Bu durumda olanlar nasıl davranıyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkesin ekonomik durumu aynı değil biliyoruz. Lakin bu içimde bir yaradır neden derseniz kısaca özet geçeyim. Babam hep istikrarsız calısan bir adam oldu son birkac yıldır hepten calısma hevesi yok. Kıt kanaat gecindik ve 2 odalı bir evde büyüdük kardeşimle. Hala aynı evdeyiz güneş görmüyor giriş kat. Küçükken yaşadığım sorunlar eve arkadas getirmemek oldu annem de getirme görmesinler derdi fakirliğimizi. Sınıfımda zaten benim durumumda kimse yoktu . Yıllar gecti biz hala fakiriz malesef . Cok şükür okudum 3 yıldır calsııyırum kenara biraz para attım. Eve yardım yaptım ettim. Ama hala fakiriz. Herseyi sırtlanamam memur değilim . Babam da hala bir calısıyor bir calısmıyor. Ne odam oldu kendime ait ne bir alanım. Ev sobalı soguk zamanlarda ders calistim yıllarca diğer odada. Bu şartlarda yasıyorum malesef baska eve cıkabilirisn diyeceksiniz malesef burası ucuz diye hala burdayız gidersek kiralar cok uçuk fiyatta ve ihale bana kalacak gibi.
Şimdiki sorun ise su biriyle tanıstıgımı düşünüyorum utanıp sıkılıyorum gercekten babamın sorumsuz olmasından bu devirde hala böyle bir evde eyaşamaktan. Biliyorum daha kötü durumda insanlar var ama neden iyi olmayalım ki diyor insan temiz ferah bir ev en büyük hayalim. Mesela şimdi bir cocukla konusmaya basladım annemlerin uzaktan tanıdığı bir ailenin oğlu. Aile cok zengin cocuk evlatlık ama biliyor mu bilmiyorum. Biz tesadüf sosyal medyadan karşılasıp konusmaya başladık yarın buluşacağız. Audi filan kullanan biri mesela bana diyor ki araba aldım sana işe giderken yok diyorum alamam niye diyor mesela yine aynı hisler utanma sıkılma arabaya kalana kadar bilsen diyorum içimden. Utanmak istemem ailemi seçme şansım yoktu ama cidden insanı içten içe sıkıyor . Düşünüyorum böyle zengin bir cocuk bana neden baksın isteme olur bişe olur ilerde evim küçücük eski sobalı . Ya gercekten dert değil sanabilir bazıları ama dert işte yaşam alanın kısıtlı ve zor şartlar altında yaşıyoruz. Bu durumda olan varmı sevgilisi olup evlenme durumuna gelince nasıl gelişti olaylar merak ediyorum :KK43:
hep babana yuklenmişin ama annen niye çalışmamış bugüne kadar? madem bu kadar zordasınız annende çalışsaymış, kendine size yatırım yapsa imiş... ayrıca sobalı evde oturmak neden yaıp olsun, audi kullanıyor olabilir herşey paraya endeksli değil sonuçta eğerki siz endinizi saklamaz olduğunuz gibi karşısına çıkarsanız o kişide sizi gercekten sever ise sizin kafanızda büyütüğünüz şeyler sorun olmaktan çıkar..

hep babana yuklenmişin ama annen niye çalışmamış bugüne kadar? madem bu kadar zordasınız annende çalışsaymış, kendine size yatırım yapsa imiş... ayrıca sobalı evde oturmak neden yaıp olsun, audi kullanıyor olabilir herşey paraya endeksli değil sonuçta eğerki siz endinizi saklamaz olduğunuz gibi karşısına çıkarsanız o kişide sizi gercekten sever ise sizin kafanızda büyütüğünüz şeyler sorun olmaktan çıkar..

Babam calıstırmadı.
Ya zaten ben cok kaygılı bir insanım. Mesela günaydın dedim hala cevap yok giriyor WhatsApp A ama cevap yoo işi olabilir farketmez günaydın yazmak 1 saniyelik iş . Cidden bn cok takan biriyim.

Aslinda sorun sizin kendinizi küçük görmeniz ... babanızın çalışıp size bakması normal olan..babaniz size güven vermiyor ..maddiyat önemsiz degil bizim ülkemizde...ha iyi insanlarda var bunu önemseyen..bende işim olsun kimseye muhtac olmayim diye kimseyle gorusmedim... yanlişmiş ...bir tanidigimin durumu iyi degildi ...ama gorseniz sarayda yasiyormus gibi davraniyor , kendini ezdirmez kimseye ... abartip kendini över..trilyoner aileye gelin geldi..ne oldum delisi oldu ... şimdi baskalarina aciyor ..umarim boyle biri olmazsiniz ... aman dertlendiginize degmez..sizi para icin seven sevmesin ...utanilacak birsey varsa o da karaktersizlik

Çocukla buluştuk. Bu arada biz bir uygulamada karşılaştık happ n adında. Ama ben onu anneannemlerin mahallesinden tanıyorum isim ve sima olarak. Genc kızın annesi ile annem arkadasım. Dedemi filan tanıyor o da. Buna güvendim yani netten biri gibi bakmıyorum. Buluştuk aman aman yakışıklı değilim eli yüzü düzgün biri. Beni begendi. Daha hoşsun gercekte dedi. Şimdi düşünüyorum cocugun arabası hali vakti mi etkiliyor bu dogru mu diye cünkü normalde cok etkilenmeditip olarak böyle birinden sanki. Cok yakışıklı olsun diyip duruyordum. Görüşmek hata mı olur cok ince düşünüyorum ben malesef önceki ilişkim beğenmediğimi anladığım için. Bitti tabi karakterini de sevmemiştim bunun belkide severim. Yalnız cocuk belkide öylesine takılmak isteyecek benle ben hemen hayaller. Bu arada üniversitede her haltı yedim cok hızlı yasadım dedi dürüstçe. Ama ne zaman okul bitti evime döndüm bıraktım hepsini dedi suan şirketi var calısıyor ev iş ve arkadaşları ile playstation hayatı var ben 92 liyim o 90 bakalım aramızda bişey olacak mı yorumunuz nedir gelişme olunca yazacagım
bunların hepsinin cevabı tanımak ve zaman. gelişmeleri bekliyorum :)
benim erkek arkadaşımın da arkadaş ve ps4 hayatı var. aradaki çizgiyi koruyabilirse, yani seni de ihmal etmemesi gerekir bunu da yaşayarak görebilirsin

bunların hepsinin cevabı tanımak ve zaman. gelişmeleri bekliyorum :)
benim erkek arkadaşımın da arkadaş ve ps4 hayatı var. aradaki çizgiyi koruyabilirse, yani seni de ihmal etmemesi gerekir bunu da yaşayarak görebilirsin

Ortada bişey yok belki tekrar görüşsek bile sevgili olmayız .. Bende bi de şu problem var hemen kasıyorum ne olacak ne bitecek herseyi cok düşünüyorum su oluruna bırakmayı öğrenemedim gitti hatta psikolojik boyutta bu anksiyete tutuyor

siz daha buluşmamışsınız bıle belkıde sevmıyceksın bılemedım okurken huzursuz oldum umarım zengınlık aramıyorsundur kendını oludğun gıbı tanıt ınsanlar senı nasıl durumdaysan oyle bılsınler ve kabul edıyorsa oyle etsınler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X