şakaya bile içerliyorum belkide